Trish McEvoy Intense Gel Eyeliner - Deep Aubergine Review

Hei IMBB venner,

Farget eyeliner igjen! Håper du ikke tror jeg er en freak som strever rundt med lyse lokk og lepper. Nei, denne gangen er det en mer slitesterk plomme - ikke den "noen-punched-you" slags plomme, men en brun-basert en. Jeg har lagt merke til at noen ganger svart ser ekstremt mørkt ut og gjør øynene ser stære og matrone ut - spesielt i tilfelle flytende liners. Gel eyeliners er mer tilgivende i den forstand at de kan bli flekker og gjøre utseendet litt mykere hvis du vil. Denne blyant er en slags linje en blanding av gel og kohl, og det er en glede å søke!

Produkt detaljer:

Trishs intenst pigmenterte, lengste slitasje geløyneforing i blyantform glir på en enkel måte innenfor eller utenfor lash linjen for høyverdig definisjon. Den innebygde svampen myker perfekt liner, mens den frie sharpeneren sikrer den ideelle formen for den beste applikasjonen. Vanntett Color-true.

Pris:

$ 28 for full størrelse. Denne var en del av en samling.

Jeg tar på Trish McEvoy Intense Gel Eyeliner - Deep Aubergine:

Herregud! snakk om intens - sant til det navnet, det gjelder ekstremt intens og er en dyp auberginefarge (som i hindi betyr baingan) og er en ekte baingani-farge, men den er så dyp, den er nesten ved grensen til brun. Den fulle størrelsen kommer med en smudger på enden og er en skarppenke. Jeg måtte bruke en veldig lett hånd og det deponerte fortsatt en vakker linje på dekslene. Jeg liker virkelig det faktum at det går jevnt uten å forlate en skrå linje eller hull. Dette er akkurat som hvordan en gelfôr føles. Bortsett fra at du kan reise med det. 😀 Det gjelder super glatt med absolutt ingen tugging og ingen skarp kant for å stikke øynene. Jeg bruker det selv under lokket for tett foring, og det legger bare inn en fantastisk nyanse uten å brenne eller kløe i øyet. Min venn som bærer kontakter bruker også dette, og hun var den som fikk meg til å få det 🙂 Også disse nyanser ser veldig bra ut på mine brune øyne.

Jeg har handlet mye i mai, og jeg er veldig glad for å finne slike flotte og kvalitetsprodukter. Denne spesielle skyggen er helt matt og har ingen glans eller skinne til den. Ekstremt bra for arbeid eller formell dosering. Det gir en flott definisjon til øynene uten at de ser gothic ut. Jeg setter på eggplant over hele øynene, veldig nær lash linjen for et definert utseende. Selv denne holder seg godt over mine oljeaktige deksler og en gang satt, kjører ikke eller reiser over lokkene mine. Maksimalt øye kohls har gitt meg dette problemet hvor de begynner å smøre eller løpe ned i øynene når jeg er ute, men ikke denne.

Det fades om et par timer, men ser ikke forferdelig ut som er en velsignelse for meg. Når det er brukt, har man noen få sekunder å blande det til det settes. Jeg bruker ringfingeren min eller en blyantpensel for et godt flekkete utseende. Mine oljede lokk likte det mye, og jeg tenker virkelig på å prøve flere produkter fra denne linjen. Og det er derfor jeg stoler på sminkeprodukter laget av kjente sminkeartister.

Pros av Trish McEvoy Intense Gel Eyeliner - Deep Aubergine:

 • Ekstremt pigmentert.
 • Virkelig intens.
 • Veldig gunstig for arbeid.
 • Kommer med en smudger.
 • Leveres også med en spisser.
 • Virkelig nydelig skygge rekkevidde.
 • Veldig myk å påføre og smuss.
 • Flott for oljede lokk.

Cons av Trish McEvoy Intense Gel Eyeliner - Deep Aubergine:

 • Dyrt.
 • Ikke lett tilgjengelig.
 • Hvis du har veldig rynket øyne, må du legge en primer på før.
 • Ikke tilgjengelig i India.

Kjennelse:

Jeg liker oppholdskraften bedre enn MAC og UD kohls, jeg vil anbefale det 🙂 jeg gir det 4/5.

Beste Gel Eyeliners tilgjengelig i India Beste hårfarger / farger tilgjengelig i India Beste Anti-Hair Fall Shampoos og Behandlingsprodukter tilgjengelig i India 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud Beste Body Scrubs tilgjengelig i India 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud 30 måter å style midi skjørt Aroma magisk agurk solkrem lotion SPF 30 Jovees Active Protein Youth Face Pack og 30+ Youth Face Cream Fabindia Vitamin E Sunscreen SPF 30 Beste Tatoveringsdesign for kvinner Beste Himalaya Herbals produkter tilgjengelig i India 20 beste anti-aldring kremer tilgjengelig i India Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Svart) Lag din egen Gel Eyeliner-gjør det selv L'oreal 24-timers Superliner Gel Eyeliner-bilder, fargeprøver MAC Fluidline Gel Eyeliner - Waveline & 5 More

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: