Våt n Wild Megaslicks Balm Stain Fuktighetsgivende Lip Color - En stiv Pink

Hei IMBB venner ... Sommeren er her, noe som betyr at alle de tunge leppestifter og glosser går ut og lett smidige leppefletter og leppebalmer er inne. Sommeren handler om uanstrengt sminke og lang slitasje på en også. Jeg har alvorlig fet hud og jeg bor på et veldig fuktig sted, så alt som er lenge på seg og lenge, har et spesielt sted i mitt hjerte - og skuff også! Jeg lener meg alltid mer mot lang slitasje og multi-purpose sminke om sommeren.

Hva er det? Skygge: E127 En stiv rosa: er en lys, kulete tonerrosa. Wet n Wild sier: Nå kan du forstørre leppene dine med en pinne for en pissbar pute på kort tid. For å holde deg pucker-perfekt, glir disse alle NYE leppebalsam flekker glatt mens konditionering av leppene. Beriket med Acai Palm Oil, denne fantastiske formelen danner et beskyttende skjold på leppene for å hindre fjerning. Komplett med seks flotte nyanser og kontinuerlig fuktighet, forlater formelen leppene med en unik mytisk, kjølingsfølelse. Uansett hvor lenge kysset, vil denne balsam vare og vare.

Koste : $4

Min ta på Wet n Wild Megaslicks Balm Stain Fuktighetsgivende Lip Color - En Stiv Rosa

Dette produktet kommer i seks flotte nyanser. Denne "En stiv rosa" kan best beskrives som en lys godisrosa. Emballasje klok, det er en vri opp stor blyant med en klar topp som snaps bra. Den ytre fargen på blyanten er den samme som fargen på fargestiften inni. Wet n Wild har alltid vært et av mine favoritt apotek merkevarer på grunn av sin super fantastiske kvalitet og virkelig rimelige priser. Disse kom ut nylig (til rett tid jeg må si;)) og jeg straks snagged noen. La meg bekjenne, jeg håpet ikke mye ut av denne babyen, men dette kom virkelig over meg. Det er en perfekt blå basert rosa og ser veldig forfriskende ut og satt sammen. Det ble på meg hele dagen gjennom svette og varme og endeløs limonade. Den beste delen er: den har ikke den kjemiske smaken eller lukten, slik at det ikke forstyrrer sansene. har glans til dem og de mer intense fargene, spesielt etterlater seg en leppeflett, selv om det er ujevnt utseende.

Også de snur seg opp fra bunnen, så det er ikke noe skarpere. Det gjelder veldig enkelt og jevnt, og det glir lett over leppene, uten å rive eller trekke på leppene. Det gjelder ganske pent, og jeg vil si at det er delvis ugjennomsiktig - men fortsatt rent. Det virker fuktighetsgivende i begynnelsen, men da det forteller, forlater det en nydelig flekk bak som varer i mer enn 4 timer på meg. Jeg elsker hvordan jeg bare kan smøre den på meg i bilen, og det er godt å gå. Jeg prøvde å gni den på fingrene og dab langs kinnene (eller øyelokkene) for et skyllet utseende. Også fargepulver emballasje er lett å reise med og vil ikke smelte selv om de er igjen alene i bilen.

Oppsummere det:

Fordeler av våt n Wild Megaslicks Balm Flekk Fuktighetsgivende Lip Farge - En Stiv Rosa

- nydelig skygge samling - ekstremt pigmentert - Svært sammenlignbare med mange høykvalitets farger - forblir lenge. - Ingen lukt eller kjemisk smak

Ulemper med våte n Wild Megaslicks Balm Flekk Fuktighetsgivende Lip Farge - En Stiv Rosa

- De skulle komme opp med flere nyanser: som appelsiner / brune osv - Flekkene igjen kan være ujevn og ujevn. - De tørker ikke for mye, men jeg sier fortsatt: Fukte og skrubbe leppene før.

Bedømmelse på våt n Wild Megaslicks Balm Flekk Fuktighetsgivende Lip Farge - En Stiv Rosa: Jeg vil gjerne gi det en vurdering på 4,5 / 5. Det er et flott budsjett kjøp og vil passe mange kvinner! Også, kvinner og studenter på et budsjett kan enkelt ha råd til dem.

Vil jeg tilbakekjøle våt n Wild Megaslicks Balm Stain Fuktighetsgivende Lip Color - En Stiv Pink: Jeg vil gjerne tilbakekjøpe og jeg planlegger å få flere nyanser!

Våt n Wild Mega Shield Lipstick med SPF 15 - Det er en jente Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Sugar Plum Fairy Våt n Wild Mega Siste Lip Color NYX Mega Shine Lip Gloss i Vanilje MAC Kissable Lipcolour Scandelicious, Mega Metal Eyeshadow Unflappable Våt n Wild Mega Shield Lip Color inn i disse Adobe Wallene Våt n Wild Mega Shield SPF 15 Lip Farge - Pink Slip Streetwear Lip Gloss Rose Shimmer Review Streetwear Color Rich Lip Gloss: Rose Petal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020