Aveeno anti-kløe konsentrert lotion gjennomgang

Hei damer,

I dag skal jeg gjennomgå Aveeno Anti-Itch Lotion for dere. Det er ikke et daglig bruksprodukt, men jeg håper denne anmeldelsen vil være nyttig for de som kanskje trenger å bruke det på et tidspunkt i livet deres.

Produktkrav og beskrivelse:

Denne konsentrerte anti-kløe-lotion med ACTIVE NATURALS® Triple Oat Complex gir raskvirkende, beroligende lindring fra mange mindre hudirritasjoner som forgiftning av eik / eik / sumak, insektbitt og kyllingpokkutslett. Det har også kalamin å tørke opp de flekkete utslettene, og det vil ikke løpe eller dryppe.

ingredienser:

Aktiv: Calamine (3.%) Formål: Hudbeskyttende Aktiv: PramoxinHCl (1%) Formål: Ekstern analgetisk Inaktivt: AvenaSativa (Havre) Kjernelekstrakt, AvenaSativa (Havre) Kjernemel, AvenaSativa (Havre) Kjernelje, Kamfer, Cetylalkohol, Dimetikon, Distearyldimoniumklorid, Glyserin, Isopropyl Palmitat, Metylparaben, Petrolatum, Natriumklorid, Vann.

Veibeskrivelse:

Voksne og barn 2 år og eldre: Bruk på berørt område ikke mer enn 3 til 4 ganger daglig. Barn under 2 år: kontakt lege.

Pris:

$ 8,99 (Pris varierer i forskjellige butikker).

Min erfaring med Aveeno Anti-Itch Concentrated Lotion:

Som du vet nå, er dette produktet bare brukt under spesielle forhold. hvis du lider av eksem, kløende utslett på grunn av allergi, kyllingpok eller insektbit. Jeg brukte den under kyllingputtutslett. Les videre for å finne ut om det hjelper eller ikke.

Det finnes mange alternativer for calamine lotions i apotek som kan brukes under kløende utslett, men jeg valgte denne fordi det har alle ingrediensene som trengs pakket i ett produkt. La meg fortelle deg om dem en etter en:

Først er calamine lotion. Det er godkjent i kløende utslett fordi det hjelper i tørking og crusting av utslett. Det lindrer kløe og beroliger huden din. Selv om du klipper, virker det som et eksternt beskyttelsesmiddel og ikke lar blister bli briste åpne.

For det andre er Pramoxine som også kalles pramokain. Det er en lokal bedøvelse og nummer huden lokalt, slik at du ikke føler smerten, vel ikke for mye i det minste.

Deretter er en annen ting som gjør denne lotionen unik en aktiv havremelkompleks. Det har blitt sterkt anbefalt under kløende utslett. Så mye at Aveeno også har et badprodukt av havremel hvor du sukker deg og det hjelper kløen.

Selve produktet er lys rosa i farge og lukt av kamfer. Det er ikke på høyt rennende, men spre seg lett til huden. Uansett, om min erfaring, ville jeg si at det gikk ut 50:50 på sine krav. Det virket som en ekstern barriere ok, og det var kjøleeffekten som kamfer, men jeg må si at det ikke lindrede kløen min og smerte veldig mye, men igjen hadde jeg en svært alvorlig utslag av utslett. Det hjalp sikkert med å tørke ut utslettet raskere og det forhindret sprengning av vesikler og superinfeksjon av utslett.

På ulemper gjorde huden min veldig tørr. Uansett hvor jeg brukte den, ble huden myk og elastisk. Etter at jeg ble kurert, fulgte jeg en omfattende rutine med peeling og kraftig fuktighet som ga meg hudens tekstur tilbake.

Kommer til fordeler og ulemper:

Pros av Aveeno Anti-Itch konsentrert Lotion:

  • Har alle de aktive ingrediensene som trengs for behandling av kløende utslett.
  • Inneholder et aktivt havremelkompleks som gjør det til et godt produkt.
  • Fungerer som et beroligende middel og eksternt beskyttelsesmiddel.
  • Hjelper utslettene tørre raskere.
  • Tørker de uklare blærene.

Ulemper med Aveeno Anti-Itch konsentrert Lotion:

  • Kostbart for mengden du får.
  • Gjør ikke mye for kløen.
  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Tørker huden mye.

IMBB Rating:

3/5

Vil jeg anbefale Aveeno anti-kløe konsentrert lotion?

Jeg vet at det ikke fungerte på en ideell måte, men dette er det beste alternativet blant alle. Det kombinerer alle ingrediensene i ett og du kan ikke finne en annen som den, så dette er din beste sjanse jeg vil si hvis du får det utslettet og ja, jeg anbefaler det.

Aveeno Daily Moisturizing Lotion Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream Aveeno Protect + Hydrate Lotion Solcreme med Bred Spektrum SPF 30 Aveeno Positive Radiant Eye Illuminator Aveeno Ultra Calming Gentle Makeup Fjerning av kluter Aveeno Skin Brightening Daily Scrub Behandle kløende hodebunn med hjemmemedisin og tips Hodet og skuldrene Anti Flass Kløe i hårbunnen Dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum Palmer er kakao smør formel konsentrert krem L'Occitane beroligende konsentrert maske Biotique Red Sandalwood Lotion Med SPF 50 Palmers kakaosmør formel med vitamin E kropps lotion Blossom Kochhar's Almond Moisturizing Lotion Cetaphil fuktighetsgivende lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 07 2019