Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

7 måter å ha på seg svart som en kjendis! - SKJøNNHET 2023
7 måter å ha på seg svart som en kjendis! - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei fashionistas! Har du noen spesielle planer for høstmotefarger? Selv om jeg ikke bruker mye tid på å gjøre meg klar om morgenen for jobb (Nei … seriøst), men scenariet endres helt i vintersesongen. La oss snakke om dagens innlegg. Hva vil du si om svart farge? Dette er skyggen som finnes i skapet til hver enkelt person. Fra en vanlig person til kjente kjendiser, er alle glad i denne fargen. Sort farge har sin egen sjarm og det passer på alle hudflekk. Men bruker du ditt svarte antrekk riktig? Kan være eller kanskje ikke! Her er enkle måter å bære dine svarte klær på som en celeb. Ta en titt nedenfor:

Image
Image

1. Unngå bomullstoff i all-black look - et helt sort utseende er ikke lett å bære, og spesielt når det gjelder stoffvalg. Selv om bomull skal være et behagelig og hud beroligende stoff, men det bør unngås i alt svart utseende. For eksempel er en svart kjole eller en svart bukse med den svarte blazeren virkelig et flink alternativ for en spesiell begivenhet; nå forestill deg disse utseendet i bomullsstoffer! Dessuten er silke, sengetøy og fløyel langt bedre alternativer. Så hvorfor rush for godt, hvis det beste er tilgjengelig.

2. Overvei stoffpreferanse som per sesong - i tillegg til et passende stoffvalg i henhold til det spesifikke utseendet, er valg av stoff i henhold til sesongen også et viktig punkt i å ha svart. På vintre, gå for varme og tykke stoffer. Lette, beroligende og super-komfortable stoffer som bomull og silke er laget for å stenge somrene dine. Selv om du ikke bryr deg om det, men andre skal definitivt merke det og vil muligens kritisere det.

3. Legg til minst ett utsagnsstykke - forestill deg en stilig svart off-skulderkjole, iøynefallende bunhår og tantalizing sminke! Det er et passende utseende for et kveldsselskap, men hvis du har dette utseendet, vil du sikkert føle at noe viktig mangler. Noen gjetninger? En uttalelse neckpiece, håndstykke eller en fascinerende uttalelse clutch vil forsegle avtale og du vil være alt satt til å forbause alle med din forbløffende stil følelse.

Image
Image

4. Velg en fantastisk skygge av leppestift - en fristende nyanse av saftig leppestift som kan få deg til å se fantabulous på et øyeblikk! Hva mer vil du rettferdiggjøre ditt svarte antrekk? Å plukke en leppestift kan virke så lett, men å velge en grasping leppestift nyanse for å gjøre antrekket ditt mer attraktive er viktig. Tross alt er jentene PhD-innehavere ved å velge passende nyanser.

5. Velg et grafisk svart antrekk for å få det til å se tilfeldig - svart er ikke begrenset til typiske fest nyanser og kjendiser har bære denne fargen i deres uformelle utseende også. Som svart farge er intenst og ofte brukt til spesielle anledninger, kan vanligvis et trykk på grafisk utskrift føre til ulykken til din svarte bærbare. Så, ved neste gang, velg en kul og behagelig T-skjorte med grafisk utskrift.

Image
Image

6. En flott par av fottøy - si det en nødvendighet eller normen, men hvis du virkelig ønsker å oppnå et perfekt celeb-look i ditt svarte antrekk, må du virkelig parre det med stilig fottøy. Hva med bejeweled kiler eller røde pumper?

7. gå for en stilig hairdo eller åpne håret - vet du hva som gjør din svart antrekk kjedelig og graceløs? Unattractive frisyre! Du trenger ikke å skynde deg for komplekse flettestiler, men prøv å forfølge en frisyre som gjør ansiktet ditt flatterende. Åpen hår er et annet godt alternativ for dette. Popularitet er ikke den eneste viktige faktoren for å bli en kjendis. Du er en celeb, hvis du elsker deg selv og trives godt om deg selv.

Bildekilde - 1,2,3

Slik stiler litt svart kjole Bollywood Skuespillerinner i Lille Svart Kjole Kjendiser i den lille svarte kjole Måter å få tilgang til en svart kjole Stella McCartney's Black Sheer Polka Dot Lucia Dress Dagens antrekk: Liten svart kjole med lilla Shrug Dagens antrekk: Svart Ruched Lace Dress Dagens outfit: Black Net Midi Dress

Populært emne