Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras Review - VEKTTAP 2023
Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras Review

Hei damer,

Hadde du en god helg? Hvordan behandler vinteren deg så langt? Vintrene i London er i full gang, og været er ganske kjedelig med alt regn og vind, * sukk *. En liten fangst på Bigg Boss 8 og nye flotte neglelakk har jublet meg enormt. Den neglefargen jeg skal gjennomgå for deg i dag, er av Jessica og heter Mardi Gras. Perfekt for en liten fargefarge for å motvirke dysterhet og mørke som har virket å forkjøle oss, de siste dagene her.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Jessica Nails nagelfarger er svært populære blant manikyrere og forbrukere likt. Jessica Nails er utbredt av en rekke kjendiser, inkludert Sarah Jessica Parker, Demi Moore og Scarlett Johansson, og er verdensberømt for sitt utmerkede utvalg av klassiske og tilpassede farger som tilbyr noe for enhver smak. Det er det store spekteret av forskjellige farger som tilbys. Jessica naturlige nagler er kjent for sin ekstremt høye kvalitet. Super glansløse og ekstravagante farger som glir på i motsetning til alle andre! Ikke bare er de så glatte å bruke, de forblir også flotte og vakre i opptil to uker. Nå er det en kvalitet polsk! The Bright Lights! Må være i byen! Orange Tint Red !!! Denne Varnish heter Mardi Gras.

Image
Image

Pris:

11,50 GBP

Min erfaring med Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras:

emballasje:

Emballasje av denne neglelakken er den klassiske Jessica neglelakkemballasjen. Spikerfargen er pakket i en klar glassflaske med en svart applikatorbørste. Børsteformen er ikke flat som Sally Hansen, men ifølge meg er den ganske funksjonell og enkel å manøvrere, selv når den er i rush. Den spesielle nyansen er merket under neglelakken, jeg foretrekker egentlig Essies måte å gjøre ting på, hvor navnene er merket på toppen, det er enklere og raskere å finne.

Image
Image

Farge:Denne fargen er en usedvanlig vakker og klar farge, det er i hovedsak en lyse oransje farge. Det er borderlining neon oransje, men det er definitivt ikke neon, det er hvor lyse fargen er. Fargen ser helt nydelig ut på hendene når den er påført, det har faktisk evnen til å gjøre hender ser litt rettferdig ut. Fargen er ganske rik og full opasitet kan oppnås med et enkelt lag. Personlig liker jeg å bruke to strøk på neglene mine, siden jeg har den vanen innpodet i meg av mamma fra begynnelsen. Fargen kommer ut litt lysere og rikere når den påføres med to strøk.

Bli ferdig:Denne neglelakken har en nydelig creme-finish, med en vakker glans; min favoritt fordi du ikke trenger en topplakk for et blankt utseende.

Tekstur og konsistens: Konsistensen av neglelakkformelen, som alle andre Jessica-nagelmaler, er av god kvalitet. De er aldri for tykke til å søke på, og jeg har aldri brukt en neglelakk tynnere, heller ikke formelen for rennende og bløder aldri i min fingerpenn. Dette hjelper de av oss som er født klumpete på meg.

Image
Image

Tørketid:

Formelen har en relativt rask tørkingstid, jeg liker at det er raskt og enkelt, siden det gjør ting mindre rotete for folk som er litt utålmodige. Du trenger ikke å vente lenge, sitter rundt for å vente på at den tørker, jeg kan skrive og studere veldig raskt etter å ha brukt det.

Oppholdsstyrke:

Jeg har aldri tålmodigheten til å bruke en topplakk, med mindre noen gjør neglene mine på salongen eller hjemme. Jeg bærer vanligvis bare en topplakk når jeg har en spesiell anledning til å delta. Vanligvis er en topplakk alltid en glipp for meg, noe som er veldig ille hvis du vil ha en svært lang manikyr. Men siden jeg bytter neglefarger hver helg, trenger jeg det ikke. Så for slike tilfeller trenger jeg en god formel neglelakk som har slitestyrke å holde seg på uten topplakk. Og Jessica skuffer meg aldri på noen måte. Denne neglelakken holder seg også i en uke eller enda mer uten på toppfrakk. Så kudos til Jessica!

Image
Image

Fordeler av Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras:

  • En nydelig lys og morsom oransje.
  • Perfekt for en fargefarge.
  • Fargen er rik og kremaktig.
  • Det ser veldig lyst ut på applikasjonen.
  • Full ugjennomtrengelighet med ett lag.
  • Ikke streaky i det hele tatt.
  • Bløder ikke inn i min fingerpensler, en stor bekymring for meg.
  • Har en god tørketid, veldig rask for de mindre pasientens sjeler.
  • Elsker oppholdskraften, har evnen til å holde på neglene gjennom uken eller mer.

Ulemper med Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras:

  • Jeg finner ingen!

Ville jeg tilbakekjøpe Jessica Custom Nail Color - Mardi Gras?

Ja, jeg elsker slike farger. De kan brukes når som helst på året og ser nydelig ut om sommeren.

IMBB Rating:

4.95/5

Jessica Custom Nail Color Cabernet Creme Jessica Custom Nail Color - Solformørkelse Jessica Custom Nail Color - Blush Jessica Custom Nail Color - Intrigue Jessica Custom Nail Color - Ginger Snap 736 Jessica Zen Spa Heel Repair Creme gjennomgang Sarah Jessica Parker Parfyme - Nydelig Caudalie Crushed Cabernet Scrub Hva sier din neglelakkfarge om deg Shellac Hybrid Nail Color Treatment Lakme Nail Color Remover Review

Populært emne