Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin Review

Hei alle sammen,

Hvordan har du hatt det? Det har vært en ganske gal uke for meg da jeg kom tilbake til jobb etter barselsorlov. Jeg ser alltid etter produkter som er mer naturlige og mindre skadelige for kroppen. I denne skjønnhetsindustrien er det ikke lett å finne slike produkter som også fungerer bra. Men hold deg på! Jeg tror jeg fant en vinner - det er Bite Beauty Luminous Cream Lipsticks. Disse Bite Beauty-produktene er pakket med gode ingredienser og utelukker de ekkel skadelige kjemikaliene, og de utfører super godt. I dag snakker jeg om deres Luminous Cream Lipstick i skyggen "Zin."

Produktbeskrivelse:

En frodig, langvarig, fuktighetsrik leppefarge. Denne leppefargen gir super antioksidant resveratrol, som bekjemper frie radikaler med kraftige langsiktige antiaging-fordeler. Hver leppestift inneholder mengden resveratrol som finnes i fem glass rødvin. Det er formulert uten parabener, sulfater, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer, petrokjemikalier, ftalater, GMO, Triclosan. Dette produktet er fri for syntetiske, polybutener og petroleum biprodukter og er laget utelukkende med leppeoppmaling av matvareholdige ingredienser som er sunne nok til å spise.

Pris:

$24

Min erfaring med Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin:

emballasje:

Luminous Cream Lipstick kommer i grå mattrør. Jeg personlig liker den buede designen på lokket. Samlet sett liker jeg den rene og enkle emballasjen.

Skygge:

Skyggen Zin er beskrevet som en dempet berryfarge på Sephoras nettsted. Selv om det kalles dempet, pakker det et slag. Det gir en litt blank overflate. Dette er en slags skygge som vil lyse opp ansiktet uten å trekke for mye oppmerksomhet til leppene. Jeg vil si det er en perfekt berry nyanse å begynne med hvis du er ny til lyse bær. På dager har jeg på seg denne skyggen til kontoret, jeg hopper vanligvis rødme eller har en veldig naturlig rosa til perk opp utseendet.

Tekstur:

Denne leppestiften har en super kremaktig tekstur og det glir på leppene. Det føles utrolig behagelig på leppen, og jeg trenger ikke å prep leppene mine før du bærer dette. Det holder mine lepper fuktig gjennom slitasje. Det smøres heller ikke ut eller smelter gjennom slitasje. Den går jevnt og går ikke i fine linjer.

Lukt / Smak:

De har ingen påviselig lukt eller smak på den.

pigmentering:

Denne leppestiften har en veldig god pigmentering og dekning er middels til full. Med en sveipe gir den middels dekning, og jeg kan enkelt bygge opp dekningene med flere swipes uten å se på kake. Du vet hvordan noen av de kremete leppestifterne kan se kake ut hvis du overtar. Det skjer ikke med dette. Selv etter flere swipes ser det ut til det.

Longevity:

Lippestiften overfører litt til ting som kommer i kontakt med leppene - som kopper, skjeer og kinnene til datteren min 🙂 Glem det, det er laget med matkvalitet ingredienser. Dens forblir på i ca 4 timer, med svakt fading på den tredje timen. Etterlater et flush av farge etter et måltid. Du må søke på nytt etter måltid, hvis du vil ha full på farge.

Fargevalg:

Denne linjen med leppestift har et bredt spekter av farger å velge mellom. Rød, nudder, pinks og bær. Du kan enkelt finne din slags skygge fra mye.

Pros av Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin:

  • Pretty Berry Shade som lyser opp ansiktet uten å skrike høyt.
  • Laget med matvareholdige ingredienser som er sunne nok til å spise 🙂
  • Kremaktig tekstur.
  • Glider på leppene og føles så behagelig på leppene.
  • Har veldig god pigmentering.
  • Ikke kaker opp med flere strøk.
  • Pakket med antioksidanter.
  • Inneholder ikke skadelige kjemikalier.

Cons av Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin:

  • Skygge overføringer til ting som kommer i kontakt med leppene.
  • Dette produktet er kun tilgjengelig på Sephora. De selger ikke engang den på egen hjemmeside!

Endelig dom:

Jeg er mer enn fornøyd med dette produktet. Disse er flotte leppestifter med fantastisk tekstur og uten skadelige kjemikalier. Jeg er sikker på at du skal prøve forskjellige nyanser fra denne linjen. Å ja, gi dem en prøve, og du vil aldri angre 🙂

Bite Lip Rouge i Apple Bite High Pigment Pencil i Chablis Bite Beauty Luminous Creme Lipstick Duo i Levende Bite Beauty Best Bite Set Daisy Marc Jacobs Luminous Body Lotion Chambor Luminous Compact Powder, Løs Pulver, Concealer Photos Chambor Luminous Loose Powder Maybelline Mineral Power Naturlig Lysende Blush i True Peach Lakme Absolute Creme Lipstick - Royal Rouge + Weekend Haul 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Lakme Absolute Creme Lipstick - Runway Red Lakme Absolute Creme Lipstick - Deep Blush Colorbar Creme Touch Lipsticks - Red Plum, Claret, Twilight Red

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: