Støvler Naturlig samling Fukt skinn leppestift - Raspberry

Produktbeskrivelse

Myk, høy glans leppestift i en rekke 19 nyanser som gir en imponerende glans av farge mens fuktighetsgivende leppene dine.

ingredienser

Ricinus communis, etylheksylpalmitat, polyetylen, oktyldodekanol, Bis-diglycerylkaprylat / kaprat / isostearat / stearat / hydroksystearatadipat, Cera-mikrokrystallin, Polybuten, BHT (+/- Mica, CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 77491, CI 77499 )

Pris

£ 1.99 Du kan enkelt spørre noen som kommer ned fra Storbritannia for å få disse, eller bestille online på Boots også.

Jeg har brukt denne leppestiften mye, dette er min komfortable go-to rosa ærlig. Fargen er noe veldig unikt jeg vil si, det er ikke så kul en rosa, den er ikke veldig blå, men det er fortsatt en kulere tonetrosa. Det er ingen glans eller frost til det. Målingen er kremaktig og nesten matt, vel, det kan kalles en kremaktig matte.

Lippestikkene kommer ganske billig, emballasjen er i samsvar med leppestiftprisen. Det er en form for kulen som jeg hater, det gjør leppestiftet så uattraktivt. Jeg liker flat topper eller tåreformede leppestifter på toppen, denne er tøft å klemme på leppene og til og med å bruke. Som et resultat av dette, er leppestiftets kjeve brutt ved basen og det var wobbly. Jeg elsker fargen og tekstur så mye at jeg fortsatt har beholdt leppestiftet med knust bullet.

Tekstilens tekstur er ganske kremaktig, men ikke smøraktig. Den etterlater riktig mengde farge og rosa lepper som det skal, det gjør ikke leppene tunge eller kakefulle. Hvis du lagrer det på dette, vil det begynne å se kremere når det gjelder finish.Actually, finishen er akkurat hva det sier "fuktighetskin". Hvis du vil ha en enkel tonet ned kul rosa, er en sveipe nok. Fargen dekker lip pigmentering og leppestiften kan slå seg i leppe linjer. Jeg tror på grunn av den delikate kulen, kan du best bruke den med en leppebørste. Og det ville fungere best med en matt rosa leppeforing, så ser du skjønnheten i denne rosa leppestiften.

Lippestiften ville overføre lett og til tross for at den varer lett i mer enn to timer. Jeg finner det ikke veldig tørking, men flakketørre lepper vil trenge litt balsam under. Jeg elsker den kule tonete rosa som virkelig ser fantastisk ut med en rosa rødme på, elsker den kremete finishen, men emballasjen kan bli bedre. Jeg har ingen klager om prisen selv om 😛

IMBB-vurdering:

4/5 Sikkert prøv det hvis du får hendene på Boots ting.

Støvler Naturlig samling Øyenskygge: Aqua Shimmer Støvler Naturlig Samling Fukt Shine Leppestift-Tranebær Støvler Seawood Conditioner Støvler Essentials Tonet Lip Salve Vs Strawberry Lip Salve Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Review, stikkord Boots Botanics Bathing Enlivening Body Polish Støvler nr7 fuktighetssug leppestift (nr 10,12 og 30) Støvler Essentials LipSalve Collection Milani Color Statement Leppestift i Raspberry Rush Kroppshandelen Født Lippy Raspberry Lip Balm Elle 18 Color Pops Lipstick - Raspberry Ripple Maybelline Baby Lips -Rose Addict

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: