Elizabeth Arden Åtta Time Cream Intensive Daily Moisturizer

Hei skjønnhetene,

. Legends sier at det først ble opprettet i 1930 av Elizabeth Arden for å berolige huden på sine fullblodshestepensjoner. Dette var den opprinnelige åtte timers krem ​​hudbeskyttende, som ble en umiddelbar og overveldende suksess. Det som gjorde det så effektivt var en kombinasjon av petrolatum, en hud-beroligende beta-hydroksy i en av sine første kosmetiske anvendelser og vitamin E.

Siden da har kremformelskapet på 8 timer blitt brukt i mange forskjellige versjoner, og hver og en av dem har vært en umiddelbar suksess. Åtte timers krem ​​er tilgjengelig i Eight Hour Cream Skin Protectant (Original og Fragrance-fri versjoner), Intensive Daily Moisturizer for Face SPF15, Intensiv fuktighetsgivende kroppsbehandling, Intensiv fuktighetsgivende håndbehandling, Lip Protectant Stick SPF 15 (Transparent og Tonet versjoner) og Sun Defense for Face SPF50. I dag vurderer jeg Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Intensive Moisturizer for Face SPF15.

Om produktet:

Denne daglige hydratiserende krem ​​gjør at huden føles myk, jevn og fuktig i opptil 8 timer. Formulert med den perfekte blandingen og aromaen i klassisk Eight Hour® Cream, beskytter den til og med huden mot virkningen av ekstrem vær og klimaendringer, mens SPF 15 skildrer huden mot de skadelige effektene av solen. Passer til alle hudtyper.

Veibeskrivelse: Smooth på renset ansikt og hals daglig før solens eksponering ingredienser: Oksybenzon, vann, etylheksylmetoksykinnamat, cyklopentasiloksan, glycerin, dimetikon, benzofenon-3, butyoktylsalisylat, steareth-2, metylheptylisostearat, butylmetoksydibensoylmetan, butyrospermumparkii (shea smør), aluminiumstivelse oktenylsuksinat, butylenglykol, cetearylglukosid, petrolatum, aloe barbadensis bladjuice, Natrium Hyaluronat, Tocopherylacetat, Natrium PCA, Trehalose, Urea, Allantoin, C10-30 Kolesterol / Lanosterol Estere, Panthenol, Fosfolipider, Stearyl Alkohol, PEG / PPG-20/15 Dimetikon, Steareth-21, Polyquaternium-51, Akrylater / C10 -30 Alkylakrylatkorspolymer, Polyetylen, Trietanolamin, Dinatrium EDTA, Dimetikonkrosspolymer, Fenylmetikon, Duft, Citral, Citronellol, Geraniol, Limon, Linalol, Benzoesyre, Metylparaben, Fenoksyetanol, Propylparaben, Klorfenesin

Pris: 30 GBP for 50 ml produkt; Finnes også i 100 ml variant.

Min erfaring med Elizabeth Arden åtte-time Cream Intensive Daily Moisturizer

Produktet kommer i den karakteristiske hvite fargeslangemballasjen, vedlagt i en boks med en liste med instruksjonsbrosjyr også satt inn. Røret er dekket med en hvit fargeklokkehett. Dette sikrer at produktet forblir hygienisk under bruk. Også emballasjen er robust og ekstremt reisevennlig.

Produktet er en veldig tykk krem, hvit i farge, med en ekstremt behagelig og frisk sitrusaktig lukt. Da jeg først så produktet, sank hjertet mitt bokstavelig talt. Jeg trodde at et slikt tykt produkt burde være tungt og fettete. Men jeg var så galt!

Jeg har brukt dette under ekstreme fuktige somre, så vel som kalde, frodige vintre. Og jeg er overrasket og glad for å si at dette produktet fungerer bra under alle værforhold, gjennom hele året, for alle hudtyper. En veldig liten mengde er nødvendig selv på tørr hud. På applikasjonen føles det ikke tung eller klebrig i det hele tatt. Det gjør ikke huden min oljeaktig eller dugg eller glødende, og gir heller ikke en matt overflate på huden. Min hud ser ut og føles veldig naturlig. Det er veldig lett og synker rett inn; men jeg kan fortsatt føle at huden min kan puste. Det fukter og myker huden min ekstremt godt.

Dette er min daglige fuktighetskrem når jeg er hjemme siden den har SPF på bare 15. Til tross for SPF, gir det ikke whitish cast på flashfotografering. Det smelter ikke eller føler seg klebrig selv om jeg går ut i solen. Den er egnet for både tørre og fet hudtyper. Det er også en utmerket base for sminke. Bare som den opprinnelige åtte timers krem, er denne også god for tørre, uttømte lepper (men ikke for ekstremt tørre lepper). Et rør holder meg lenge (siden jeg bare bruker den når Jeg er hjemme i dagtid, også en ekstrem liten mengde produkt er nødvendig, selv om vinteren). Det har aldri brutt meg ut. Dette produktet er anbefalt av International Skin Cancer Foundation.

Fordeler av Elizabeth Arden Åtte-time Cream Intensive Daily Moisturizer

• Robust, hygienisk røremballasje • Fin citrusaktig duft, som går av på søknad • Meget liten mengde er nødvendig • God fuktighetskrem for både somre og vintre • Passer til alle hudtyper • Veldig lett, naturlig følelse • Føler ikke tung eller fet på huden • Gir huden myk mykhet • God for tørre, hakkede lepper • Utmerket base for sminke • Bryter meg ikke ut • Ingen hvitaktig gjengivelse av flashfotografering • Anbefalt av International Skin Cancer Foundation

Ulemper med Elizabeth Arden Åtte-time Cream Intensive Daily Moisturizer

• Dyrt • Begrenset tilgjengelighet i India • Visse ingredienser som silikoner og parabener kan være plagsomme for svært sensitive hudtyper • SPF på bare 15 (Men så har de også en SPF50-variant, så dette er ikke noe for meg) IMBB-vurdering: 4,5 / 5 (-0,5 for ingrediensene)

Vil jeg tilbakekjøp Elizabeth Arden åtte timers kremintensiv daglig fuktighetskrem?

Ja.

Vil jeg anbefale Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Daily Moisturizer?

Ja. Hva du liker om den klassiske Eight Hour® Cream Skin Protectant er nå tilgjengelig i en daglig fuktighetskrem med SPF-beskyttelse. Min hud føles og ser veldig fin og myk ut, og den har aldri brutt meg ut. Jeg bruker det hele året uten problemer, og jeg anbefaler dette produktet til alle, uavhengig av hudtype.

Elizabeth Arden Åtte timers kremintensiv fuktighetsgivende håndbehandling Elizabeth Arden Synlig forskjell Hudbalanseringstoner Elizabeth Arden Synlig Difference Cream Clinique og Elizabeth Arden Haul: Feiring Haul Vaseline Intensive Care Aloe Cool & Fresh Light Moisturizing Lotion Elizabeth Arden Åtte timers krem ​​Solforsvar for ansikt SPF 50 gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 21 2020