Bare Mineraler Marvelous Moxie Lip Gloss - Maverick

Hei alle sammen,

Jeg er en stor fan av Bare Minerals Products. Jeg elsker det faktum at de er en mineral makeup linje dermed deres produkter er fri for parabener, syntetiske dufter og fargestoffer og alle de unødvendige ting. Jeg har elsket og raved om deres opprinnelige grunnlag her på IMBB. Med det sagt, bestemte jeg meg for å forgrene seg til sine leppeprodukter med denne fantastiske Moxie Lip Gloss i skyggen-Maverick.

Om produktet:

Hva det er:

En leppe glans infused med naturlige ingredienser som glatter og hydrerer lepper med ren, ren farge.

Hva det gjør:

Denne høyglansende, fuktighetsgivende leglansen inneholder en nærende blanding av shea-, avokado- og murumuru-smørbrød. Oppnå fullere utseende, pussetepper og varig farge med denne milde formelen.

ingredienser:

Hydrogenated Polyisobuten, TridecylTrimellitate, Polyglyceryl-2 Triisostearat, Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Mikrokrystallinsk Voks, TrimetylolpropanTriisostearat, StearalkoniumHectoritt, Menton Glycerin Acetat, CetearylEtylheksanoat, Vp / Hexadecen Kopolymer, ButyrospermumParkii (Shea) Smør, PerseaGratissima (Avokado) Smør, Silika Dimetyl Silylat, MenthaPiperita (Peppermynte) Olje, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Vanillin, AstrocaryumMurumuru Smør, LavandulaAngustifolia (Lavendel) Blomstervoks, Kinnamomum Cassia Leafolje, Sorbitanisostearat, RetinylPalitat, Tocopherol, Ascorbylpalmitat, Eugenol, PortulacaPilosa Ekstrakt, Linalool, Sukrose Kokoat , Kobberglukonat, natriumklorid, sinkglukonat, benzylbenzoat, palmitoyltripeptid-38, kalsiumnatriumborosilikat, glimmer (Ci 77019), Carmine (Ci 75470). (+/-): Titandioxid (Ci 77891), Rød 28 (Ci 45410), Rød 27 (Ci 45410), Gul 5 (Ci 19140), Blå 1 (Ci 42090), Iron Oxides (Ci 77491, 77492, 77499 ), Rød 6 (Ci 15850).

Pris

$ 18 for full lip lip gloss.

Min erfaring med bare mineraler Marvelous Moxie Lip Gloss - Maverick

emballasje: Produktet kommer i plastrør som ser gjennom som kommer veldig praktisk når du velger eller finner skyggen din. Fargen på røret er sant til det som viser på leppene dine.

Jeg elsker fotfoten som kommer med som er litt tynnere enn andre wands jeg har brukt i det siste, men dette gjør søknaden presis som det blir veldig enkelt å definere fargen i hjørnet eller leppene dine og cupidens bue som kan Noen ganger er det vanskelig hvis applikatoren er tykk.

Farge:

Fargen "Maverick" er beskrevet som en palisanderskimmer. Jeg finner fargen til å være en dyp burgunderrosa som kommer over litt brunaktig rød i visse lys. Det har en betydelig mengde gylden glimmer som ikke er sint eller ubehagelig. De holder seg ikke til leppene etter at fargen fades.

Pigmenteringen er medium. Det gjelder ugjennomtrengelig med en sveipe, men intensiteten kan bygges opp med et annet lag.

Texture / Konsistens:

Denne glansen er litt på den tykkere siden. Det gjelder veldig lett og jevnt og føles ikke tungt. Tekstur er noe klebrig, men det forventes med en glans, men det er ikke for ubehagelig på leppene.

Det har en svak, kul, mentol følelse på leppene når den påføres først, men det fades bort på mindre enn 15 minutter. Det hadde ingen synlig plumping effekt på mine lepper, heller ikke det etterlater noen flekker bak når den svinder.

Stå i kraft:

Fargen ble på mine lepper i 3-4 timer og overlevde selv gjennom minimal snacking og den høye skinnet varer også ca 1-2 timer. Det overfører, men ikke for mye.

Virkning på lepper:

Jeg finner denne lipglossen for å være ekstremt hydratiserende og fuktighetsgivende. Mine lepper føles ikke tørket ut eller knuste på slutten av dagen

Parfyme:

Det har en veldig søt peppermynte-ish duft som dveler for en stund. Det er ikke for overveldende eller ubehagelig.

Samlet Hvis du er en fan av leppeplaster, prøv denne ut. Du kommer ikke til å bli skuffet.

Vil jeg tilbakekjøpe Bare Minerals Marvelous Moxie Lip Gloss - Maverick?

Ja, jeg vil gjerne prøve forskjellige farger i denne linjen.

Fordeler med Bare Mineraler Marvelous Moxie Lip Gloss - Maverick

  • Høy glans
  • Komfortabelt på leppene
  • Shimmer føles ikke sint
  • God oppholdsstyrke
  • Hyggelig tinglig følelse på leppene
  • Peppermynte søt duft
  • Reisevennlig rør med en god tynn fotfot applikator
  • Ikke for klebrig på leppene

Cons of Bare Minerals Marvelous Moxie Lip Gloss - Maverick

• Inneholder skimmer som noen kanskje ikke liker.

IMBB Rating 4/5

bareMinerals Klar til Go Complexion Perfection Palette Review L'Occitane Marvelous Flowers Shower Gel Review Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Wild About Violet 57 NARS Bad Education Lip Gloss Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Mokka-Mazing Maybelline ClearGlow Bright Benefit Cream Hvordan kutte Side Swept Bangs hjemme: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: