Jessica Phenomen Oil - Intensive Moisturizer

Hei damer,

Håper du alle nyter min gode andel av Jessica neglelakk vurderinger, jeg har mange flere som kommer opp så holdt seg innstilt på disse. Produktet jeg skal gjennomgå for deg i dag er igjen av Jessica, men det er fra deres spikerbehandlingsklasse og det kalles Jessica Phenomen Oil. Ok så det er virkelig fenomenalt! Jeg oppdaget dette på salongen mens jeg fikk en manikyr og det har reddet neglene og neglene mine igjen og igjen, og jeg skal fortelle deg hvor rett under.

Produktkrav- Stimulerer som en massasje, intense forhold og mykner nagler som det fremmer vekst og styrke av neglen. Healer og rehydrates med naturlige jojoba-, mandel- og risoljer. Utmerket også på albuer, føtter og knær - noe grovt, tørt område som trenger dyp fuktighetsgivende.

Produktpris– £ 14.10

Min erfaring med Jessica Phenomen Oil - Intensive Moisturizer:

Emballasjen ligner Jessicas nagelfarger, men denne spesielle oljen kommer i en frostet glassflaske og en glasspipet (får meg til å føle at jeg er forsker i et laboratorium). Øverst på pipetten er laget av en myk svart farget gummi, som er ekstremt lett å kontrollere ettersom du klemmer produktet på dine nagler. Totalt sett er jeg en stor fan av emballasjen, jeg skylder dette for det meste til den kule pipetten jeg får bruke under applikasjonen.

Produktet ser ut som en gul farget olje i flasken, men ved påføring er det bare en gjennomsiktig fargeløs olje. Når det gjelder lukten, har det ingen signifikant lukt, ikke noe overveldende eller noe som ville utgjøre som en plage når som helst. Tekstur av dette produktet er helt tynt og lett. Ingenting klistret skjer hvor som helst, men den første tanken du mottar på den, berører huden din, er fuktighetsgivende! Alt du trenger er en enkelt liten produktdråpe på hver av neglene dine, og den skal gjøre sin fantastiske jobb.

Dette er en sann historie her, jeg hadde faktisk helt glemt denne wonder oljen, den satt uberørt på toppen av min forfengelighet bordet, for stille mange dager nå. Og det var bare veldig nylig hvor jeg gjenkjente verdien av sin cuticle saving formel. Jeg må fjerne neglelakk, bruke en annen farge og deretter fjerne den for å bruke en annen farge, slik at jeg kan ta bilder av fargeprøver til alle sammen, og denne syklusen har tatt en toll på min fingerpotter. My cuticles var så mishandlet, og den konstante bruken av neglens fjerner hadde irritert huden rundt neglene, mine stakkars kutteboller hadde begynt å brenne, ville skade og noen ganger bløde. Så nå vet du alle at hele huden jeg oppnår, er superfølsom og lett irritabel. Så jeg må være ekstra forsiktig. Da tok jeg dette mirakelolje stirrer på meg en natt som jeg var på skrivebordet mitt og fullførte noen oppgaver, jeg reiste straks ut til det og søkte på min negler. Neglene mine følte seg umiddelbart avslappet, fuktet og hydrert. Irritasjon og angst hadde redusert dramatisk med en enkelt søknad, og jeg var superlettet.

Det eneste som må noteres er at oljen ikke blir absorbert umiddelbart i neglene dine, og du kan fortsatt føle den nær fingrene dine med mindre du vil tørke overflødig på et vev eller kanskje bare bruke det på hendene! Det fungerer også. Det faktum at formelen inneholder jojoba-, mandel- og risoljer, er en lettelse, da jeg endelig kan ha myke krypdyr som definitivt ikke er betent. I stedet er de endelig et pent syn igjen.

Pros av Jessica Phenomen Oil - Intensive Moisturizer

- En nydelig lett olje som fukter og nærer neglenglasset og neglene godt. - Absolutt ikke klebrig - Har ikke en overveldende duft. - Fullstendig nedsetter betennelse eller rødhet som oppstår. - Flott, lett å bruke emballasje. Absolutt ikke resulterer i et rot. - Kan brukes på hender, albuer, ben og knær også.

Ulemper med Jessica Phenomen Oil - Intensive Moisturizer

- Oljen blir ikke absorbert umiddelbart, jeg synes egentlig ikke om å være ærlig skjønt. - Tilgjengelighet i India.

Vil jeg tilbakekjøp dette?

Ja .. Ja og Ja

IMBB rating– 4.99/5

Jessica Zen Spa Heel Repair Creme gjennomgangSarah Jessica Parker Parfyme - NydeligLancome Hypnose Custom Wear Volum Mascara ReviewRevlon Custom Creations Foundation med SPF 15Jessica Nail Custom Color - Blush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: