Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Eyeliner Styles For forskjellige øyeformer - SKJøNNHET 2023
Eyeliner Styles For forskjellige øyeformer - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei damer,

Her er en omfattende veiledning om valg av forskjellige eyeliner-stiler som vil forbedre øynets naturlige form.

Image
Image

Lukk-sett øyne:

Du må skape en illusjon om at øynene dine er bredere fra hverandre enn de er; og legger vekt på de ytre øynene på øynene, vil hjelpe deg med å oppnå det. Du kan prøve den dobbelte vingede eyeliner-stilen med parallelle vinger som strekker seg fra øvre og nedre linjelinjer, eller du kan lage en utvidet 'V' ved å spore en tredjedel av den øvre og nedre linjelinjen og tail den med en tykk vinge. Unngå også å feste hele veien til tårkanalen din, da dette vil understreke nærhet til øynene dine.

Image
Image

Monolids:

En monolyd tilbyr det perfekte lerretet til å leke med dramatisk vinget liner, fargerike liners og kattøyeutseende. Du kan gå for dramatiske smokey øyne for å forbedre din øyeform. For å skape mer definisjon til øynene i øynene, bruk en myk eyeliner-blyant for å lage kattøye eller vinget eyeliner. Du kan også smette den ut i de ytre hjørnene, ved hjelp av en liten flekkbørste.

Image
Image

Vidåpne øyne:

Brede øyne kaller for dristigere øyeutseende. Du kan også definere øynenees indre hjørner for å forbedre deres skjønnhet ytterligere. Bruk en vanntett svart liner blyant, lage en liten "V" i det indre hjørnet av øyet. Deretter går du over linjen med en flytende liner og vinger den ut på ytre hjørnet. Når du bruker øyenliner, prøv å holde den samme linjetykkelsen hele veien over.

Image
Image

Små øyne:

Du kan sveipe liner langs øvre lash linje, men fyll ikke inn din indre kant. For en dramatisk effekt, tykk liner når den når det ytre hjørnet av øynene på begge lash linjene. Fade det ut mot de indre hjørnene og legg til et snev av høylys for å åpne øynene. Ikke bruk mørk eyeliner på bunnen av vannlinjen, da dette vil gjøre øynene dine enda mindre.

Almond Eyes:

Almond øyne ser bra ut i alt! Nesten ethvert eyeliner-utseende passer til mandelformede øyne. For å spille opp og forbedre formen, start med en veldig tynn linje i de indre hjørnene, og bygg tykkelsen når du kommer til ytre delen av øyet. Du kan enten stoppe der, eller legge til en liten vinge på slutten. For mer dramatisk effekt, bære -fargen ned langs bunnlinjen.

Image
Image

Hettede øyne:

Du må prøve å få øynene dine til å bli større med eyeliner. Begynn med å fortykke lashbasen din ved å bruke liner mellom røttene til lashene dine og sørg for å legge på liner tykkere på ytre hjørnet av øyet. Hvis du går for et kattøy, vil en tykk, langstrakt vinge gi øynene mest form og definisjon. Husk også å ikke bruke eyeliner til øyelokk, men bruk øyeliner til øvre vannlinje istedenfor å åpne øynene dine.

Runde øyne:

Du vil lyst på illusjonen av lengre øyne. Du kan eksperimentere med forskjellige flikker for å se hvilken som passer deg best. Du kan starte med bare å forme de ytre to tredjedelene av topp- og bunnlinjelinjene. Bli med begge linjer sammen på ytre hjørne og gjør dette litt tykkere ved å smykke liner utover, eller ved å legge en vinge med en flytende liner.

Image
Image

Nedrevne øyne:

Med nedrevne øyne handler det om å holde dem løftet. La den nedre linjelinjen være fri og fokus oppmerksomheten på den øvre linjen. Start under det høyeste punktet i buen din, og tenk opp og utover. En liten oppadgående flik av liner på de ytre hjørnene åpner opp nedrevne øyne.

Perfekte Smokey Eye Makeup Tips for øyet ditt Eye Makeup for øyeform og farge Bollywood Style Eye Makeup For Små Øyne Øye sminke for små øyne Mest vanlige øye sminke spørsmål besvart

Populært emne