BH Kosmetikk Lilla Kabuki Børste

Ciao beautifuls!

Jeg er tilbake etter noen ganger og nyter min Eid-ferie. Teoretisk sett skal dette være den mest hensiktsmessige tiden til å skrive ned vurderinger av alle ventende produkter, men synes at fingrene mine limes. Jeg har ikke lyst til å skrive noe; men jeg må så endelig, jeg plukket opp noe lite og søt å vurdere. Etter å ha brukt MUA F2 Stippling Foundation børsten, ville jeg legge til en Kabuki børste til min forfengelighet. Jeg hadde to alternativer, enten å gå for MUA eller velge en fra BH Cosmetics, og siden jeg bestilte ting fra den senere, plukket jeg dette opp. La oss se hvordan dette fungerer for meg.

Produktbeskrivelse: Denne kabuki-børsten i mindre størrelse er perfekt for å bruke din favorittblush, pulver eller høylys, når du er på farten! Pakke dette med deg i din clutch eller minste kosmetikkpose.

Pris: $ 5,95 ekskl. Frakt og toll; så den totale kostnaden varierer fra sted til sted. Jeg kom rundt for $ 8. MUA Kabuki er priset til $ 6.

Min erfaring med BH Kosmetikk Lilla Kabuki Pensel:

BH Cosmetics tilbyr tre varianter av Kabuki børster; den lilla en, den røde Kabuki-børsten med pose og Gold Kabuki-børsten med koniske børster. Jeg plukket opp den lilla Kabuki penselen, som kom innpakket i en plastdeksel, men ikke en plastemballasje / emballasje. Jeg skulle ønske det hadde sin egen plastpose minst like børster har, for sikker oppbevaring og transport. Den er veldig lett og liten i størrelse. Med litt høyere enn 1,25 "og lett vekt" passer den inn i de minste sporene i sminkeposene. Borstens tetthet er omtrent 1-1,25 tommer diameter når den klemmes i fingertoppene. Basen består av svart plast med BH Cosmetics logo på den. De lilla børstene gir det en søt utseende, girly effekt og de er super myke. Borstene føles veldig silkeaktig og har god kvalitet. Mens du virker det mot huden din, føles det som fløyel og fjær som berører huden din. Det er ingen kaste av børstehår; ikke engang en enkelt. Penselen er enkel å vaske og tørke i god tid, og gjør den klar til neste dags applikasjon.

Kommer til forestillingen, gjør Kabuki-børsten sin jobb fantastisk. Den myke børstene velger faktisk god mengde produkt, så dette er et positivt punkt når du bruker et etterbehandling pulver. Kuppelformede fluffete børster virker effektivt i bløffing og blander ansiktspulver. For kontur- eller rødmeapplikasjon kan det hende at man må tappe av overflødig produkt mens man arbeider med høypigmentpulver. Hvis du er glad i løs mineralsk pulver, er dette riktig verktøy for deg. Etter den første vasken har børsten min beholdt mykhet og form med absolutt ingen skur; så jeg er fornøyd med mitt kjøp.

Fordeler med BH Kosmetikk Lilla Kabuki Pensel:

• Super myke og silkebørster. • Kokeformet fluffy kabuki børste med god tetthet av børster. • Absolutt ingen kaste av børster selv etter vask. • Tørker i god tid med å beholde original form og mykhet. • Kompakt og lett vekt. • Liten, søt og girly. • Effektiv for påføring og blanding av etterbehandling pulver.

Cons av BH Kosmetikk Lilla Kabuki Pensel:

• Leveres ikke med en plastpose.

Vurdering: 4.4/5

Endelig dom: Samlet tror jeg det er en god børste for de som tar sminke til et nivå høyere enn armature og vil ha noen profesjonelle verktøy innenfor budsjettet. Kabuki børster brukes av fagfolk for å oppnå feilfri finish for pudding etterbehandling pulver og blanding og tapping av overskytende pulver for å gi endelig kontakt til ansikt. Så dette er ikke en må ha børste i katten din uten som du ikke kan gjøre; men hvis du vil ha en fra serien så er dette sikkert et godt alternativ.

Ecotools 6 Piece Brush Set Review, BilderDiana av London Eco-Beauty Concept Bamboo 6-stykke pensel sett gjennomgangEcotools 4 stykker Makeup Brush Set ReviewBh Kosmetikk Pensler Review Min andre kjøp fra Ebay: Kabuki børsteSlik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki BrushSephora Kabuki Penselanmeldelse, bilder Ecotools Retractable Kabuki Pensel Bourjois Kabuki Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: