Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar - Matte i Stalker Review

Hei IMBBians,

Lenge siden sist! Noen av dere vil kanskje huske meg, men jeg er sikker på at mange av dere ikke, da IMBB har en stadig voksende leser. Jeg pleide å skrive her regelmessig, men det siste året har jeg nettopp hatt forskjellige prioriteringer; IMBB har alltid vært i tankene mine selv om jeg sunt-stalker det så mye jeg kan. Jeg har hatt mening om å komme tilbake til å skrive på IMBB med jevne mellomrom, og hvilken bedre tid å starte på nytt enn denne høytiden! Uten ytterligere ado, la meg dykke inn i detaljene i dette mye omtalte produktet som jeg har den absolutte ære for å se gjennom for dere alle i dag. Min søster besøkte fra USA nylig og selvfølgelig sendte jeg en lang liste med sminkehud som jeg ønsket henne å ta med henne, inkludert forskjellige nyanser av OCC Lip Tars. Makeup blogosfæren er leppeseksjonen blitt dominert av OCC Lip Tars når det gjelder høyere end-lip farger. Produktet fullfører rettferdighet til auraen OCC Lip Tars utstråler i sminkeverdenen. Jeg var heldig nok til å finne en god ferie sett, som hadde mange best = selger leppetar i min mini versjon. Det bestemte settet er ikke lenger tilgjengelig hos OCC, men hver av de medfølgende nyanser i den er individuelt tilgjengelig fortsatt. La oss fokusere på skyggen "Stalker" for i dag.

Produktbeskrivelse:

En flytende matt leppestift med uovertruffen pigmentintensitet og slitasje. Bare det minste beløpet er nødvendig for ugjennomsiktig dekning. LIP TAR: MATTE ™ leveres pakket i en praktisk vinylbæreveske og reisestørrelsesversjon av # 010 Precision Lip Brush. Inneholder økologisk hampolje og soyavledet vitamin E, for en finish som føles så god som den ser ut! Paraben-fri takket være forfriskende peppermynteolje. 100% Vegan og Cruelty-Free. Påfør den tynneste perlen av Lip Tar med vår nybegynte # 010S Short-Handled Precision Lip Brush for fullstendig, ugjennomsiktig dekning, enten blandet med andre nyanser eller på egenhånd. TIPS: LIP TAR: MATTE ™ er best påført over riktig fuktet og primerte lepper. "Clear" Lip Tar sikrer optimal applikasjon og hydrerer også utseendet til LIP TAR: MATTE ™ etter påføring.

ingredienser:

Størrelse (vist her): 0,08 Fl Oz Full størrelse: 0,33 Fl Oz

Pris:

(Full størrelse): $ 18.00 eller Rs. 1106,28 ca.

Min erfaring med Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar - Matte i Stalker:

emballasje:Den kommer i et veldig praktisk pakket rør, alle OCC lip tars gjør. Ved å skru av den hvite toppen ser vi en dyse som frigjør akkurat nok produkt når røret klemmes. Jeg bør nevne at man bør være forsiktig når man klemmer røret, da disse er svært pigmenterte og du trenger bare litt produkt for hver bruk og når produktet er ute av røret, er det umulig å sette det tilbake i Hver skygge kommer med en børste, OCC Precision Lip Brush, du trenger ikke noe annet verktøy for å perfeksjonere fargene, og denne børsten gjør en fin jobb av seg selv. Hvis du går for en veldig lett flekk, kan du bruke fingrene til å spre og klappe fargen på, men hvis det er presisjon du søker, trenger du en leppebørste, som heldigvis de gir.

Farge:Stalker er beskrevet som en "true blue-based red". Normalt, for indiske hudfarger, oppfordres vi til å prøve oransje-baserte eller varmere røde, men likevel kan en blå-rød rødt se veldig attraktivt på oss. Jeg elsker å rocke en blå-basert rød mer enn en varmere fordi jeg føler at den virkelig kommer over mer rød og mindre oransje, og det gjør at tennene våre ser hvitere ut. Denne skyggen, Stalker, er en vakker fet rød, selv med den minste mengden det kommer over ekstremt pigmentert. Ved fjerning er dine lepper farget og du vil trenge en oljebasert fjerner for å fullstendig kvitte seg med fargen og noen ganger etter at du har brukt en fjerner, er leppene fortsatt farget. Det er den slags skyggen som er ment for kveldsklær som den er veldig mørk, men til hver sin egen. Siden jeg har kjøpt denne skyggen, har jeg ikke hatt noe annet rødt for fester eller bryllup. Det er i dag min ferske-i-ditt-ansikt rød.

Tekstur:Det er en veldig tykk krem, som gjør det enkelt å kontrollere mengden produkt som kommer ut av dysen i motsetning til en rennende krem. Når en perle er tatt på børsten og på leppene, sprer den seg veldig lett, det er ikke veldig raskt å tørke, du har en anstendig tid til å distribuere fargen på en tilfredsstillende måte. Leppetæren har peppermynteolje i den, så det tinger bare en teenybit, ingenting altfor merkbar skjønt. Det er en matt skygge ved tørking; mening, under søknad. det ser blankt ut, men innen noen få minutter begynner det å tørke og forblir matt for hele slitasjeperioden. Det er en behagelig matte skygge, det føles ikke for tørking, men etter 3-4 timer begynner den å føle seg tørrere, men en enkel leppebalsam applikasjon gjør det behagelig igjen.

Parfyme: Den primære duften som treffer oss, er av peppermynte, men den er veldig subtil, ikke i det hele tatt irriterende for sansene. Den kjører utover den første applikasjonen, men slites etter hvert etter 2 timer eller så.

Oppholdsstyrke:Jeg gikk gjennom den offisielle siden der denne skyggen kan kjøpes fra, det spesifiserer ikke en bestemt slitasje, men sier bare "uten sidestykke ..slitasje tid. "Etter min erfaring varer det til du bruker en fjerner for å kvitte seg med fargen, selv om den er etter 12 timer, er den veldig, veldig lang iført! Det begynner å falme først fra midten av leppene, spesielt når du spiser og drikker under slitasje, men fordi det flekker leppene, er fading ikke unflattering.

Applikasjon: Du trenger den minste perlen av dette for fullstendig, ugjennomsiktig dekning. Det er viktig å bruke den minste mengden, ikke bare fordi produktet er pigmentert, men fordi hvis du bruker mer enn ønsket mengde, begynner det å bløde inn i de veldig fine linjene rundt leppene våre. En liner er ikke nødvendig, men for hendelser og funksjoner, bruker jeg en liner uansett, for å få fred i at det ikke bløder. Uansett hvilket beløp du tror du trenger, bruk halvparten av det beløpet; etter nok bruk, får du tak i å kontrollere mengden, men i utgangspunktet foreslår jeg å være veldig forsiktig.

Pros av Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar - Matte i Stalker:

 • Fargen er en veldig klassisk, pin-up, fet, rød - den slags skyggen rød-elskere vil være glad for å eie.
 • Oppholdsstyrken er utrolig.
 • Tekstur, selv for en matte, er ikke supertørking.
 • Leveres med en børste, det er absolutt nødvendig for presis anvendelse.
 • Pigmenteringen er en drøm, selv på $ 18, føler jeg at det er en god investering for alle som fargen ville vare i år og år uten ende i sikte.
 • Hvis du har andre leppetar, er det veldig enkelt å blande nyanser for å få nye farger.

Cons av Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar - Matte i Stalker:

 • Gjenbruk kan være vanskelig som det ikke kommer i typisk emballasje.
 • Hvis mye brukes, vil det begynne å bløde.
 • Du vil trenge å bære en leppebalsam med deg, spesielt hvis tørre lepper er en bekymring.
 • Fordi skyggen er en ekte matte, er det nødvendig med riktig leming av lepper før påføring (sørg for at leppene ikke er tappede og er tilstrekkelig fuktet).
 • Ikke tilgjengelig i India ennå.

IMBB Rating:

4.7 / 5 - Jeg trekker bare av fordi dysehodens emballasje gjør det vanskelig å bruke på nytt.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar - Matte i Stalker?

Jeg tror ikke jeg må kjøpe tilbake dette når som helst, det vil vare meg i mange år, selv om jeg har en mini-versjon. Jeg absolutt, anbefaler denne nydelige farge til alle som elsker en dristig rød.

Jeg håper dette hjalp og til neste gang - Happy Makeuping!

Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tørket Stained Gloss - New Wave Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar i bestemor og Trollop Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar i Strumpet Obsessive Compulsive Cosmetics Narcissus Lip Tar Obsessive Compulsive Cosmetics Triptych Lip Tar Obsessive Compulsive Cosmetics Nylon Lip Tar Obsessive Compulsive Cosmetics Melange Lip Tar 15 Best Kissproof Lip Farger NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella Tarte Exposed Lipsurgence Matte Lip Tint Tarte Exposed Lipsurgence Matte Lip Tint Revlon Colorburst Matte Lip Balm - Slående

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019