L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Blue Force Review

Hei dukker

Beklager at jeg er MIA fra IMBB, men tro meg, jeg tester og prøver produkter hver dag for å komme opp med en detaljert og ærlig gjennomgang. Så, her er jeg med et populært produkt, og det er L'Oreal Paris Gelmatic Pen i Blue Force. Ærlig, navn som Turbo Turkis og Blue Force minner meg om noen vilkår i fysikk * hihi *. Så, la oss fortsette med anmeldelsen. Jeg har alltid vært en farget eyeliner person - spesielt himmelsblå, blå, grønn og brun.

Produktbeskrivelse:

En eyeliner som glir på sømløst ved hjelp av mikrogelpigmenter for å sikre et smussbeskyttet utseende. Gel eyeliner er en av de hotteste trender innen sminke, og Gel Matics praktiske pennapplikasjon er rask, presis og fullstendig rotbeskyttet. Innovative gelglidepolymerer og intense mikrogelpigmenter skaper en intens fargebetaling som er smussbestandig, glider på i 12-timers slitasje. L'Oréal Paris introduserer sin første geløyne liner i et pennformat.

ingredienser:

Dimetikon, trimetylsiloksysilikat, syntetisk voks, fenylpropyldimetylsiloksysilikat, polyetylen, hexametyldisiloksan / disiloksan, polyhydroksystearinsyre, kaprylyltrimetikon, disteardimoniumhectoritt, silika, propylenkarbonat, talkum, lecitin, tinnoksyd, tokoferol, ascorbylpalmitat, sitronsyre [+/- Mat Contain, CI 77491, CI77492, CI 77499 / jernoksyder, glimmer, CI 77891 / titandioxid, CI 77000 / aluminiumpulver, CI77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide, CI 77007 / Ultramarines, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide, CI75470 / Carmine].

Pris:

INR 425

emballasje:

Eyeliner kommer i en slank svart, toveis uttrekkbar blyant, der produktets navn er skrevet i gyldne ord. Det har et fargekodeområde nederst, hjelper hvis du har mange eyeliners. Blyanten er heller ikke for myk eller hard, men å bruke for mye press kan ødelegge det. Samlet sett er emballasjen fin, attraktiv og solid.

Jeg tar på L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Blue Force:

Fargen "Blue Force" er en veldig vakker matte indigo blå, eller du kan også si en fin midnattblå nyanse uten shimmers. Den passer til alle hudtoner - fra rettferdig til dusk, og kan brukes på daglig basis - med noen slags antrekk som mørkblå ser ikke veldig høyt ut. I bilder har jeg sammenlignet det med Avon Glimmersticks i Starry Night Blue. Det er mye forskjell i fargen - Gelmatisk er mer intens og fin blå. Også, etter å ha sjekket ut fargene av YSLs Effet Faux Cil Creme d'Eyeliner i Sea Black (gjennomgått av KK), skjønte jeg at dette er en eksakt dupe.

Strukturen av disse eyeliners kan sammenlignes med en gelformel mer enn en kremaktig myk liner. Den har en veldig myk og jevn tekstur, glir lett på lokkene, uten å påføre noe press. Det trenger bare 2-5 minutter å tørke og så setter det helt ned på øynene. Deretter blir det helt flekkfast og vanntett.

Jeg er virkelig fornøyd med pigmenteringen av liner, den er veldig pigmentert; bare ett slag er nødvendig for å oppnå full intensitet på øynene.

Oppbevaringskapasiteten til denne liner er verken dårlig eller for god, den forblir på mine vanlige deksler i 4,5 - 5 timer vibrant uten fading. Siden jeg stadig tenner øynene mine, går den av fra øynenees indre hjørner. Siden det er en gelformel, flager den bort på grunn av gnidning. Jeg er ikke fornøyd med oppholdskraften, jeg forventet mer fra Gelmatic. Jeg har ikke prøvd det på min vannlinje, så kan ikke kommentere om strømmen på vannlinjen.

Fordeler av L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Blue Force:

 • Anstendig priset.
 • Emballasje er slank og solid.
 • En fin og forskjellig indigo blå farge.
 • En slitasje og hver dag skygge.
 • Kan brukes med formelle og uformelle antrekk.
 • Ville passe alle hudtoner.
 • Helt vanntett og smudgeproof.
 • Pigmentering er fantastisk.
 • Tekstur er veldig glatt.
 • Glider lett på lokk.
 • Opphold setter lett i 4,5 - 5 timer uten fading.

Ulemper med L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Blue Force:

 • Gelformelen er god, men hvis du gni den hele tiden, vil den forsvinne.
 • Jeg tror flere nyanser burde ha blitt lansert - brun, blues er svært vanlig.
 • Fra L'Oreal, hadde jeg forventet bedre oppholdskraft.
 • Som alle uttrekkbare blyanter, har det en tendens til å bryte med trykk.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Blue Force?

Ja, jeg vil sikkert anbefale denne nyansen til alle, det er en veldig fin indigoblå nyanse, som åpner øynene dine, og vil gå med alle antrekk og hudfarge. Du kan bruke den på kontoret, og hvis du elsket YSL eyeliner i Sea Black - har du en lommevennlig dupe av den skyggen. Jeg tror denne typen blå er veldig unik i India. Jeg vil definitivt lager opp denne blåen.

L'Oreal Paris Super Liner Gelmatisk Pen - Sølv Mani L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Deep Brown L'oreal Super Liner Svart Krystall, Grå Krystall L'Oreal Super Liner Automatisk Slim Liner i svart L'Oreal Paris Super Liner Instant Impact Felt Tip Liner L'Oreal Super Liner Ultra Precision - Brun ELF Essential Vanntett Eyeliner Pen i Sort Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India Lakme Eye Artist Pen Essens Ekstra Lang Varig Eyeliner Pen Chambor Blend Eye Liner Pencil - Svart Blend Bobbi Brown Long Wear Eye Pencil Jet, Mahogany NYX Auto Eye Pencil i Brown Streetwear Metal Eyes Eye Pencil Shade 'Silver Fôr' Metallic Silver og Purple-Gray Smokey Eye Tutorial Coloressence Dual Farge Eye Shades i Sølv Grå Street Wear Satin Glatt Lip Color-Mauve Mania Essence Black Mania Carbon Black Gloss Eye Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: