Jason Revitalizing Vitamin E 5000 I.U. Fuktighetskrem

Jeg fikk denne crème når ansiktshuden min var veldig tørr, flakket og dårlig behov for lysstyrke. Jeg så dette med 5000 IE av vitamin E, som virker som mye, og jeg har lest om de positive effektene av E-vitamin på huden, så jeg tenkte, hvorfor ikke?

Jeg er kjent med Jason-produkter, som bruker naturlige, økologiske ingredienser. Jeg pleier å gravitate til merker som disse (Andalou Naturals, Alba Botanica, etc.) fordi i min erfaring er de generelt mildere på huden. Denne cremen har også en rimelig prislapp for en generøs 4 oz produkt.

Pris:

7 USD

Dette er i et plastrør med skruelokk. På emballasjen står det at det kan brukes både på ansiktet og på kroppen. Hvis det bare brukes på ansiktshud, vil det ta for alltid å fullføre, så jeg bruker den også på hendene og armene. Først brukte jeg en liten plastspatel, men da jeg kom halvveis gjennom gryten, brydde jeg meg ikke lenger og brukte bare fingrene mine.

Dette er noen fettete ting, jeg forteller deg det straks. Jeg har ikke noe problem med det på hendene og skuldrene, men i ansiktet? Det er bare for tungt for daglig bruk og har definitivt en fettete følelse for det. Selv i kjøligere vær fant jeg fremdeles det litt for glatt. Jeg tror det ville være ok for vinteren, som en nattkrem.

På grunn av den slanke teksturen av den, forlater den huden dyktig etter påføring. Jeg finner ut at dewinessen ikke virkelig fades og i varmt vær gjør det huden min - det er veldig mye på den tørre siden-fet! Ikke en god fuktighetskrem å bruke under sminke fordi det gjør mitt fundament og concealer lettere av ansiktet mitt, noe som får meg til å se et rot mot ettermiddagen.

Det fukter min tørre hud godt skjønt, og heldigvis bryter jeg meg ikke ut. Det reduserer flakhet på huden min, gjør at den blir mykere, reduserer den stramme følelsen på grunn av tørrhet, men har ingen lysende effekt. Jeg er etter sunn, jevn, glødende hud ... men det som gjør meg er skinnende.

Dette er moderat duftende og lukten min minner meg om ansiktsoljer. Ser på ingredienslisten ser jeg solsikkefrøolje, avokadoolje, søt mandelolje og mer, så det er derfor. Det bør også forklare den fettete følelsen av cremen. Uansett gjør du ikke plassen og det går bort etter noen minutter.

Pros av Jason Revitalizing Vitamin E 5000 I.U. Fuktighetskrem

• Inneholder mye produkt (4 oz). • Det er rimelig. • Det er fuktighetsgivende på både ansikt og kropp. • Det er forsiktig og gir meg ikke kviser. • Dens duft er greit og svimmer raskt.

Cons av Jason Revitalizing E-vitamin 5000 I.U. Fuktighetskrem

• Det føles fettete. • Det er for tungt for en daglig fuktighetskrem. • Når det brukes under sminke, har det en tendens til å gjøre mitt fundament, concealer, og til og med rødme smelte bort lettere.

Ville jeg tilbakekjøpe Jason Revitalizing Vitamin E 5000 I.U. Fuktighetskrem?

Nei. Det er for tiden i min bruk-it-up haug, faktisk. Jeg vil bare fullføre den, og jeg har nesten, som vist i ett av bildene. Jeg bruker det nå som en håndkrem, for det meste.

IMBB Rating: 2/5

Alt i alt:

Jason Revitalizing Vitamin E 5000 IE Fuktighetsgivende Creme kan være godt å prøve hvis du har veldig tørr eller dehydrert ansiktshud. Det fukter effektivt og det er mildt mot huden. Men på grunn av sin sterke følelse er det bare for mye til daglig bruk. Jeg synes det er bedre å bruke som nattkrem noen netter på en uke. Jeg anbefaler at du bruker dette på fet hud, i varme klimaer, og hvis du ikke liker en tung eller fettete følelse av fuktighetskrem.

Jason Pure Naturlig Super-C Cleanser Organix Scalp Therapy Australian Tea Tree Shampoo Nivea Soft Refreshingly Soft Moisturizing Cream Jason Normaliserende Tea Tree Treatment Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019