TheBalm Cindy-Lou Manizer Review

Jeg har vært i humør for rosa sminke i det siste - rosa leppestift, rosa leppemaling, rosa rødme, selv rosa høyttaler, noe som førte meg til å prøve TheBalm'sCindy-Lou Manizer. Det er et pent, peachy rosa glitrende pulver.

Produkt detaljer:

En all-in-one avgjørende, denne smarte skyggen, vakre blush og subtile highlighter er tucked inne i en go-anywhere kompakt. Den lysreflekterende peachy-rosa fargen gir et skvett av farge til kinnene dine og et snev av glimmer på lokkene dine, mens du belyser dine beste egenskaper.

Pris:

24 USD

Det er tre "Lou Manizers" (luminizers, hvis du ikke fikk det) i TheBalms oppstilling. Det er Mary-Lou Manizer, en gylden nyanse som synes å være den mest populære av de tre, og som jeg også eier; Betty-Lou Manizer, en bronseaktig farge; andCindy-Lou Manizer, en peachy rosa, som er det jeg vurderer nå.

Jeg tror Cindy-Lou var ment for de med kule, lyse hudtoner, dømmer fra kvinnene som er illustrert på emballasjen og vist på TheBalms nettsted. Jeg har en varm, middels hudtone, rundt NC 35 på MAC, og det meste som min sminke, subtil og naturlig, men ikke i dette tilfellet. Jeg ville bare rosa, glødende glans.

Cindy-Lou Manizer er bare det - rosa, glimmende, glitrende. I pannen ser det ikke veldig rosa ut, fordi de fleste av dens gullundertoner kan ses. Det kan til og med beskrives som rose gull, ser på det i pannen. På huden er der ferskenrosa beskrivelsen mer nøyaktig. Catched på huden min, Cindy-Lou er en lys peachy rosa med en gull undertone og fin flerfarget glimmer som gir den en vakker dimensjon.

Jeg tror det er glimmer som gjør det pent. Dette pulveret er full av glimmer, slik at det fanger mye lys, noe som gir en litt kul, rosa-hued glød til huden. Noen pulver eller highlighters som har en kul tone kan se ash på min varme hud, men dette gjør det ikke. Jeg mistenker på grunn av fersken og gullet i den.

TheBalm sier at dette produktet kan brukes som høylys, øyenskygge og rødme. Jeg liker bare å bruke den til å markere, siden jeg personlig finner at den har for mye nedfall som en øyeskygge, og den er for skinnende som en rødme. Jeg liker å ha den med rødme i samme fargefamilie.

Strukturen av dette finner jeg uvanlig myk for et pulver. En lett berøring på pannen med en liten børste gjør en åpenbar innrykning på overflaten av pulveret, uansett hvor forsiktig jeg prøver å være. Jeg antar at jeg ville beskrive tekstur av dette pulveret som "delikat". Det er så mykt og løst pakket. En lett trykk på pannen gir meg nok til alle områdene jeg vil fremheve.

Siden det er veldig skinnende, kan det understreke porer eller ujevnhet på huden. Pulveret i seg selv føles glatt og gjelder jevnt på huden skjønt. Det varer i ca 6 timer på huden min, noe som er ganske bra. For fargene har jeg tatt med et ekstra bilde, det er litt uklart, men viser shimmers i dette produktet.

Cindy-Lou Manizer er i kitschy-emballasjen TheBalm-produkter er kjent for. Jeg elsker ikke det, men jeg hater heller ikke det - jeg tror jeg kan ha vokst ut min forkjærlighet for cutesy-emballasje. Jeg liker det store speilet i kompaktet, men det er veldig praktisk. Dette inneholder også mye produkt-8,5 gram, for å være nøyaktig. Til sammenligning inneholder MACs pulverbluss 6 gram. På grunn av pigmentering og tekstur av dette pulveret, vil den 8,5 g gå en lang, lang vei!

Pros av TheBalm Cindy-Lou Manizer:

 • Det er en veldig pen peachy rosa med vakker glimmer.
 • Det gir en nydelig glød til huden.
 • Det ser ikke ash ut på min varme hudtone.
 • Blander jevnt på huden.
 • Ser ikke ujevn ut.
 • Har en god varig kraft på meg.
 • Kompaktet har et fint, stort speil.
 • Inneholder så mye produkt.
 • Relativt rimelig.

Ulemper med TheBalm Cindy-Lou Manizer:

 • Tekstur føles litt for myk for meg. Det virker delikat, kanskje til og med skjøre.
 • Nivået på glimmer i det kan understreke ujevn tekstur på huden.
 • Personlig fant jeg det for skumrende å bruke som en rødme, og hadde mye nedfall som en øyeskygge.

Ville jeg tilbakekjøp TheBalm Cindy-Lou Manizer?

Kan være.

IMBB Rating:

3.75/5

Gi det en prøve hvis du leter etter en skinnende, peachy rosa highlighter. Det er en morsom skygge å prøve som en høylys og det ser pent ut på huden. Det er ikke vanskelig å blande, har god holdbar kraft, og for $ 24 TheBalm gir deg så mye produkt.

TheBalm Instain Blush Toile TheBalm Cheater Mascara theBalm Instain Long Wearing Staining Powder Blush - Argyle TheBalm Cheater Mascara TheBalm Balm Voyage Makeup Palette theBalm Instain Blush - Houndstooth The Balm Mary-Lou Manizer Gjøre opp for alltid Uplight Face Luminizer Gel Stila All Over Liquid Luminizer i Kattunge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: