Covergirl Lip Perfection Lip Farge i Temptress Charmeuse 400 Review

På min siste jakt etter en varm rosa leppestift, løp jeg inn i denne nydelige farge av Covergirl. Rimelig priset og med gode anmeldelser bestemte jeg meg for å plukke denne fargen uten å gi det en annen tanke.

Produktbeskrivelse:

Lys, nydelig farge som kan forandre dagen og leppene dine. Beriket med silke fuktighetskompleks, hjelper vår formel med å opprettholde fuktighetsnivåer og bidrar til å skape myke, glatte, vakre lepper på bare 7 dager.

Pris:

$5.99

Min erfaring med Covergirl Lip Perfection Lip Farge i Temptress Charmeuse 400:

Covergirl Lip Perfection Lipstick i Temptress Charmeuse kommer i en veldig søt og slank emballasje. Det er en dyp lilla nyanserør med en klar bunn som viser fargen på leppestiftet. Jeg føler at dette har en veldig praktisk emballasje fordi det er lett å se fargen uten å måtte åpne den opp. Fargen er en lys, varm rosa med svært liten glans som kan gå ubemerket.

Da jeg først sverget det, ble jeg overrasket over å se hvor lyse det var. Dessverre, da jeg brukte det på leppene mine, må jeg sveipe det flere ganger for å få full farge på. Det var en skuffelse for meg fordi svøpet på hånden min kom så fint ut, men det var motsatt på leppene mine. MEN etter noen få swipes fikk jeg den nøyaktige fargen som er på røret, og det kom ut på hånden min, så det gjorde meg ikke for mye etter det. Også oppholdskraften er ganske anstendig, det varte opptil 3 timer uten å spise eller drikke på meg. Selv om jeg skulle nevne at det flekker mine lepper. Så når leppestiftet fades bort, og hvis jeg ikke søker på nytt, er jeg igjen med en rosa flekk som jeg vanligvis ikke ville tenke så mye, men det etterlater en ujevn flekk, så det blir et problem for meg. For eksempel er min overleppe linje mer rosa som resten av leppene mine og kort sagt, det virker som om jeg har chapped røde lepper. Jeg prøvde å skrubbe den av og det irriterte bare mine lepper og fjernet ikke fargen til senere i dag.

Bortsett fra det, er formelen fin og kremaktig og glir veldig jevnt. Jeg har hørt folk klage om at det ikke er fuktighetsgivende, men jeg tror det holder leppene mine fuktige mens det er igjen på mine lepper, og når det fades bort, tørker det ikke over dem selv om det flekker. Navnet "Temptress" gjør rettferdighet til selve leppestiften fordi det sikkert er en fristende farge, jeg kommer til det hele tiden, uavhengig av feilene.

Pros av Covergirl Lip Perfection Lip Farge i Temptress Charmeuse 400:

  • Det er en vakker, varm rosa skygge.
  • Den har en fin og praktisk emballasje.
  • Har en anstendig tid på leppene.
  • Den har en kremaktig og glatt formel.
  • Det tørker ikke over mine lepper.
  • Fornuftig priset.

Ulemper med Covergirl Lip Perfection Lip Farge i Temptress Charmeuse 400:

  • Jeg måtte søke flere ganger for å få den ønskede rosa skyggen.
  • Fargen er ikke så ugjennomsiktig som jeg ville at den skulle være.
  • Det flekker mine lepper og forlater en stygg ujevn flekk.

IMBB Rating:

3.5/5

Ville jeg tilbakekalle Covergirl Lip Perfection Lip Color i Temptress Charmeuse 400?

Nei, jeg vil gjerne se på andre merker og andre farger fra dette området. Forhåpentligvis vil de imponere meg mer enn dette.

Ville jeg anbefale Covergirl Lip Perfection Lip Color i Temptress Charmeuse 400?

Hvis du er ok med leppefløyter og ikke bry deg om dem, så foreslår jeg å prøve dette fordi det er en vakker nyanse. Jeg er definitivt ikke å gi opp på denne leppestiften så snart, jeg skal holde på dette fordi jeg er forelsket i fargen. Når det gjelder feilene, tror jeg at jeg kan jobbe rundt dem.

Covergirl og Olay Simply Ageless Foundation CoverGirl TruBlend Liquid Makeup Covergirl Lash Blast Clump Crusher Mascara CoverGirl Clean Whipped Creme Foundation CoverGirl LashBlast Volum Mascara i Brun Covergirl Lip Perfection Lip Color - Fairytale CoverGirl Lip Perfection Lipcolor i eventyr Covergirl Lip Perfection leppestift i guddommelig Covergirl Lip Perfection Leppestift - Flamme Lakme Enrich Satin Lip Color - 142 Colorbar Pout i en Pot Lip Color - Tricky Orange Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Colar Lakme 9 til 5 Lip Color -Red Coat Coloressence Premia Lip Color-Wintage Revlon Super Lustrous Leppestift-Temptress

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: