Estee Lauder Beautiful Eau De Parfum Spray

Hei lovelies

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse. Håper du alle nyter denne fantastiske festlige sesongen. Festlig sesong betyr noe fantastisk familie tid og masse shopping (en av mine topp prioriteter i disse dager). Kommer tilbake til produktet Jeg skal vurdere, jeg føler at dette er en av de beste gaveene jeg noensinne har mottatt fra noen som er veldig spesiell for meg og det beste tillegget til min forfengelighet. Jeg har brukt det på daglig basis helt siden jeg fikk den. Denne parfymen er min go-to parfyme og ikke glemme de fantastiske komplimenter jeg får fra alle rundt meg. Det har ikke vært en dag da jeg gikk ut av hjemmet uten dette. Jeg kan ikke være enig mindre om at denne parfymen faktisk gir deg følelsen vakker. Les videre for å få vite mer.

produktbeskrivelse (fra nettet): -

Duften av tusen blomster. En mørk bukett med liljer og roser, Marigold og Orange Blossoms ... alle oppvarmet med en rik, treaktig base og lyset med et snev av sitrus. Romantisk, øm, minneverdig.

• Toppnotater: Rose, Mandarin • Middle Notes: Oransjeblomst, Muguet, Jasmine, Ylang-Ylang • Basisnotater: Sandeltre, Amber

Pris: - $ 88 (ca 5368) for 100ml

Min erfaring med Estee Lauder Beautiful Eau De Parfum Spray: -

Denne parfymeflasken leveres sikkert pakket i en rosa og gull ytre emballasje. Emballasjen er ikke reisevennlig siden det er ganske tungt å bære rundt en så stor glassflaske. Parfymeflasken kommer i en søt avlang oval form med en gylden skruehett. Når jeg kommer til sin duft, vil jeg klassifisere Beautiful som en lys blomsterkypre (ha sitrus som sitt øverste notat), det er en fantastisk blanding av blomstrete og rike trebaserte notater og lukter veldig feminint. Til tross for at det ikke er noen fruktnotater oppført i toppnotatene, åpner Vakker med skarp, frisk frukt (en blanding av søte epler, grønne pærer og solbær). Selv om det har en blanding av alle de ovennevnte notatene, er det ikke engang nær å bli kalt en overveldende parfyme (følsomme nese noterer seg dette).

Denne parfymen har en fantastisk oppholdsstyrke (varer i mer enn 8-10 timer) og sødmen i sin duftende base er virkelig noe å se på. Også siden jeg bruker den sammen med matchende kroppsprodukter som kroppsvask og kroppsrør fra samme utvalg, har duften en tendens til å kle seg nesten en hel dag. Siden jeg fikk den største flasken av denne serien, selv etter at jeg brukte den daglig i en måned, kan jeg si at jeg ikke engang har tømt en fjerdedel av mengden, så det kan vare lenge. Samlet er dette en fantastisk sommer duft. Bruk ikke flekker på klær.

Pros av Estee Lauder Beautiful Eau De Parfum Spray: -

Utrolig mild duft Ikke overveldende Ekstremt langvarig Passende for somre Ikke flekker klær

Ulemper med Estee Lauder Vakker Eau De Parfum Spray: -

kostbar Ikke reisevennlig (mindre størrelser kan utfordre dette)

IMBB Rating: 5/5

Anbefaler jeg Estee Lauder Beautiful Eau De Parfum Spray?

Ja, jeg anbefaler absolutt dette produktet for alle, uansett hvilken alder eller anledning.

Vil jeg tilbakekjøre Estee Lauder Beautiful Eau De Parfum Spray Again?

Helt, jeg vil fortsette å kjøpe denne parfymen så lenge det tar. (Se dette er hvor mye jeg elsker det og kan ikke klare det)

Konklusjon:- Siden det ikke er for overveldende, passer det godt som en dagligdags parfyme. Følelsen av denne parfymen er ganske unik. Jeg elsker Beautiful, både på en sentimental (siden det er en av de beste gaver noensinne) og olfaktorisk nivå. Hvis du er en parfymeavhengige og ikke har noe imot prisen, er dette en must-have klassisk duft for deg.

YSL Rouge Volupte leppestift Caress Pink No.9 + Jimmy Choo BinnisLancome Trésor Eau de Parfum Spray ReviewLancome Rouge in Love Lipstick - Midnight Rose ReviewViva La Juicy Noir av Juicy Couture EDP Review Estee Lauder Pure Color Levende Shine Lipstick - Poppy LoveEstee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly PinkEstee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet SirenEstee Lauder Pure Color Crystal Lipstick - FirelightEstee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia FantasyEstee Lauder Kissable Lip Shine Venice Kiss ReviewEstee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift HindbærEstee Lauder Pure Color Lipstick Coral FantasyEstee Lauder Double Wear Hold deg i Place Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: