Marks and Spencer Lily of the Valley Eau De Toilette Review

Hei vakre damer,

Jeg er tilbake igjen med en annen anmeldelse. Denne gangen kommer det til å bli en floral duft av Marks and Spencer. Så, den andre dagen, gikk jeg bare rundt i kjøpesenteret, uten å tenke på å kjøpe noe. Der kom jeg over Marks and Spencer-uttaket, og jeg skjønte at jeg ikke har kjøpt noe fra dem noen gang i mitt liv. Jeg mener er det enda et logisk poeng å handle? Men shopping trenger ikke en grunn, det skjer bare: D. Og så gikk jeg inn i flashbacken at jeg har lest anmeldelser av M & S hudpleieprodukter på IMBB før. Så, rett, jeg dro til skjønnhetsseksjonen og begynte å snuse deres EDTs først. Dette var den første EDT som jeg snuset og det var kjærlighet ved første blikk ... Err ... eller skal jeg si kjærlighet ved første sniff, og det var mitt impulskjøp. Så, la oss komme inn i anmeldelsen:

Produktkrav:

Med den delikate duften av Lily of the Valley, fremkaller denne sofistikerte Eau De Toilette en tidløs femininitet.

Merknader: Lily of the valley og pulver.

Mengde:

30 ml / 100 ml.

Pris:

Rs. 699 / - / Rs. 1299 / - for forskjellige størrelser.

emballasje:

Emballasjen er elegant og elegant. Flasken kommer i en hvit pappkasse som har hvite liljer på den. Selve boksen ser veldig pen ut. Siden jeg har en liten flaske (30 ml), er det lettere å bære rundt. Kappen lukkes ikke alltid veldig jevnt, så du må være forsiktig. Sprøytesprayene har riktig mengde på en gang, men blir stive til tider.

Min erfaring med Marks and Spencer Lily of the Valley Eau De Toilette:

JEG ELSKET DET! Jeg pleier å gå for morgenturer, og det er et tre hvite liljer. Hver gang kommer jeg over det treet, det lukter bare så himmelsk. Jeg mener om det er en himmel der oppe, da vil det bare lukte noe som dette. Nå har jeg min egen flaske hvite liljer, og jeg kan bære duften med meg hele tiden og overalt. Det er en perfekt blomsterduft som er veldig egnet for sommer og vårsesonger. Jeg kan til og med bruke det på vintre skjønt. Det gjør at du føler deg veldig frisk og glad. Det lukter ikke veldig pulverisert som lavendel man gjør. Den har en perfekt balanse som gjør det utrolig. Det gjør meg avslappet og løfter opp min ånd når jeg føler meg nede.

Dette er en girlish duft og jeg tror det kommer til å bli likt av alle aldersgruppene. Jeg bruker den på håndleddet mitt og over nakken. Oppholdsstyrken er ca 4 timer i dette varme været. Jeg antar at det skal være mer i kaldere vær.

Pros av Marks and Spencer Lily of the Valley Eau De Toilette:

  • Perfekt lukt av hvite liljer.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Ganske og stilig emballasje.
  • Ganske rimelig for mengden.
  • Mild lukt.

Cons of Marks and Spencer Lily of the Valley Eau De Toilette:

  • Atomizer fungerer ikke jevnt.
  • Varig kraft kunne vært mer.
  • Lukt kan være for mild for noen mennesker.
  • Sillage er ikke så bra.

Ville jeg tilbakekjøre merker og Spencer Lily of the Valley Eau De Toilette?

Ja. Det er ikke noen rimelige alternativer for denne duften. Så, jeg vil definitivt kjøpe det igjen.

Anbefaler jeg Marks and Spencer Lily of the Valley Eau De Toilette?

Ja, mest definitivt.

IMBB Rating:

4/5, trukket 1 på grunn av forstøveren og gjennomsnittlig oppholdskraft.

Marks & Spencer - Lily of the Valley Hand & Body Lotion Marks & Spencer - Lily of the Valley Dusjkrem Marks and Spencer Fragrant Water Lily Anti Perspirant Roll-on Marks & Spencer Duftende Water Lily Shower Gel Marks & Spencer Fig og Orange Shower Gel Yardley London Lily Of The Valley Forfriskende Deodorant Body Spray Victoria Secret Secret Eau De Toilette Chanel nr. 19 Eau De Toilette Victoria's Secret Pure Seduction Eau De Toilette Kroppshandelen Vanilla Eau de Toilette Kroppshandelen Shea Eau De Toilette Adidas Pure Lightness Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: