7 måter å behandle pimples ved hjelp av husholdningsartikler

Akne kan være et tøft hudproblem å håndtere, siden det er så merkbart. Vi har alle vært skyldige i å klemme ut den kvise bare en dag før en varm dato eller en spesiell anledning for å kvitte seg med det. Dette gjør imidlertid bare problemet verre og kan føre til stygge arr. Men du trenger ikke splurge på dyre produkter når du trenger en rask løsning. Det er noen underverk du finner rett på kjøkkenhyllen eller medisinskapet! Les videre for å vite hva disse tingene er og hvordan de kan fikse dine akneproblemer.

1. Salt: Vil du få det til å bli mindre merkbart? Bland en klype salt med litt vann, og dab det på kvise. Det er ikke en sikker brannfiks, men det er verdt å prøve når du er rushed for tiden. Det vil redusere størrelsen på kvise, noe som gjør det mye mindre merkbart. Prøv å ikke overdrive det skjønt, fordi hvis du bruker det over et stort område av hud, kan det tørke det ut og føre til mer akne.

2. Sitronsaft: Sitronsaft er et mirakel skjønnhetsprodukt fra kjøkkenet ditt. Bortsett fra å fjerne tan, visste du at det virker som naturlig blekemiddel og dreper bakterier? Kviser formet på grunn av bakterier og sitron desinfiserer huden. Det kan også fjerne eller redusere karakterer fra eldre kviser. Igjen, vær forsiktig så du ikke bruker for mye eller det kan føre til misfarging.

3. Ingefær: Hvis en kvise er sint og rød og gjør det stedet i ansiktet ditt, er det hele betent, prøv å ta et stykke adrak eller ingefær. Tøm det pent og legg de små stykkene på toppen av kvise. Saften vil redusere hevelse og rødhet.

4. Disprin: Bortsett fra å bli kvitt hodepine, kan Disprin eller noen form for aspirin også hjelpe. Kryp pillen, eller skrap den i støv med ren saks. Bland det med litt vann for å lage en pasta og bruke den på kvise. La det tørke - det vil gjøre pimple mindre og fjerne rødhet.

5. Øyedråper: Legg til en dråpe eller to av normale øyedråper til din kvise - dette er en god løsning når du er i panikk eller skynder deg for å delta i et intervju eller gjøre et godt førsteinntrykk. Det er anti-inflammatorisk og gjør kvise mindre merkbar.

6. Munnvann: Finn en munnvann uten ekstra smaker lagt til det (siden de kan være harde for huden din). Alkoholinnholdet i munnvannet blir kvitt de yucky bakteriene, og det kan til og med fungere som et fint ansiktsvask. Bruk sparsomt skjønt - dette er ikke til daglig bruk.

7. Is: Selvfølgelig er is et grunnleggende førstehjelp for noen form for nødsituasjon i huden, og dette inkluderer kviser! Det beroliger og beroliger området slik at ansiktet ditt ikke ser alt sint og rødt ut. Påfør det forsiktig skjønt, og hold det ikke på for lenge, selv is kan brenne huden hvis bruken er langvarig.

Håper dette innlegget var nyttig for dere alle - noen ganger kan disse raske hackene gjøre livet så mye lettere, og det er så mange ting i vårt daglige liv som kan komme til nytte for omtrent alt!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4.

7 måter å bruke vitamin E kapsler 7 måter å fremheve de beste funksjonene i mørk hud 7 måter å spare og splurge på riktig skjønnhet kjøper 7 måter å klippe matte lepper denne vinteren 7 Fantastiske sminketips for jobbintervjuer Slik behandler du ansiktsfeil 10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips Slik behandler du skadet hud 10 tips for å behandle sprø negler Dammen er klare pimples ansiktsskum Hjemmelaget kanelbehandling for kviser Shahnaz Husain Shaclear Skin Clear Anti Pimple Lotion Fem hjem rettsmidler for kviser / akne Pond's Pimple Clear White Multi-Action Facial Wash 10 nyttige tips for hjemmet 25 ting du aldri visste Vaseline kunne gjøre

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: