Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion

I dag har jeg en annen morsom rosa leppestift for å dele fra den nye Streetwear-kolleksjonen. Disse kommer super rimelig og er en fin konkurranse for Elle 18.Jeg tror at hvis du er på college, har du dem alle!

Denne er en fin, varm rosa skygge, og den kan kalles en lys magenta skygge. Den er på den høye rosa siden, men pigmenteringen på denne leppestiften har overrasket meg. Dette trenger en hard sveipe for å gi deg ugjennomsiktig dekning og varer lenge .

Emballasjen er så mye moro. Den kommer i forskjellige vakre ansikter oppkalt etter jenter "susie" "simran" og så videre. Jeg tror de har noen ting som vil appellere til hver av dere der ute. Lekkestifter kommer i forskjellige nyanser og ferdig. Den spellbundne skyggen var på den rene siden, men denne viste seg veldig ugjennomsiktig. Så jeg er ganske glad.

Målet på leppestiften er nesten halvmatt, men det tørker ikke eller er grovt eller hardt. Det er ikke et pulvermatte. Det er en fin, myk, men ikke så kremaktig form for en tekstur. Den vil ikke smelte eller bryte lett, men fungerer fortsatt bra. å levere hva den har.

Det jeg ikke liker slighly er det kan føle drakker på leppene, siden det ikke er så kremaktig. Det kan ligge en liten flekk også, men bortsett fra det vil det ikke blø eller løpe, men det fungerer fint i 4 pluss timer på meg. Det trenger ikke en leppeforing, den forblir satt.

Samlet en fin gjennomsnittlig leppestift til en god pris. Hvis du er på utkikk etter en lys, varm rosa til en god pris ... dette er for deg.

IMBB-vurdering:

3.2/5

Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, Stikkprøver, Sammenligning Streetwear Color Rich Lip Farge - Rosa Currant Streetwear Color Rich Lip Color Cherry Slush og Red Flame Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange Streetwear Color Rich Lip Farge: Pink Fortress and Earth

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020