Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - Very Vampire Review

Hei alle sammen,

Håper du har det bra. Etter en veldig travel helg, venter jeg ivrig etter en ny, som kommer. Så mange ting er ventet, salgssesongen er på, og jeg leter etter forskjellige ting å kjøpe. I dag skal jeg dele med deg min erfaring med en av de mest solgte leppestifter fra Street Wear.

Pris:

180 INR

Produkt detaljer:

Skyggenavnet er "Very Vampire." Nå må du tenke på hva et navn? Minner meg om "The Vampire Diaries." Kulen er ekstremt vakker med en peppy emballasje, designet for å passe og legge til en girly touch på en pose.

Min erfaring med Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - Very Vampire:

Begynn med skyggen, det er en vakker blanding av varm rød med litt korallryt. Sann til navnet, kan du få vampyrrøde røde pouts. I det øyeblikket du bruker det, vil du se en annen glød på ansiktet på grunn av skyggen. Rettferdig hudpleie kan enkelt bære denne skyggen.

Neste, la meg snakke om tekstur. Denne leppestiften har en super myk tekstur til tross for sin matte finish, glir lett på leppene. Selv om en sveipe er nok til å se fargen, men hvis du vil se den virkelige nyansen, sveip den igjen på leppene.

Å holde strøm er fantastisk. Det ville holde seg lett i 3-4 timer. Nå hva mer å forvente av en leppefarge som er verdt rupees 180.

Et grunnleggende problem med denne leppestiften er at det overfører mye. Når du nipper vann eller te i en kopp eller et glass, kan du se lepper på den. Jeg er ok med dette som alle andre leppestifter gjør det.

Skyggen intensiteten reduseres gjennom dagen. Vi må bruke det på nytt, sannsynligvis etter lunsj under vanlige kontortider. Siden den har en matt finish, bør vi passe på å ikke bruke den på flakete lepper. Pass på at du skrubber leppene dine godt og deretter påfør det. Til slutt vil jeg si få ord om dens duft. Øyeblikket du åpner det og begynner å søke, vil du legge merke til den søte duften. Det er en veldig behagelig duft, som jeg er ganske sikker på, ingen av dere ville tankene.

Pros av Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - Very Vampire:

 • Lett tilgjengelig på alle tellerne.
 • Priset rimelig.
 • Skygge og skyggenavnet er fengende.
 • Å holde kraft er bra.
 • Duft er hyggelig.
 • Hetten er gjennomsiktig ovenfra, slik at vi enkelt kan identifisere skyggen uten å åpne hetten.
 • Holder leppene myke.
 • Matt effekt er fantastisk, hvis du er mat elskere og du er ute etter en ganske rød nyanse, er dette sikkert for deg.
 • Teenage girls og newbies på sminke, dette er den beste nyansen å begynne innen rekkevidde av røde.

Ulemper med Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - Very Vampire:

 • Kvinner med mørk hud kan ikke like skyggen.
 • Må på nytt etter en stund som skyggen forsvinner etter en tid.
 • Overfører mye, jeg antar at halvparten av leppefargen går videre til koppene og brillene vi bruker i løpet av kontortiden.

Vil jeg anbefale Street Wear Color Rich Ultra Fuktig Lip Color - Very Vampire?

Ja, selvfølgelig. Prøv det en gang og få det nydelige vampyret utseende, minst en gang i mellom.

Ville jeg tilbakekjøre Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - Very Vampire?

Jeg har ikke noe imot å kjøpe en nydelig nyanse igjen.

IMBB Rating:

Jeg vil vurdere denne leppestiften 4.5 / 5. Skyggen er fantastisk, perfekt for festkvelder, og lommevennlig. Bare fordi det overfører mye og skyggeintensiteten minker med tiden, trukket jeg 0,5. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette spekteret.

Et faktum: Vi har alle to liv, den andre begynner når du skjønner at du bare har ett liv!

Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Mystic Mauve Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Ruby Riddle Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color 28 XOXO Streetwear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - 29 Persian Blush NYC Ultra Moist Lip Wear - Blossom Bath og Body Works Vampire Blood PocketBac Hånd Sanitizer Streetwear Farge Rich Ultramoist Lipstick-Pink Pirouette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: