Blomstskjær opp Lip Tint - Dewy Rose Review

Hei vakre,

Hvordan har du det i dag? Jeg er tilbake med en annen rød fra min stash, det er en leppefarge fra merkevaren Flower! Flower er et velkjent budsjettvennlig og høy kvalitet sminkemerke som eies av den nydelige kjendisen, Drew Barrymore, som ikke trenger noen introduksjon. Det er interessant å merke seg at Drew Barrymore lanserte sine produkter med Wal-Mart eksklusivt for å gjøre dem lett tilgjengelige og rimelige for enhver fortjent skjønnhetsdiva! Jeg var nysgjerrig på dette merket helt siden jeg hørte om det, og til slutt åpnet jeg kontoen min med denne dystre, rosa, ren opptoningen! Jeg er ikke sikker på om de andre produktene i dette merket, men deres skarpe toner synes å være vanskelig på vår asiatiske hud, selv om deres pigmentering og byggbare dekning kommer som en veldig hyggelig overraskelse for meg! Uansett, la oss sjekke ut Blomsterskjæretone.

Pris:

$ 7,98 for 0,1 oz (2,8 g), eksklusive skatter og fraktkostnader.

emballasje:

Denne subtile skimrende tomatrøde leppefargen kommer i en uttrekkbar plastkritongemballasje med sikkerhetsdeksel og selvskarphetskapseffekt i henhold til deres krav. Det har en svært svak syntetisk lukt som ikke plager. Det er absolutt reisevennlig og gjennomsnittlig emballasje samlet.

Min erfaring med blomst skjær opp legetint - Dewy Rose:

Dewy Rose synes å være den mest pigmenterte og bærbare skyggen ut av alle begrensede fem nyanser - henholdsvis Airy Orchid, Bare Blush, Lacy Laurel og Sheer Blossom! Selv om deres "Airy Orchid" -skygge også virker pigmentert (jeg planlegger å prøve det også) i motsetning til andre bleke nyanser som kan være vanskelig på våre indiske hudfarger! Dewy Rose er en tangy tomatrød nyanse med subtile hint av gnister som er milde på leppene mine. Det lyser straks opp hudtonen min uten å se på frost eller høyt!

Jeg er foreløpig ikke i ren leppefarger, og jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til disse rene tintene. men deres intense pigmentering endret meg! Det gir nesten 80% dekning på mine lepper i bare 2-3 swipes som gjør den ideell for pigmenterte lepper, selv om det kan gi medium dekning på dypt pigmenterte lepper. Den gir gjennomskinnelig tomatrød pigmentering i en enkelt sveipe som skjuler leppeplappene i stor grad uten noe frost eller glitrende utseende. Jeg kan legge merke til noe glimmer, men når jeg sveiper det på leppene, er de knapt merkbare! Jeg tror de er mer enn bare leppeffekter, fullverdige glatte leppefarger sannsynligvis!

Tekstilhinnenes tekstur er en annen hyggelig overraskelse, det er mykt og fuktig på leppene mine. Jeg ville ikke kalle dem intenst hydratiserende skjønt. De glir lett på leppene mine uten å rive og trekke og levere intens fargeutbetaling i minimum 1-2 slag. Det legger seg heller ikke i leppesprekkene mine eller bløder som billige leppeffekter. Selv om de er svært pigmenterte, merker jeg fortsatt at de gir lett gjennomsiktig, glansfull etterbehandling på leppene! Imidlertid tviler jeg på om de jobber underverker på tørre, hakkede lepper som de heller ikke fremhever mine tørre lepper, men de behandler ikke mine lepper også! Jeg bærer det ofte over leppebalmen som påvirker pigmenteringen og forbli strømmen, men klarer fortsatt å overleve 4-6 timer med den rene glansige saftige glansen på leppene mine. Det kan blø med flere swipes over leppebalsam.

I gjennomsnitt forblir denne dewy rosentonen for godt 6 + timer på leppene mine uten å falme eller feathering med lette snacks og vannavslip. Det trenger touch ups etter tunge måltider skjønt. Jeg er glad for at det ikke etterlater noen flekker bak annet enn subtil skimmer som lett skylles av med vann. Samlet sett er jeg ganske imponert over denne rene lip tint, som en typisk leppestift gal! Jeg vil prøve de andre nyanser som kan overraske meg med sin intense fargepenger, selv om de ikke er intenst hydrerende som andre, myke leppefargestifter i markedet.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Blomst Sheer Up Lip Tint - Dewy Rose:

 • En myk, saftig og intenst pigmentert tomatrød leppefarve med subtil skimmer.
 • Det legger øyeblikkelig glød i ansiktet mitt uten å se høyt eller frostfritt.
 • Det er lett, glanset og en myk nyanse som gir nok dekning for å skjule lette flekker av mine lepper i bare ett slag.
 • Det gir også nesten 90% dekning i 2-3 swipes uten blødning eller fjerning som gjør den ideell for pigmenterte lepper.
 • Uansett om vi sveiper den en eller flere ganger, gir den saftig, gjennomsiktig glansfull etterbehandling på lepper som er langt subtil og ser ikke billig eller frost ut med disse glitrene.
 • Det slår seg ikke i tørre leppsprøver, bløder ikke.
 • Ikke irriterer eller tørker ut leppene.
 • Oppholder seg i 6 + timer uten å falme eller feathering med flere lette måltider og vannslip.
 • Selv om det fades etter et tungt måltid, forlater det ikke noen flekker eller glitter bak, bare subtile hint av glans.
 • Det gir veldefinerte og glatte lepper på en gang, jeg elsker måten den justerer linjene mine og leverer den flushen av kirsebærtomatfargen på leppene mine.
 • Ganske anstendig, uttrekkbar og reisevennlig emballasje.

Ulemper med blomst oppreise legetint - Dewy Rose:

 • Jeg føler ikke at det er intenst hydratiserende, da det ikke helbreder tørre og hakkede lepper.
 • Det overfører, spesielt med flere swipes.
 • Begrenset nyansevalg og de fleste nyanser ville ikke fungere godt med indiske hudfarger.
 • Kan bløde når det påføres over leppebalmen.
 • Kostbar.

Samlet sett fant jeg det ganske anstendig for daglig bruk, så vel som for sporadiske funksjoner! Det er en vanlig lip tint som du kan prøve for sin byggbare fargeutbetaling, finish og varig kraft, forutsatt at du finner din perfekte nyanse! Jeg vil gjerne få denne dewy rose igjen, og jeg får også den Airy Orchid!

IMBB Rating:

4/5

The Body Shop Madagascan Vanilla Flower Parfyme Olje St. Ives Abrikoskrubb med beroligende eldre blomst Bourjois Flower Perfection Gjennomsiktig Glatting Primer Olay Oppdatere Bare Regnskog Blomst Kroppsvask Blomst av Kenzo Eau de Toilette LipIce Sheer Farge Strawberry Lip Balm Sally Hansen Lip Inflammation Extreme - Sheer Cherry Street Wear Behagelig fristelse Lip Color-02 Sweet Peach Lipice Sheer Color Lame Sparkle Pink NYX Dewy Fullfør Langvarig Innstilling Spray Murad Hybrids Skin Perfection Primer Dewy Finish Nivea Soft Rose Lip Balm Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm i Rose Affair Nivea Lip Butter Raspberry Rose Kiss L'Oreal Color Riche Frisk som en Rose Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: