Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Vanlige hårvaskfeil - HUDPLEIE 2023
Vanlige hårvaskfeil - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Hver jente ønsker jevnt, silkeaktig og skinnende hår. Men mange ganger slutter vi å skade håret vårt, siden vaske dem kan de gjøre dem frie og livløse. I dag skal jeg snakke om vanlige hårvaskfeil vi lager og hvordan vi kan unngå dem. Jeg har lært disse tipsene fra frisørene mine og søvnige netter på internett, så her går det.

Image
Image

1. Holde vanntemperaturen samme i løpet av vasken:

Hvis vi bruker for varmt vann, vil vi ende opp med å skade håret vårt og hvis vi bruker kaldt vann, blir håret vårt ikke rent riktig. Så nøkkelen er å starte med varmt vann (men ikke for varmt) for å vaske håret ditt og deretter massere med sjampoen og fortsette å senke vanntemperaturen sakte. Hvis det er mulig, gi en endelig skylle med kaldt vann, da dette vil gi en glans til håret ditt og forhindre at håret faller.

2. Bruk palmer til shampooing:

Vi har en tendens til å massere med våre palmer mens du bruker sjampoen, dette medfører friksjon og fører til krusete hår. Bruk alltid fingertuppene i en rund og kryssende bevegelse for å massere sjampoen i hodebunnen. Dette vil rense røttene effektivt og unngå fruset hår. Bruk også forsiktige hender, selv når du prøver å vaske av olje.

Image
Image

3. Bruk av for mye produkt:

Dette skjer oftere med balsammen enn sjampo. Start alltid med å bruke et lite produkt og legg til mer hvis nødvendig. Bruk av mer mengde enn nødvendig vil gjøre håret tørt og kjedelig.

4. Bruk av balsam på vått hår:

Hvis vi bruker balsam på vått hår (jeg mener rett etter å ha skyllet av sjampoen) uansett hvilket eksotisk produkt vi bruker, vil det være totalt avfall. Klem alltid håret med et håndkle for å kvitte seg med overflødig vann før du bruker balsam for å få størst mulig nytte av det.

Image
Image

5. Bruk av balsam på / i nærheten av hodebunnen:

Bruk av balsam i hodebunnen vil føre til fett oppbygging og hårfall. Begynn alltid å bruke balsam ved tipsene som arbeider deg oppover og stoppe to inches fra hodebunnen. Dette vil konsentrere produktet der det er mest nødvendig og vil spare deg for fettete hår.

6. Bruk vanlig håndkle for å tørke håret ditt:

Tekstur av de vanlige håndklær vi bruker, kan være skadelig for håret vårt og forårsake freset hår. Du kan bruke en gammel oversize bomullst-skjorte for å tørke håret. Jeg har fulgt dette tipset i de siste seks månedene, og det hjalp meg virkelig å kontrollere det fresete håret. Søk etter en gammel t-skjorte i brorens / ektemanns / fars skap og skru det i håret håndkle. Eller hvis du er som meg som ofte handler fra mennsdelen, vil det ikke være et problem: s.

Image
Image

7. Bruk av en tørketrommel:

Vel, mens det er best å la håret lufttørke. Det er umulig å unngå å tørke noen ganger. Hvis du virkelig trenger å bruke en hårføner, tørke håndkleet ditt så mye som mulig (men ikke gni dem for hardt) og påfør et varmevernmiddel. Igjen spiller temperaturen en viktig rolle. Start med varmluftsinnstilling, og når du er ferdig med styling, bruk kaldluftsinnstillingen, slik at stilen din blir låst på plass.

8. Kombinere vått hår:

Bruk alltid en bred tannkam og kam håret i små lengderetninger fra bunnen i stedet for toppen. Hold seksjonene for å unngå slitasje og brudd.

Vel, det er alt gyan jeg har om hårpleie. Jeg håper disse tipsene var nyttige for deg. Du kan også dele noen av favoritttipsene dine i kommentarene nedenfor.
Vel, det er alt gyan jeg har om hårpleie. Jeg håper disse tipsene var nyttige for deg. Du kan også dele noen av favoritttipsene dine i kommentarene nedenfor.

Takk skal du ha. 🙂

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Vanlige hårvaskfeil 7 hårfarging feil du bør unngå Riktig måte å vaske ansiktet på Slik gjør du Salon Type Facial At Home 10 vanligste sminkefusjoner Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY Hvordan lage grønt hår mykt Salon Hair Tips Hvordan lage eksfolierende ansikt og kroppsvask - Gjør det selv 7 Hjemmelagde Remedies for Hair Split Ends Hvordan lage din egen 'Ja til gulrøtter' pre-shampoo behandling Frizzy Hair: Årsaker, Behandlinger, Produkter, Hjem Remedies

Populært emne