Enliven Ultra Hold Hair Spray Review

I dag vurderer jeg et hårstylingsprodukt. Dette er en hårspray fra Enliven. Jeg har aldri brukt en hårspray før unntatt når jeg fikk håret mitt gjort på salongen. Jeg personlig liker ikke det klissete håret utseendet at hårgelene gir og heller ikke det sprø utseendet som hårsprayene gir. Så, jeg tenkte aldri på å prøve noe slikt produkt til nå.

Pris:

229 INR for 300 ml, kjøpt online.

Holdbarhet:

3 år.

Veibeskrivelse:

Rist før bruk. Hold kan 30 cm fra hår og spray jevnt. Unngå øyekontakt.

Min erfaring med Enliven Ultra Hold Hair Spray:

Jeg plukket denne hårsprayen bare fordi den er veldig kostnadseffektiv. Siden dette er min første gang med et slikt produkt, ville jeg ikke investere mye. Navnet sier at det er en ultra hold spray, men faktisk er det ikke. Det er en lett spray som bare setter håret ditt naturlig. Håret ditt vil ikke føles tungt med dette. Håret føles ikke klissete eller knaske hvis det påføres riktig mengde fra anbefalt avstand.

Jeg har brukt dette til å håndtere mitt fly bort hår, tilbake kamme hår for å lage puff, og også for å sette puffen. Det gir ikke noe skinn skjønt. Det gir bare et mildt grep. Hvis du kjemmer håret ditt etter det, vil all effekt være borte. Det holder seg godt i 2-3 timer, og så begynner håret å løsne seg litt. Etter bare en dag følte jeg at håret mitt var litt tungt, så å vaske håret er et must aller neste dag.

Det har også en veldig kvalmende duft. Det forblir en stund og går så bort, men jeg liker ikke lukten, selv om den forblir i kort tid.

Ved påføring skyller jeg flasken og holder den litt bort, på toppen av pannen min. Jeg legger en hånd for å skygge øynene mine for å unngå at det kommer spray på ansiktet og øynene. Jeg bruker ikke dette regelmessig fordi jeg føler at det har for mye kjemikalier. Alt i alt er dette produktet greit hvis du vil prøve en mild spray. Dette er ikke for deg hvis du vil ha en sterk salong stil hold som holder seg lenge.

La oss oppsummere fordelene og ulemperne:

Pros av Enliven Ultra Hold Hair Spray:

  • Ingen klebrighet eller crunchiness.
  • Veldig kostnadseffektiv, en flaske varer i lang tid.
  • Lett tilgjengelig online.
  • Bra for nybegynnere hvis du vil prøve litt økonomisk hårspray.
  • Irriterer ikke huden.

Ulemper med Enliven Ultra Hold Hair Spray:

  • Merkelig lukt.
  • Gjennomsnittlig hold og oppholdsstyrke.
  • Gir ikke noe lys til håret.

IMBB Rating:

2.5/5

Jeg vil ikke kjøpe dette igjen da jeg vil se etter noe bedre formel som gir glans og glatthet til håret.

Enliven Conditioners Enliven Raspberry og Red Apple Shower Gel Enliven Kokos og Vaniljesjampo Enliven daglig pleie Vitamin A og E Hånd og kropp Lotion Enliven Ultra Hold Mousse Nova Extra Hold Styling Mousse TRESemme Tres Two Extra Hold Spray Gatsby sett og hold super hardt hårspray L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India Garnier Fructis Style Anti Fuktighet Volumiserende Hairspray Fekkai Coiff Sheer Hold Hair Spray L'Oreal Elnett Satin Strong Hold Hair Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: