Dagens antrekk: Utskrift og farger

Hei kjære damer,

Hvordan går det med deg? Jeg hadde bare en flott bursdag uke, og jeg skjønte at jeg ikke hadde gjort et antrekk for dere siden noen dager. Så her er en for dere alle. Jeg var opprinnelig ikke så sikker på denne kjole, men siden det var en gave, kunne jeg bare ikke gi opp det. Det er første gang jeg har sportet en kjole som dette, men farger og den vakre utskriften var bare for vanskelig for meg å ignorere. Det er en asymmetrisk hemline kjole med en montert bustier toppdel. Jeg ville ha fargene på kjolen for å være fokus, så jeg prøvde å underplay med tilbehør. Jeg la en n * de clutch med et lignende mønster sammen med en gull mansjett på håndleddet mitt og jeg elsket måten som så sammen. Men i stedet for å legge til matchende hæler la jeg varm rosa pumper med farger på kjolen min.

Men jeg skjønte en ting, ikke å ha slike flytende kjoler på en varm dag, du kan ende opp med å ha flere Marilyn Monroe-øyeblikk enn du vil. 😛 for ansiktet mitt har jeg en vinget eyeliner og Inglot fs 69 som vanlig. Det er en nydelig nydelig skygge. Håper dere alle liker antrekk og nyter bildene.

Outfit Detaljer-

Dress-Gifted Pumper - Steve Madden 'GETTA' Mansjettknapp-Utført av Ingen Clutch-Aldo

Leopard Print Eye Makeup Tutorial 16 måter å utforme dine trykte bukser Dagens antrekk: Blå Leopard Print Jeans Dagens antrekk: Nail Polish Print Top med svart quiltet jakke OOTD: Orange Tassel Top og Blue Girly Chaleco Dagens antrekk: Tribal Printed Tunika med Black Jeggings Uniform OOTD: Lacoste skjorte og Peplum kjørt OOTD: Svart og hvit Trykt skjørt med Hot Pink Top Dagens antrekk - Blå og legginger Dagens outfit: Party Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 13 2020