Guerlain Les Violettes Gjennomsiktig Compact Powder Review

Produkt kjøpt av IMBB

Med en fet hud, er jeg alltid på utkikk etter produkter for å redusere glansen. Mattefundament, skinnekontroll, løs eller presset pulver er mine beste venner. Så da IMBB ga meg muligheten til å plukke opp et luksuriøst mattende pulver fra huset til Guerlain - kunne jeg ikke motstå!

Produkt detaljer:

Les Voilettes kompaktpulver gjenoppretter transparens som kombinerer matthet og sminkefiksering med den ultimate vektløsheten. Mer luftlig enn noensinne takket være en unik allianseabsorberende pulver og perler, fikser det perfekt sminke og kle huden med et slør av matthet. Elegant veske med ytterste raffinement, et sveitsisk prikkmønster er gravert i pulveret. Glatt, fløyelsaktig, hudfarge er forstørret og utrolig naturlig. For et mattende og perfekt resultat, velg pulverpusten, bruk pulveret ved å dabbing over hele ansiktet, begynner i T-sonen. For å skape etterbehandling av en hudkveld og gjennomskinnelig slør, bruk en børste i stedet, fei forsiktig over hele ansiktet. Den fantastiske designen av Les Voilettes maler kunst og raffinement med et innebygd sveitsisk dot-og-blonder motiv for den mest luksuriøse opplevelsen.

Pris:

$ 56,00 i US / INR 3700 for 6,5 gm.

ingredienser:

emballasje:

Kompaktet er et lettgyllet tilfelle - men gir utseende av å være en metallkompakt, det er faktisk plast - ser luksuriøst ut. Kompaktet er innkapslet i en fløyelspose pakket inn i en svart pappkasse. Den har et anstendig størrelse speil og en ultra myk tynn fløyelspute. Alt i alt er emballasjen luksuriøs og skriker high-end, mens den fortsatt er undervurdert.

Min erfaring med Guerlain Les Violettes Gjennomsiktig Compact Powder:

Guerlain Les Violettes Presset Powder Compact kommer i 4 nyanser. Skyggen jeg plukket er # 03 Medium - det var et bedre samsvar med hudtonen min, selv om variasjoner er ganske subtile. Produktet er finmalt, ekstremt glatt og blandbart. Den går lett og gjelder lett. Selv om produktet har 4 nyanser, vil pulveret etterlate en tynn fargetone på ansiktet ditt og ikke gi deg noen dekning, det er ganske gjennomskinnelig.

Produktet har en nydelig sveitsisk prikk og blonder motiv på pulveret - ser veldig tiltalende for øyet. Det forsvinner imidlertid med 3-4 bruk. Jeg bruker en myk myk pulver børste for dette.

En lett påføring av produktet resulterer i umiddelbar mattifisering av ansiktet, noe som gir den en myk og fløyelsaktig finish. Selv om ansiktet blir matt, blir det ikke flatt, i stedet, det ser mykt ut som diffust lys. Porene virker litt uskarpe - med mindre de er gapende, som det egentlig ikke hjelper til med å gjemme seg, la oss være realistiske. Den matte effekten varer i ca 5 timer, innlegg som jeg trenger å røre opp.

Jeg følte at min grunnlags slitestid også var forlenget av produktet med et par timer, noe som likevel ville ha skjedd, hadde jeg brukt sitt alternativ (Estee Lauder Loose Powder).

Utseendet på produktet er ekstremt luksuriøst. Den har en fantastisk lukt av fioler når du bruker den, men det sprer seg snart nok.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Guerlain Les Violettes Gjennomsiktig Compact Powder:

  • Ekstremt finmalet og glatt presset pulver.
  • Ekstremt blandbar.
  • Gjennomskinnelig.
  • Mattifierer huden effektivt.
  • Ikke gjør huden tørr, ujevn eller flekkete eller hvite.
  • Holder huden skinnfri i ca 5 timer.
  • Enkel å bruke.
  • Ikke bryte meg ut.

Cons av Guerlain Les Violettes Gjennomsiktig Compact Powder:

  • Kun 6,5 g produkt.
  • Har duft - lukter av fioler. Jeg elsker lukten, men jeg vet at mange mennesker vil føle dette for å være en con.

IMBB Rating:

4.5/5

Produktet føles ultra luksuriøst og virker utrolig godt - matter huden, noe som gir et fløyelsittende utseende. Den store avslaget for meg er mengden produkt - bare 6,5 g! Noen selskaper gir så mye i tilfelle deres rødme! Dette vil ikke vare mer enn en og en halv time; post som vil være det store spørsmålet - kjøper jeg tilbake? Selv om dette er et fantastisk produkt, føler jeg at det er for lite av produktet å gå rundt - noe som betyr mindre bang for pengene dine. Jeg vil nok se etter et alternativ.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: