Givenchy Veldig uimotståelig elektrisk rose

Hei dukker,

Så en av onkelen min fløy nylig fra New Jersey og fikk meg en ganske liten overraskelse som vanlig. Det er en av mine favoritt EDT-tidene, trolig også en av mine første parfymer som jeg hadde fått da jeg vokste opp. Det kalles svært uimotståelig Givenchy Electric Rose og her er min anmeldelse om det.

Dette produktet er en del av den originale Givenchy duften som kom ut i 2003. Denne serien har andre dufter tilgjengelig, men for meg er dette langt det beste av partiet. The Electric Rose kom ut i 2012, som ble inspirert av rock and roll-bevegelsen. Hvis du har tid, så foreslår jeg å gå gjennom den vakre annonsen på nettet som inneholdt Liv Tyler i den. Den har forførelse, lidenskap og selvfølgelig den nydelige Liv Tyler i den. Annonsen hadde også sin første signeringsdebut også.

Emballasjen er veldig pen, veldig frisk og veldig rock og roll. Den hadde den vanlige rose tatoveringen som er sølv preget på esken og esken selv er hvit i farge. Jeg har 75 ml EDT flasken. Selve flasken er høy og litt buet og hvit i fargen. Produktet har sitron, basilikum, sitron verbena og blåbær som toppnotater. For mellomtoner har den anis, rose og fiolett. Endelig for basenotater har det mos og cedertre.

Hvis du tar en "whiff" av produktet får du lukten av vakre roser, blåbær og friske sitroner, veldig forfriskende og citrusy faktisk. Kombinasjonen av roser og sitronen er fantastisk; det er veldig feminint og søtt. Noe kan du ha på en lunsj eller til og med å jobbe. Alle notatene er veldig myke og milde ingenting å skarp eller tydelig, jeg hater skarpe notater. Etter en stund tar muskene over og duften når en helt ny dimensjon. Og rett på slutten går det veldig grønt på grunn av anis.

Det er veldig floral, veldig skarpt og veldig lett. Det er veldig rolig og beroligende. Jeg elsker det faktum at det har blandet alle mine favoritt smaker i det som rose, sitron og blåbær. Blåbærene er veldig myke og lette mens rosen, sitron og basilikum er mer fremtredende. Det gir deg en veldig sommerlig og varm følelse. Jeg forstår ikke hele klippen og ruller i parfymen i det hele tatt. Som jeg sa det er veldig ung, feminin og girly og det er ikke noe elektrisk om produktet i det hele tatt. Jeg fortsetter å ønske de ville lage en EDP av samme produkt. Den eneste bekymringen min med denne parfymen er oppholdskraften. Det var ikke veldig lenge litt mer enn 4 timer, men da er det igjen en EDT. Jeg elsker Givenchy og jeg kjøpte alle parfymer og gitt at de er ganske dyre, de burde virkelig jobbe med ensilasje. En annen viktig faktor er at det ikke er greit at du i det minste må sprøyte det noen ganger, og det fører til sløsing med produktet. Rosen og sitronen er veldig fremtredende i begynnelsen, og det kan også være et problem med folk som ikke liker roser, og så lukker lukten, noe som er trist. Det er veldig lik den første svært uimotståelig, men minus oppholdskraften.

Fordeler av Givenchy Veldig uimotståelig Electric Rose EDT

Emballasjen er nydelig. Blomster og feminin lukt. Veldig hyggelig og naturlig luktende. Alle notatene er friske. Perfekt for en sommerdag ute.

Cons av Givenchy Veldig uimotståelig elektrisk rose EDT

Silage er veldig dårlig. Ikke i det hele tatt kraftig. Dyrt.

IMBB Rating:

3.5/5

Lukten er veldig forfriskende og vakker, men jeg tviler på at jeg skal kjøpe produktet igjen, bare fordi dette er min andre flaske, og jeg vil prøve ut andre produkter av Givenchy.

Givenchy Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig Givenchy Veldig uimotståelig EDT ReviewGivenchy Amarige Eau De Parfum Spray Givenchy Ange Ou Etrange Eau De Toilette Givenchy Lip Liner Pencil - Lip Rouge Makeup Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy L'oreal Infallible Le Rouge leppestift i Tender Berry (519) Urban Decay Electric Pressed Pigment Palette Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: