Sally Hansen Komplett Salon Manicure - Kok En Mango

Hei damer,

Jeg har en annen neglelakk å se gjennom for deg i dag. Det er av Sally Hansen, hvis jeg er ærlig, liker moren min Sally Hansen og til tross for at de har neglelakk hjemme, bruker jeg dem ikke veldig ofte. Jeg så denne fargen på hennes forfengelighetstabell og bestemte meg for å se på det for alle.

Produktkrav- Fem trinn med manikyr i en flaske!

Hvordan det fungerer: - 5 produkter i 1 flaske: Base Coat, Strengthener, Growth Treatment, Color & Top Coat. - Sally Hansen Komplett Salon Manicure Nail Color har patentert mikroinnkapslet tidsløsningsteknologi som smelter negler med avanserte slitasje, pleie og skinn ingredienser. - Chipbestandig, merkbart glatt og glimrende skinnende i opptil 10 dager. - Eksklusiv dobbel børste dekker hele nagelflaten i ett jevnt slag.

Veibeskrivelse: - Påfør 2 strøk Sally Hansen Complete Salon Manicure Nail Color for å rengjøre, tørre negler. - Tillat å tørke.

ingredienser- Butylacetat, Etylacetat, Nitrocellulose, Acetyltrietylcitrat, Tosylamid / Epoksyharpiks, Isopropylalkohol, Stearalkonium Bentonitt, Tripfenylfosfat, Adipinsyre / Neopentylglykol / Trimellitsyreanhydrid-kopolymer, Aqua / Vann / Eau, Silika, Diacetonalkohol, Etokrylen, Halloysitt Natural Tubules, Polyvinyl Butyral, Phosphorsyre, Styren / Acrylates Copolymer, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimetikon, Tocopheryl Acetat, Carthamus Tinctorius (Safflower) Frøolje, Corallina Officinalis Extract, Hydrolyserert Conchiolin Protein, Macrocystis Pyrifera Extract, Calcium Sodium Borosilikat, Kalsium Aluminium Borosilikat, Tinnoksid. Kan inneholde: glimmer, titandioxid (CI 77891), jernoksidider (CI 77491, CI 77492, CI 77499), vismutoksyklorid (CI 77163), FD & C Yellow 5 Aluminium Lake (CI 19140), FD & C Blue 1 Aluminium Lake (CI 42090 (CI 15850), D & C Red 34 Calcium Lake (CI 15880), D & C Black 2 (CI 77266), D & C Red 7 Calcium Lake (CI 15850).

Pris– £7.99

Min erfaring med Sally Hansen Complete Salon Manicure

Fargen jeg skal gjennomgå kalles Kook A Mango (560). Emballasjen er en enkel glassflaske, med en metallbørsteapplikator. Det er en firkantet flaske med noen kanter på bunnen. Jeg liker egentlig ikke deres emballasje, det er for enkelt etter min mening i forhold til en Essie eller en OPI.

Jeg er ganske glad i sin børsteapplikator, men den har en flat børste som gjør det relativt enkelt å bruke. Jeg var i stand til å påføre neglelakken på neglene mine med stor letthet og uten at den smutte på min cuticles, var det bra da det ikke ble rotete.

Fargen er en dyp koral, som i utgangspunktet ser ut som en lys rød under noen lys. Jeg vil si OPIs Cajun reker kan være en dupe. Formelen er av riktig konsistens, den er ikke for tykk eller den er for rennende. Det ble definitivt ikke bløt i min fingerpenn, noe som var flott siden jeg er super klumpete og disse faktorene er avgjørende for meg. Det glir veldig enkelt på neglene, og jeg fant det veldig morsomt å bruke det på neglene mine faktisk. Du får full opacitet med ett lag, men du får en bedre finish med 2 strøk på neglene dine. Målingen er blank og har en fantastisk glans på den, så du ville egentlig ikke kreve en topplakk. En annen godbit om dette neglelaket er at den har en veldig rask og rask tørkingstid, noe som gjør det lettere for de som har litt rush med neglene sine. Videre har den en god oppholdskraft i følge meg, det ble på i 5 dager uten å kippe. Skinnet visne seg litt hvis jeg er ærlig, og hvis jeg fortsetter å sammenligne med en Essie, vinner Essie formel og holdbarhet hendene ned (sammenlignet med noen neglelakker etter min mening).

Totalt sett likte jeg å bruke denne fargen på hendene mine. Sally Hansen har en flott børsteapplikator og formel, som er super brukervennlig. Flott for nybegynnere jeg vil si!

Pros fra Sally Hansen Komplett salongmanikyr Kok en Mango

- En flott, lyse oransje rød neglelakk. - En god formel, med stor konsistens. - Lett å bruke! - Nydelig børsteapplikator, veldig lett å bruke og manøvrere i hendene. - Har en relativt god oppholdskraft. - Ville se bra ut på alle hudtoner.

Cons av Sally Hansen Komplett Salon Manicure Kok En Mango

- Jeg likte ikke emballasjen, men det er bare meg. - Foretre Essie som bor i Essie over denne.

Vil jeg tilbakekjøpe Sally Hansen Komplett Salong Manikyr Kok En Mango?

Kanskje i en annen nyanse! Vi har allerede stille litt av dem hjemme.

IMBB rating– 4/5

Sally Hansen Maksimal skjold 5 nyanser av Sally Hansen Komplett Salon Manicure Review, fargeprøver Sally Hansen Airbrush Ben Leg Makeup - Tan Glow Sally Hansen Creme Hair Bleach Sally Hansen Double Duty Base og Top Coat Sally Hansen Komplett Salon Manicure i Yellow Kitty Review Maybelline Baby Lips Mango Pie-Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: