Av Chanchala Bose

Hei fashionistas, Vel, å kjøpe sko er en veldig vanskelig bedrift. Å velge riktig sko og høyre jeans føles som rakettvitenskap til oss kvinner. Men disse gyldne reglene, hvis de fulgte godt, vil hjelpe deg å velge riktig sko hver gang.

1. Mål føttene dine

Ikke vær så streng om din skostørrelse. Din størrelse kan variere fra merke til merke. Så bare gå til butikken og sjekk din skostørrelse først før du kjøper sko. Tro meg, størrelsen på din sko betyr mest.

2. Riktig tid til å kjøpe

Lengden på føttene dine er normal om morgenen. Men når dagen går, og du fortsetter å gå og bevege føttene, har føttene en tendens til å bli bredere. Så kjøp skoene dine etter mye gange og om natten eller om kvelden for å få best mulig passform.

3. Kjøp aldri i en hast

Du bør aldri kjøpe en sko når du har det travelt. Alltid ta riktig tid og bare kjøp en sko. Dette er en avgjørende tid, og du trenger mye tid og tålmodighet, ellers vil du fortsette å gå tilbake til butikken for å bytte skoene dine til en bedre stil eller størrelse.

4. Sjekk om fottøyet ditt vil bli utvidet

Fottøy er tilgjengelig i forskjellige stoffer, akkurat som klærne dine. De fleste av dem blir større med tiden, mens noen av dem forblir de samme. Kjenn derfor materialet godt og velg deretter.

5. Dobbeltkryss sålen

Dette er et must-do! Sole er grunnlaget for skoene dine. Så bør sålen være langvarig og sterk nok. Ikke bare gå gjennom designet på toppen, vær sikker på at du tar en titt på hva som er der nede!

6. Hold foten din i tankene

Kjøp en sko som passer riktig til din fotform. Hvis du liker en sko, men det er ikke ment for foten din, så kan du ende opp med å bli gretten og ubehagelig. Så hvis du har smale føtter eller brede føtter, hold det i bakhodet mens du kjøper.

7. Fottøy materiale

Mens du kjøper en sko, sjekk også materialet. Du kan kanskje like hvordan det ser ut på skjermen, men det kan vise seg å være for glatt eller hardt eller stivt. Pass på at du inspiserer fottøyet, spesielt når du kjøper hæl eller sportssko.

8. Vurder sesongen

Ideelt sett, kjøp et par sko som passer for hver sesong. Som for sommere bør du gå til de lettere som er åpne foran. Mens om vinteren kan du gå til de fullt dekket. I regntiden, prøv å gå fottøy som er vanntette med en liten hæl.

9. Hæl eller ingen hæler

Hælene er definitivt en svært viktig determinant mens du kjøper sko. Det finnes forskjellige typer hæler tilgjengelig i markedet i disse dager. Men gå for de som du er komfortabel mens du holder anledningen i tankene.

10. Komfort

Dette er den viktigste moteregelen, og det står det samme når det gjelder valg av fottøy. Prøv alltid, bruk den og gå så mye du kan i butikken før du kjøper en sko. Et fottøy kan se veldig trendy ut, men hvis du ikke er komfortabel, så er det ikke noe poeng å kjøpe det.

10 beste produkter fra Tom Ford Makeup 15 tips og triks for et perfekt blåsørkt hjemme Makeup Tips og triks for kroppskonturering Old-Age Latin Beauty Tips og triks som fungerer Steg-for-steg Glittery Eye Makeup Tutorial for Bryllupsfunksjoner 10 tips du må huske mens du kjøper en solkrem 7 Double-Duty Produkter du bør kjøpe! L'Occitane Shea Fabulous Serum 5 par sko hver kvinne bør eie 11 Shoe Hacks to Happy Feet!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: