Colorbar Velvet Matte Lipstick - Misty Cocoa Review

Hei damer,

Håper du nyter alle somre. Et par dager tilbake, mens jeg rydde opp mums avlastningsbord, fant jeg en boks full av leppestifter. Hun fortalte meg at hun elsket å bruke leppestifter, og hun hadde mange forskjellige nyanser, i motsetning til meg, hvem har bare noen få varianter av rosa. Så begynte jeg å se på dem alle, og jeg så denne skyggen! Det er som sjokolade 😀 Jeg visste bare at jeg måtte gå gjennom det. Det er fra Colorbar Velvet Matte Lipsticks i skygge-Misty Cocoa 15. Jeg gjorde litt forskning og fant at dette serien har 47 nyanser! Jeg antar at dere allerede vet alt dette fra de ulike tidligere vurderingene av forskjellige nyanser fra dette området. Så, la oss gå rett til anmeldelsen.

Pris:

275 INR for 4,2 gm.

Produktbeskrivelse:

For en rik leppefarge med en kremaktig glans, smelter det med lekestoffet, som er tilgjengelig i flotte nyanser. Den unike 2-i-1-formuleringen gir lepper en kremaktig, men matt finish, et enestående produkt i India. Det har et super mykningsmiddel som gir leppene et mykt og smidig utseende, mens de holder næring med vitamin E. Opptil 5 timer ved påføring, kan Velvet Matte Lipstick ytterligere fremheves med en leppeglans og lip liner.

Min erfaring med Colorbar Velvet Matte Lipstick - Misty Kakao:

Denne leppestiften kommer i en enkel sølvfodret emballasje med gjennomsiktig gjennomsiktighetsdeksel. På bunnen kan du se skyggen.

Merkenavnet er nevnt på hetten og ingen andre hosh-posh. Som jeg sa tidligere, er jeg en person mer tilbøyelig til rosa nyanser, men denne brune er som sjokolade-på-en-pinne. Så, det fikk meg bare!

Tekstur av dette er veldig kremaktig, glider på super enkelt. Jeg må si at det er ekstremt pigmentert; bare en sveipe og du er ferdig med det. Den står ved produktbeskrivelsen og gjør hva den lover. Det er veldig fuktighetsgivende og holder på i minst 3 timer, med å spise og drikke (zabardasti å teste det). Og det forblir definitivt i 5 timer. Matte tekstur har alltid vært min favoritt og denne er MATTE!

Du trenger ikke å bruke noen leppebalsam før leppestift fordi det er veldig fuktighetsgivende i seg selv. Men du kan bruke en glans på toppen av den hvis du ikke vil ha den matte effekten. Det kan hende du finner det vanskelig å fjerne til slutt, så bruk ikke masse av det, bare en sveipe, slik at du kan bli kvitt den uten å skade leppene dine.

På bildet har jeg brukt bare ett lag med leppestift.

Pros av Colorbar Velvet Matte Lipstick - Misty Kakao:

  • Lommevennlig pris.
  • Sterkt pigmentert.
  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Oppholder seg i 4 til 5 timer.
  • Matt med null glimmer.
  • Glider lett på.
  • Gir en myk finish til leppene.
  • Finnes enkelt i en hvilken som helst kosmetisk butikk / butikk.

Cons av Colorbar Velvet Matte Lipstick - Misty Kakao:

  • Ingen!

Ville jeg tilbakekjøpe Colorbar Velvet Matte Lipstick - Misty Cocoa?

JA! Jeg skal definitivt prøve det i andre nyanser, til denne prisen, hvordan kan noen savne disse!

Håper anmeldelsen har hjulpet deg.

Takk og vær vakker!

Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot Colorbar Velvet Matt Lipstick - Secretly Pink Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte Lipstick - Passion Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare Streetwear Rich Matte leppestift: Misty Rose Coloressence Mesmerizing Lip Color - 21 Misty Maroon Lakme Absolute Matte Lipstick i 30 Kakao Rosa NYX runde leppestift kakao Revlon Super Lustrous Lipstick - Kakao Sheer Elle 18 Color Pops Lipstick Cocoa Creme 14 Faces Gå Chic leppestift i kakao overbærenhet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: