Rimmel fuktighetsfornyelse leppestift - # 660 forelsket i ingefær

Hei skjønnhetene,

Hva gjør du når dine vurderinger er klare; men været bidrar ikke til å klikke på bilder. Etter å ha bedt så lenge etter regnet, er regnskuden ekstremt fornøyd med meg .... så mye at det har regnet hele tiden. Selv når det ikke regner, er himmelen full av mørke skyer, og jeg kunne ikke få enda et anstendig bilde av produktene. Så, hva gjorde jeg ????? Vel, jeg ventet. Og ventet og ventet ... Og ventet litt mer. I dag fikk jeg heldigvis muligheten til å klikke på noen fine bilder, så ... ... på og igjen gikk vi; meg og kameraet mitt ... .klick bilder av forskjellige produkter. Jeg ville ikke ta sjansen for når en annen fin solrik dag skulle komme forbi.

I dag vurderer jeg ett produkt fra min siste tid. Er du de typene som vil klamre seg til favorittobjektet ditt for lenge ... ikke dele det med noen, nyter det sakte og hemmelig, slik at det vil vare lenge? Vel, jeg tilhører den samme gruppen. Blant Rimmel leppestifter som jeg kjøpte nylig, er denne min favoritt, og jeg vurderer det endelig i dag.

Om produktet:

Fuktighetsgivende Komfortabel Slitasje. Lepper så omsorg, ekte farger er maksimert! Fuktinfusjon: Innovativ formel med 3 Super Moisturisers - Kollagen, Polypeptider og Hyaluronsyre dytter hydrert lepper og forbedrer tilstanden deres øyeblikkelig og over tid. Lips ser ut til 70% mer hydrert og opptil 60% jevnere - fargen maksimeres hele dagen. Ultimate Color Overlegenhet med SPF 20 Beskyttelse: Nå fyller leppene med perfekt, saftig, lysende og rikere farge: et bredt og fint utvalg av perfekt blandede, overdådige nyanser. Omsorgsfargekomplekset av vitamin A, C & E, antioksidanter og SPF 20 beskytter lepper mot hverdagsskader

Pris: Disse er priset til 6,5 GBP for 4 g produkt.

Min erfaring med Rimmel Fukt Renew Lipstick - # 660 I kjærlighet med ingefær

Jeg har alltid gledet det faktum at de fleste koraller til oransje nyanser ser rosa ut på leppene mine. Mine lepper er ikke-pigmenterte, men fortsatt har mange leppestifter ikke vist sine sanne farger på leppene mine. Utvilsomt så faren så vakker, men jeg var veldig lei av at hver og oransje leppestift så rosa på meg. Så, da jeg valgte disse i butikken, ble denne nyansen vist som lyse oransje. Jeg ble umiddelbart interessert og kjøpte den. Men på faktureringstelleren kommentert damen at hun også hadde det samme ... og det så orangish rødt på henne. Jeg var nesten på stønnpunkt nå ... Å nei; ikke igjen!! Men da jeg kom hjem, og brukte den på mine lepper, var jeg glad. Absolutt.Dette er "MeraWala Orange" -skyggen som jeg lette etter.

Produktet kommer i et enkelt lilla plasthus med Rimmel-logoen på toppen, og skyggenavnet og nummeret nederst. Innsiden er en stålfargeholder. Emballasjen er enkel (minner meg om Maybelline leppestift emballasje), men er solid, og ser ikke billig ut i det hele tatt. Det kan lett gjennomføres i vesken uten uhell.

Kulen har en herlig fullblåst oransje farge. Dette er faktisk en oransje å dø for. Fargen er så passende for sesongen, og vil se bra ut og glamorøse selv om vinteren. Kulen har en myk tekstur, så jeg anbefaler at du ikke tar det med deg på noen ørkenekspedisjon. Lippestiften glir mest jevnt på leppene, uten å rive seg. Det er ekstremt pigmentert, så en sveipe er mer enn nok til å dekke noen pigmenterte lepper, og gi en full blåst oransje farge. På enkelte lepper kan det imidlertid se ut som orangrødt. Lippestiften har en lukt av Boroline, som jeg ikke har noe imot. Det fuktar faktisk leppene, og gir et kremaktig og glatt utseende til leppene. Denne glatte og hydratiserende leppestiftet omsetter til slutt noe som vi alle vet; en mindre enn gjennomsnittlig varig tid. Med måltider vil det nesten ikke vare på leppene dine; men uten måltider (eller til og med vann), vil det vare lenger (rundt 5-6 timer). Også, det overfører til briller, spesielt hvis du har litt varm drikke.

Etter å ha brukt det siden de siste ukene, har jeg nå funnet den perfekte måten å bruke denne leppestiften på. Jeg prikker leppestiftet på mine lepper ... og så putt mine lepper sammen og spre det med fingeren min. Dette gir en fin, lys, rosa koralfarge, som er mest egnet for dagtidssyn. På kveldene sveiper jeg lett dette leppestiftkulet direkte på mine lepper, så fjerner det og bruker et andre lag. Du kan også bruke en leppeforing i stedet. Begge disse metodene øker den varige tiden til denne leppestiften. Men forvent ikke en varig tid på mer enn 3-4 timer med denne.

Alt i alt er dette en fuktighetsgivende leppestift, som ikke fjærer eller bløder hvis det brukes riktig. Pigmenteringen er fantastisk, og finishen er kremaktig til glanset. Det vil ikke slå seg på leppe linjer i det hele tatt, heller ikke tørke ut leppene dine. Det overfører imidlertid mye, og har en mindre enn gjennomsnittlig oppholdsstyrke.

Pros av Rimmel fuktighet Forny leppestift - # 660 I kjærlighet med ingefær

• Billig • Robust emballasje • Inneholder vitaminer A, C, E, Hyaluronsyre og SPF på 20. • Fuktighetsgivende • Kremet til myk tekstur • Glatt finish • Utmerket pigmentering • Ingen tørking av lepper, selv etter fading • Ikke flekker leppene mye • Løsner ikke på leppe linjer • Ingen fjerning eller blødning • Farge er en lys, ekte oransje • Kan tilpasses både dag og natt

Cons av Rimmel Fukt Forny Lipstick - # 660 I kjærlighet med ingefær

• Ikke lansert i India • Myk kule (bedre å bli holdt i kjøleskap) • Overføringer (Kan minimeres ved trinnene jeg nevnte) • Mindre enn gjennomsnittlig varig tid • Kan smelte under påføring

IMBB rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe Rimmel Fukt Renew Lipstick - # 660 I kjærlighet med ingefær?

Nei, hovedsakelig på grunn av mindre oppholdstid.

Vil jeg anbefale Rimmel fuktighetsfornyelse leppestift - # 660 forelsket i ingefær?

Ja, for alle som fortsatt er på jakt etter en god oransjebasert leppestift. Men hvis du har en ekte oransje leppestift, kan du hoppe over denne.

Rimmel London Fuktighetsfornyelse leppestift - Glamorøs rosa Rimmel London Moisture Renew Lipstick-Funtime Fuchsia Rimmel London Vinyl Gloss - Pin Up Kate Moss Lipstick Collection fra Rimmel London - 01 Lipstick Review Rimmel London Varig Finish Lipsticks Rimmel London overdriver vanntett øye definer Rimmel London Fix og Perfect Foundation Primer 001 Urban Decay Naked Skin Foundation Review Kroppshandelen Ginger Anti-Dandruff Shampoo Review Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020