Forest Essentials Mysore Sandalwood og Vetiver Ultra Rich Body Lotion

Siden sommeren er like tørr som vintre der jeg bor, er kroppen lotion et uunnværlig kroppspleieprodukt. Selv om kroppsrørene kan gjøres unna med om sommeren, er en god fuktighetsgivende kroppslotion et must. På hyllene i Forest Essentials-butikken fant jeg en rekke flotte luktende kroppsrør og av dem, kjøpte jeg denne - Forest Essentials Mysore Sandalwood og Vetiver Ultra Rich Body Lotion. Les videre for detaljert gjennomgang :))

Produktbeskrivelse:

Den dype, røykrike undertone av vetiver med frodig Mysore Sandalwood har en heftig sensuell duft. Denne kroppen lotion bruker brent rørsukker, en fuktighetskrem som tiltrekker og tetter fuktighet inn i huden.

Pris:

Rs. 1075 for 200 ml.

ingredienser:

Mysore Sandalwood og Vetiver Ultra Rich Body Lotion:

Først, se gjennom ingredienslisten - det garanterer sikkert prisen. Denne kroppen lotion har brent rørsukker, olivenolje derivater, kokum smør, mandel olje, aprikos olje, bivoks og vitamin E blant andre ingredienser. Sikkert, dette er en ultra-rik kropps-lotion. Emballasjen er den samme som du får for Forest Essentials-sjampo, dusjgeler, balsam, etc.

Denne melkete hvite lotionen har riktig konsistens, ikke for rennende eller tykk, sprer seg og blir absorbert i huden godt. Duften er en heftig blanding av sandeltre, vetiver og noen kaldpressede oljer. Jeg tror at denne spesielle duften ikke ville være likt av alle - det er en sterk duft, og hvis du ikke liker woodsy dufter, kan dette være for mye for deg. Duften forblir i en til to timer og forsvinner deretter.

Siden jeg har tørr hud på kroppen, trenger jeg tung fuktighet, og denne lotionen fjerner helt bort tørre flekker og hydrerer huden utrolig. Det føles ikke fettete eller oljete på toppen av huden. Det holder huden myk og glatt gjennom hele kroppen. Det er ikke nødvendig å bruke det på nytt i løpet av dagen, det holder huden min hydrert i lange timer. Selv om vinteren tror jeg denne fuktigheten ville være nok. Selv om tekstur ikke er så tykk som en kroppssmør, men jeg ser at den gir samme fuktighet i huden.

Det er ingen SPF i denne lotionen, så du må definitivt fylle den opp med en god solkrem før du går ut. Også, jeg trenger bare litt for å dekke hendene og bena, og siden det ikke er behov for ny påføring, vil denne 200 ml vare lenge. Siden det er så rik på alle kaldpressede oljer, kokumsmør og ting, antar jeg det ville være bra for alle hudtyper, inkludert de tørreste hudtyper i alle vær. Selv om jeg vil foreslå de med akne og akne for å unngå dette, fordi oljene kan forverre en slik tilstand.

En annen USP om denne lotionen - den er parabenfri - så de av dere som er på jakt etter en parabenfri kroppskrem, plukk opp dette!

Oppsummering, jeg vil si at dette er en god kroppslotion, med godheten til så mange naturlige ingredienser, og med en fin og berolig duft. Du kan prøve de andre varianter i butikken - de har en i Bengal Tuberose som jeg kommer til å plukke opp - det er helt min slags duft!

Pros av Forest Essentials Mysore Sandeltre og Vetiver Ultra Rich Body Lotion:

  • En ultra rik kroppslotion som inneholder mange naturlige ingredienser som kokumsmør, kaldpresset organiske oljer, vitamin E og brent rørsukker.
  • Har en heftig duft - lukter sterkt av sandeltre og vetiver.
  • Tilstrekkelig fuktighet i tørr hud.
  • Blader huden myk og glatt.
  • Ikke la noe fettete eller oljeaktig lag på huden.
  • Ingen behov for ny bruk.
  • En veldig god kroppslotion for alle hudtyper, inkludert meget tørre og sensitive hudtyper.

Cons of Forest Essentials Mysore Sandeltre og Vetiver Ultra Rich Body Lotion:

  • Siden duften er for sterk, kan det være en avslag for noen mennesker.
  • Ingen SPF.
  • Kan ikke være egnet for personer med akne / akne.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg anbefale Forest Essentials Mysore Sandalwood og Vetiver Ultra Rich Body Lotion?

Ja, for alle hudtyper og for de som er ute etter parabenfrie hudpleieprodukter.

Forest Essentials Hair Cleanser Mysore Sandeltre og Vetiver Forest Essentials Ansiktsbehandling Masque Forest Essentials Solkrem Lotion med Aloe Vera og Sandeltre Forest Essentials Mashobra Honning og Vanilje Hair Cleanser Forest Essentials Solkrem Lotion med Aloe Vera og Sandeltre Forest Essentials Hair Cleanser Mysore Sandeltre og Vetiver L'Occitane Vetiver Wood Soap L'Occitane Ultra Rich Body Cream L'Occitane Ultra Rich Face Soap L'Occitane Vineyard Rose Ultra Rich Kroppskrem L'Occitane Creme De Douche Ultra Rich Dusjkrem Nivea Happy Time Body Lotion VLCC Kakao Butter Hydrating Body Lotion SPF15 Dove Essential Nourishment Body Lotion Biotique Bio Aloe Vera Face & Body Sun Lotion SPF30 Dove Indulgent Nourishment Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: