Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

6 Vanlige hudpleie tips - KROPP 2023
6 Vanlige hudpleie tips - KROPP 2023
Anonim

6 Vanlige hudpleie tips

Hvis huden din ikke er sunn, vil den bli reflektert i din hudfarge. Hud trenger bare en håndfull enkle, rimelige "behandlinger" for å bli og bli frisk og sunn. Selv hud er et levende organ og krever alle næringsstoffene som alle andre organer.

Image
Image

1. Rensing

Sunn hud må være ren.

Rensing er det mest grunnleggende elementet i enhver hudpleie rutine. en ansiktsrenser bør alltid være såpefri. Rengjøring fjerner overflødig smuss, forurensende stoffer og porrstopping olje. Rensing forbereder også huden for eventuelle etterfølgende produkter du skal bruke, så aktive ingredienser (som vitaminer eller solkrem) kan trenge inn og være mest effektive. Og du bør velge produktene i henhold til hudtype. Hvilken rengjøringsmiddel som er riktig for deg, må du massere det i ansiktet ditt i minst 20 sekunder, så det har en sjanse til å gjøre jobben sin.

Image
Image

2. Solbeskyttelse

Hud som er forlatt naken i solen, blir mer misfarget og rynket og mindre elastisk enn huden som har blitt jevnt beskyttet mot UV-stråling. Bruk alltid fuktig solkrem når du er ute, vinter og sommer. Solens stråler kan brenne deg selv om luften føles kjølig. Påfør det minst 20 minutter før du kommer til å være i solen. På den måten har de aktive ingrediensene tid til å fungere før UV-eksponeringen begynner.

Image
Image

3. Exfoliating

Exfoliating scrubs fjerner døde hudceller fra epidermis, noe som gir mer plass til levende hudceller for å bevege seg opp fra dermis, laget under. Dette kan forlate huden ser lysere og glattere ut. Imidlertid bør peeling brukes sparsomt. Det kan skade tørr eller sensitiv hud og bør sannsynligvis unngås i disse typene. Og til og med oljete hudflekker skal ikke eksfolieres mer enn et par ganger i uka

Image
Image

4. Antioxidanter

De finnes i alle slags matvarer, inkludert frukt, grønnsaker, sjømat og oljer. Mens mange forskjellige antioksidanter kan være gunstige for huden, får to spesielt stor oppmerksomhet: Vitamin C: bidrar til å oppnå en plump, tett hud. det finnes i hele korn, epler og sitriske matvarer. Vitamin E: Beskytter cellemembraner og "øker" hudbaserte næringsstoffer som bekjemper UV-skade. Finn den i hvete kim olje, mandler og jordnøtt smør. Sink er også veldig bra for huden.

Image
Image

5. essensielle fettsyrer

Uten EFA, kan hudcellemembraner og den overordnede beskyttelsesbarrieren ikke fungere effektivt. Huden ender opp med altfor eksponert, dehydrert og utsatt for å produsere en mer skadelig type sebum, slik at den tørker, betennes og knuses. EFA-er du trenger for å holde huden din så god, er primært omega-3 og omega-6 fettsyrer. Omega-6 finnes i massevis av matvarer, inkludert fjærkre, korn og matoljer, så du får nok nok av det. Omega-3 er noe vanskeligere å komme med; Du finner dem i kaldvannsfisk, som laks og sardiner, sammen med linfrø og safloroljer, nyrebønner, valnøtter og spinat.

Image
Image

6. Vann

Vann spyler giftstoffer ut av kroppen, gjør at cellene våre kan absorbere næringsstoffer, og holder våre fordøyelsesprosesser flyttet jevnt. Huden er ikke forskjellig fra resten av kroppen når det kommer til å trenge hydrering. Vann hjelper til med å fjerne urenheter fra huden som kan føre til kviser, og det hydrerer for å holde huden ser flikk og glatt ut. For å holde huden hydrert, bør du drikke minst 2-3 liter vann hver dag.

Noen få raske tips

  • Fjern alltid sminken din før du legger deg til sengs.
  • Hvis du vanligvis bruker sminke, gi huden en sjanse til å puste en dag i uken ved å gå uten.
  • Uansett hva din hudtype er, bruk en beskyttende solkrem når du er i solen; Ikke utsett huden din i mer enn 15 minutter.
  • Reparere sprukne og knuste føtter eller hender ved å dekke dem med et tynt lag med petroleumjell, og deretter bruke bomullssokker eller hansker mens du sover.

Gode kjemikalier i hudpleieprodukter Hudpleie rutine for kombinasjon hud Hudpleie Rutine Normal til tørr hud

Populært emne