ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette

Hei følgesvenner!

Jeg har vært avsted fra IMBB en stund, og i dag er jeg tilbake med en 100 stykk øyenskyggepalett av Eyes Lips Face Cosmetics. Jeg får neppe sjanse til å sette på øynene Jeg har spesifikasjoner, ofte kjører sent og ikke så bra på EOTDs! Så jeg eier ikke en eneste øyeskygge til nå. Jeg investerer i paletter, og denne har ventet ganske lang tid å bli vurdert fordi jeg ikke fikk sjansen til å bruke dem, og de så så pent og vakkert pakket at jeg angret at de åpnet dem. Men endelig, her er jeg med gjennomgang av ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette. Bildene vil definere det mer enn mine ord. La oss se hvordan dette viste seg å være.

Produktbeskrivelse:

Bli din egen makeup artist med vår fantastiske profesjonelle øyenskyggepalett fra det luksuriøse Studio-serien av kosmetikk. I denne komplette Makeup Artist Eyeshadow Set finner du alt fra mørke og røykfylte øyne til friskt og lyst, helt funky utseende, takket være de 100 øyeskyggefarger i hvert sett.

Prislapp:

£ 15 i Storbritannia og $ 10 i USA. Dette er et helvete av en kostnadsforskjell, og det amerikanske baserte selskapet selger kosmetikk til en mye høyere pris i Europa. Jeg fikk UK versjonen. Netto vekt: 90g

ingredienser:

Talc, Glimmer, Zinkstearat, Kaolin, Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Metylparaben, Propylparaben. Kan inneholde: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mangan Violet (CI 77742), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Violet (CI 77077), Blå No.1 Lake (CI 42090)

Jeg tar på ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette:

Pakkeng: Som jeg alltid sier, tar ELF spesiell forsiktighet i pakking av produktene, og den fulgte samme regel i dette tilfellet også. Paletten ser veldig vakker ut i esken med gjennomsiktig øvre deksel. Da jeg åpnet og holdt den i hendene, skjønte jeg at den faktiske palettsaken er av billig plast og ser seg skjør og av lav kvalitet. Jeg er ganske skuffet fordi jeg forventet noe bedre, det er ikke så lavt priset for en billig emballasje jeg antar. Allikevel viser plastdekselet alle 100 farger, organisert kronisk i skygge-serien i 10 × 10 kolonner i små rektangulære panner. Et lite speil og to veldig små svampapplikatorer er inkludert.

Tekstur og finish:

Tekstur av øyeskyggene er veldig myk med fløyelsaktig, glatt følelse. De er finmalet og ikke-grusete. Få nyanser er myke i en slik grad at et kraftig eller grovt slag av applikator bryter biter fra overflaten. På grunn av dette vil du observere noe nedfall i pannen og samtidig bruke dem på øyelokk. Paletten inneholder et totalt mangfold; den har matt, sateng og glitrende nyanser. Derfor varierer målingen fra nyanse til skygge. Jeg elsker de fleste satinene.

pigmentering:

De mørke fargene er rikt pigmenterte, mediet har gode og lyse nyanser har en anstendig pigmentering. Jeg kunne ikke finne mer enn 2-3 nyanser som var dårlige i pigmentering.

Skyggeområde:

Skyggeområdet er bredt og allsidig. Du finner solnedgitte appelsiner, gresskargulv, dyphavsblå, sparkly-silvers, askegrå, kullsvin, skoggrønn, påfuglblå, glitrende gyldne, edrubrun, naturlige nøytrale og få nyanser av girlypinks.

Longevity:

Jeg har ikke vært i stand til å ha på seg hele dagen, men så vidt jeg har observert, varer de i 3 timer i full blomst, så vis litt og få litt her og der.

Fordeler med ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette:

• Elegant palett, reisevennlig. • Inneholder et mangfold av matt, sateng og skinnende nyanser. • Hundre allsidig skyggepalett. • Myk og jevn tekstur av alle skygger. • Alle nyanser blandes lett og ikke krøller seg. • Nyanser er ikke krittete. • Anstendig oppholdstid. • Rimelig priset for 100 farger. • Inneholder alle mulige nyanser for eye makeup elskere. • Mer enn 90 nyanser har veldig god pigmentering bortsett fra få lys.

Ulemper med ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette:

• Inneholder parabener. • Plastikkens kvalitet er ikke opp til merket; ser ut og føles billig. • Få nyanser er for myke og biter brytes hvis børsten påføres med trykk.

IMBB-vurdering:

4.2/5

Parabener fikk 0,5 markeringer trukket med en gang!

Anbefaling og tilbakekjøp av ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette:

Ja, jeg anbefaler denne paletten, spesielt til nybegynnere, og de som elsker å skape øye, ser ofte ut og vil eksperimentere innenfor budsjettet. For tilbakekjøp, denne kommer til å vare meg lenge. La meg fullføre dette først.

ELF Mineral Eye Shadow Primer ALV. 32 stykke øyenskygge palett Forskjellen mellom ELF Eyelid Primer og ELF Mineral Eyeshadow Primer ELF Duo Eye Shadow Cream Colorbar Cool Eyeshadow Palette Silver Blue Smokey Eyes Tutorial Bh Cosmetics 88 Farger Cool Shimmer Eyeshadow Palette Estee Lauder Varm Effekter / Kule Effekter Øyenskygge Paletter Lorac TANtalEYES Øyenskygge Palette - Bakte Øyenskygge Revlon nakenelementer øyenskygge palett The Body Shop Eye Palette Boho Skjønnhet Bilder, Stikkord Røk de øynene med Inglot denne høytiden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: