VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++

Hei alle sammen!

Jeg håper dere alle nyter somre. Det virker som om disse dagene er somre, og det er absolutt nødvendig å bruke solkrem til å beskytte huden mot soling og fremtidig solskader. Jeg har nylig kommet over denne fra VLCC og fikk det, de har så mange forskjellige typer solkrem som passer til alle behovene, og jeg har hørt noen gode ting om dem. La oss se hvordan denne gikk for meg.

Produktbeskrivelse:

Over eksponering for skadelige UVA- og UVB-stråler fra solen er ansvarlig for mørk hud og aldring. Beskytt huden mot de skadelige effektene av sol med VLCC Extreme Solbeskyttelse Cream SPF 60.VLCC Extreme Solbeskyttelse Cream SPF 60 gir UVA- og UVB-beskyttelse med bredt spektrum. En sterk formulering, ideell for langvarig sollys. Mango Seed Oil, det hydrerer huden, slik at den er smidig og strålende. Passer til alle hudtyper

Pris:

Rs. 375 for 85 gram.

Min erfaring med VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++:

Den kommer i et fargerikt gul og hvitt rør som har en matt finish med en oransje flip åpenhette. Luken lukkes godt og det er ingen produktlekkasje. Jeg liker denne lyse og fargerike emballasjen, den er enkel og funksjonell.

Kremet inne er ugjennomsiktig, hvit i farge med en halv tykk konsistens. Det har en søt og litt fruktig duft noe som bringebær som ikke er overveldende, jeg håpet på en mango duft, men ikke noe imot. Jeg bruker denne solkrem bare for kroppen min og foretrekker andre mer lette og gelbaserte alternativer for ansikt som jeg har ekstremt fet hud. På grunn av den litt tykke teksturen trenger det litt blanding for å bli fullstendig absorbert i huden. Det er best å bruke liten mengde av gangen med denne, da den gir en hvitaktig støping hvis den brukes i mer mengde eller ikke blandes godt.

Det føles litt tungt og ganske fuktighetsgivende også, så hvis du har fet eller akne utsatt hud så er dette definitivt ikke i det hele tatt egnet for ansikt da det vil tette porene veldig enkelt og kan også forårsake svette på ansiktet på grunn av tykk tekstur. For tørr hud kan du prøve det en gang. Det ser veldig naturlig ut på huden, det ser ikke ut som matt eller altfor skinnende, bare ser ut som huden. Når jeg bruker denne solkremmet til kroppen, hopper jeg over kroppen, siden jeg ikke har tørr hud, og dette alene er ganske fuktighetsgivende. Det hevder å inneholde noen naturlige ingredienser som mango frøolje, men den komplette ingredienslisten er ikke avslørt. Også det er ikke vannbestandig og ikke veldig ideelt for svømming også.

Den inneholder bredspektret SPF 60 som er veldig ideelt for somre, og jeg bruker det 20-30 minutter før du går ut slik at det absorberer helt og gjenta det hver 3. time hvis jeg er ute. Jeg har litt følsom hud og armene mine blir solbrente veldig enkelt med knapt noen minutter ute i solen, og dette forhindrer effektivt at det ikke forårsaker irritasjon på huden min. Det er priset pent for den oppgitte mengden, og det er en ganske god solkrem for kroppen.

Fordeler av VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++:

• Attraktiv og reisevennlig emballasje. • Mild og behagelig smak. • Forebygger effektivt tanning. • Anstendig priset og lett tilgjengelig • Har bredspektrum SPF 60. • Det er ikke nødvendig å bruke en egen kroppslotion, det fukter huden godt.

Ulemper med VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++:

• Litt tykk konsistens tar tid å bli absorbert helt • Leaves bak en hvitaktig støpe hvis den ikke blandes godt • Ikke vannbestandig • Ikke ideelt for å bli ansikt hvis du har fet hud • Kan forårsake kviser eller tette porene på grunn av den sterke teksturen når de brukes på ansiktet • Komplett ingrediensliste avsløres ikke

Anbefaler jeg VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++?

Det er en veldig god solkrem, men bare for kroppen, det er ikke en god ide å bruke den til ansikt, jeg er ikke sikker på om jeg vil tilbakekjøp den.

IMBB Rating:

For Face-2.5 / 5 For Body-3.9 / 5

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Løsning for svetting av føtter: Spør IMBB Avon Sunblock Lotion SPF 40 PA +++ VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) Sun Safe -Lotus Herbals SunBlock Anmeldelser - SPF 40, SPF 60 Melascreen solkrem lotion med SPF 18 Himalaya Herbals Protective Sunscreen Lotion med SPF 15 Shahnaz Forever Sun Protective Cream SPF 40 Vichy UV Pro Sikker Anti-UV Anti-Pollution Sun Block med SPF 40 Biotique Red Sandalwood Lotion Med SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019