Hei damer,

Dette spørsmålet ble spurt på vårt Madam Gupshup-forum, og det er derfor jeg bestemte meg for å gjøre et fullverdig innlegg om å velge den perfekte bh hvis du har større bryster. Jeg håper dette innlegget vil være nyttig for alle damene med større bryster.

1. Gå for god kvalitet stoff

Ikke vær nøye med å bruke når det gjelder bra shopping. Større bryster trenger definitivt mer støtte, og en god kvalitet vil fungere i det lange løp. En god BH vil gi komfort og støtte samtidig.

2. Få deg målt riktig

Hvis du føler at bH stroppene stadig pokker deg, eller hvis koppene dine bøyer seg, så få deg selv målt av en profesjonell. Alt dette kan skje med deg bare fordi din bh er for løs eller for stram. Så gjør deg selv målt!

3. Se etter støtte i brasene dine

Den rette bh som gir god støtte bidrar til å holde brystene ungdommelige og hindrer dem i å se dråpe og saggy. Pass på at skulder- og ryggstroppene er brede og komfortable for å gi deg maksimal støtte og komfort for brystene.

4. Skru av stroppproblemet

Noen ganger vil koppestørrelsen være perfekt, men du føler at stroppene dine faller av skuldrene dine, med bruksområder begynner stroppene å strekke seg ut, slik at du må stramme stroppene. Hvis du føler at problemet fortsatt er vedvarende, bør du prøve en annen barestil. Balconette og dyp bras stiler kan forverre problemet med smale eller skrånende skuldre mens fulldekning, demi og konvertible bras vil bidra til å holde stroppene på skuldrene.

5. Gå stroppeløs

Bryt myten om at kvinner med full byster ikke kan bære stroppeløse bras. I stroppeløse bras som det ikke er noen stropper, kommer all støtte bare fra bandet. Se etter bredere bånd med boning og glatt støping for best mulig støtte.

6. Ikke vær redd for Demi-bras

Demi-bh er flott når du har på seg et lavt snitt. Det skaper en flott form. Gå for et lavt snitt, unlined Demi bh som har bredere stropper, det vil se veldig fristende og vil passe regningen perfekt mens du gir riktig støtte.

7. Gå for underwire bras

Kvinner som sier at de ikke liker underwire, eller de er ubehagelige, har bare ikke den riktige størrelsen! Hvis du har en riktig størrelse, vil du føle at under-wired bras er din beste innsats når det gjelder full støtte og riktig form.

8. Brystsved er en ting

Dette er problemet som damene med større bryster forstår helt! Du kan prøve åndbart spacer skum og grøft de tradisjonelle skum koppene. Den nyeste skumteknologien sparer deg for all den ekstra svetten ved å gi naturlig pusteevne.

9. Gå online

Hvis du vet din rette størrelse, så kjøp for bras online! Du vil ikke bli begrenset til bare 3 farger; svart, hvit og beige. Du finner tonn fargevalg med forskjellige stiler som du vil. Bare fordi du har større bryster betyr det ikke at du ikke kan bruke fancy undertøy!

Finn din korrekte bra størrelse med enkle trinn 10 Typer bh Hver kvinne må eie 9 Vanlige feil kvinner gjør med sin bras 8 ting å huske på når du kjøper en sportsbrems Alt å vite om bras Hvordan velge kjoler til kvinner med store bryst Essential Lingerie Items Hver kvinne må eie 8 må ha lingeri tilbehør!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: