Streetwear Color Rich Leppestift - Choco Brownie

Jeg har tre svært favoritter fra dette rimelige sortimentet, Misty Rose, Fruity Fawn og Red Rose. Denne i dag er en nåværende hakke og det er en veldig kremaktig, fortsatt lett å ha på, varm brun. Dette vil passe alle indiske hudtoner. Jeg tror jeg skal bruke den mye på dagen, i de kommende dagene.

INR 250.

Som du kan se leppestiften, har vært brukt opp til noen grense. Dette skyldes den kremete tekstur. Lippestiften er ganske smøraktig, men fortsatt solid. Den er ikke i smeltet tilstand. Dette glir vakkert og gir full dekning på kort tid. Jeg er ganske fornøyd med tekstur av leppestift, som er glatt, men føles aldri kakeaktig.

Fargen har ingen glimmer, bare litt mild glans på en kremaktig måte. Lærene ser smidig ut, og lekkede lepper vil også like det. Det er ganske kremet, så flakete lepper trenger en glatt base. Fargen er nesten lenende mot en varm gyllen gul, det er den slags en unik brun. Det er ikke matt som navnet antyder, det er sikkert rik 😛

Det jeg ikke liker er hetten, det låser ikke, det er alle sjansene i verden for å faktisk miste hetten, eller få den åpnet i posen og gjøre et rot. Også sølvdelen av leppestiften kom av, så plastinnsiden er synlig på en rå måte. Det går ikke to ganger opp med sølvmetalldelen, ellers er det greit.

Lippestiften bløder ikke, den ser vakker ut på en smidig måte. Fargen passer meg bra for dagen, den passer til varme hudtoner, og dette kan også brukes til kontor. Fargen legger seg til et matt utseende om en time, og det går fortsatt sterkt i ytterligere 2 timer. Det vil ikke overleve et måltid, og det flekker ikke. Det har ikke forårsaket noe tørrhet. Jeg anbefaler denne leppestiften hvis du liker varme brune.

IMBB-vurdering:

3.9/5

Streetwear Rich Matte leppestift: Misty Rose Streetwear Rich Matte leppestift Red Gnist Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange Streetwear Rich Matte leppestift: French Rose Street Wear Rich Matte Lipcolor-04 Rose Plum Streetwear Color Rich Lip Color Cherry Slush og Red Flame Streetwear Color Rich Lipstick - Rusty Orange Bobbi Brown Lip Farge i Brownie Pink Review Streetwear Stay on Lip Color Brownie Fab Review Maybelline Colorshow leppestift i skygge 313- Choco latte Review Eva Dual Fragrance Deodorant Choco Vanilje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: