Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner - Eggplant 956

Hei alle sammen!

Håper du har en flott dag! I dag vurderer jeg en gel eyeliner fra Maybelline. Dette er Maybelline Eye Studio varig Drama Gel Eyeliner i aubergine / Aubergine 956.

Produktbeskrivelse fra Maybelline Nettsted:  hvorfor du vil elske det: nå gel reinvents liner:  Oljefri formel inneholder høyt konsentrerte pigmenter i en klar gelbase  Sprøytetett og vanntett i 24 timer  Mest intense linje for varig drama  Trygg for følsomme øyne og øyelege testet  Kontaktelinsikret

For best resultat:  DEFINERT LOOK Definer - I små slag slipper du over linjelinjen fra indre til ytre hjørne.  DRAMATISK LOOK Definer - I små slag slipper du over linjelinjen fra indre til ytre hjørne. Forbedre - Forleng og tykk linjen fra ytre hjørnet opp mot pannen; Vinge ut for ekstra drama. Fjerner lett med Expert Eyes Moisturizing Eye Makeup Remover. Pris: CAD $ 11.99 (Prisen varierer mellom butikker) Mengde : 3 g

Min erfaring med Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner I Aubergine:

Jeg har lyst til å prøve en lilla eyeliner for en stund nå! Maybelline Eye Studio varig drama gel eyeliner i aubergine syntes å være et godt valg. Den svarte varianten av dette er veldig bra. Jeg var på utkikk etter samme innvirkning med denne i Aubergine.

Gel eyeliner kommer i en liten glassgryte med skruelokk. Du får også en liten, flat børstet børste til påføring. Dessverre er denne eyeliner ikke så pigmentert som den svarte. Med en sveipe får du ikke full fargeintensitet i potten. Du kan bygge den opp med flere swipes, uten problemer. Men du vil fortsatt ikke oppnå samme farge som i potten.

Fargen i seg selv er en veldig pen blommelilla. Eyeliner har litt glimmer, som jeg ikke bryr meg om med denne skyggen av lilla. Men jeg ville at fargen skulle være mer intens.

Gelforingen er veldig kremaktig og går veldig glatt. Jeg prøver å bygge opp fargen med flere swipes, da jeg føler at det ikke vises mye på lokkene, ellers. Når du har brukt dette på dekslene, må du vente et par minutter for at dette skal settes, før du sier, krølle dine vipper eller noe. Når den er satt, overfører den ikke.

Penselen er veldig praktisk og fast nok til å bruke og bidrar til å bruke fargen pent. Du kan tegne tykke eller tynne linjer med denne penselen. Jeg har brukt det tykt i øyesettene slik at fargen blir sett bedre. Husk å rengjøre børsten straks etter bruk, ellers vil gelbeklædningen på børsten herdes opp, noe som gjør rengjøringen veldig vanskelig!

Eyeliner hevder å være flekkfast. Det er, til en viss grad, men ikke helt. Jeg var i stand til å smugge fargene på hånden min ved å gni det litt hardt. Selvfølgelig vil vi ikke bruke det samme trykket for å gni øynene våre! Så det er ikke så ille!

Eyelineren varet på lokkene mine hele dagen uten fading eller flak eller flekker. Det hevder å være en vanntett eyeliner. Fargeprøven på hendene mine krevde en sminkefjerner for å rydde opp. Men eyeliner på lokkene mine kom helt ut med bare såpe og vann. Jeg antar det skyldes mine ekstremt oljede lokk!

Samlet sett liker jeg formelen på denne eyeliner og fargen. Jeg skulle ønske det var en mer intens lilla. Med intensiteten av fargen som den er, gir den ikke et veldig definert / dramatisk utseende til øynene.

Pros av Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner I Aubergine:

 Vakker lilla farge  God kremaktig formel  kommer med en lett å bruke pensel  Går gjennom dagen uten fading eller flak eller flekker, med mindre du gni øynene dine veldig hardt!

Ulemper med Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner I Aubergine:

 Pigmentering kunne ha vært bedre.  Krever noen minutter å stille inn.  Ikke helt flekkfast som det hevder - kan smusse hvis du gni øynene dine veldig hardt.

IMBB Rating:

3.5/5

Anbefaling: Det er en ganske lilla farge, men ikke veldig intens. Få det bare hvis du er ute etter et mykt utseende.

Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett BH Kosmetikk Vanntette Lip Liners Revlon Double Twist Volumizing Mascara (vanntett) Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Svart) Tips & Toes Gel Eyeliner Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Maybelline Eyestudio Varig Drama Gel Eyeliner Safir Bobbi Brown Long Wear Gel EyeLiner Caviar Ink Coastal Scents 24k Gold Gel Liner Review, EOTD Elizabeth Arden Color Intrigue Gel Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: