Sephora Belle Beige (13) Nano Lip Liner Review, Swatch

Påstander : Et fantastisk utvalg av høypigmenterte leppepenner med formler som sikrer ekstrem glid og komfort.

Hva det gjør: Denne silkeformede formen lover rik pigment og en nærende finish av sheasmør og jojobaolje. De vakre nyanser glir på med lethed og komfort, og gir et vakkert utseende og følelsen du kan bære hele dagen, hver dag.

Pris : $ 5 / Rs 410 (i Sephora India)

Min erfaring med Sephora Belle Beige Nano Lip Pencil:

Jeg ville ha en super duper n * de lip pencil noe som kan fungere med alle mine n * de / lysebrune leppestifter. Jeg fant denne lille søte leppepennen på Sephora den andre dagen, og kunne ikke motstå å plukke den opp. Fargen er beige n * de og i seg selv ser den ganske vasket ut på ansiktet mitt, men det fungerer med bare hver nøytral leppestift av meg.

  • Pennen er kremaktig og glir på leppene uten å rive eller trekke.
  • Det er ganske kremaktig blyant. Det er ikke fuktighetsgivende, men det tørker heller ikke.
  • Jeg liker hvor søt og liten det er. Så lett å bære rundt. Selv om jeg ikke liker det, får vi det ganske dyrt her i Sephora India.
  • Den forblir på i 5 timer når den brukes på egenhånd. Jeg vil si at det er mindre fordi jeg har leppepennetter som holder seg til jeg fjerner dem. Men under en leppestift gjør den en god base.
  • Blyanten er litt tykkere (kan være 1 mm) enn de vanlige blyantene som den slags blir festet i mine vanlige skjermer. Men fortsatt skar det godt.
  • Jeg liker at denne blyanten kan bli skjerpet. Jeg elsker å jobbe med skarpe, spisse kantede blyanter for liningene mine.
  • Har ingen merkelig smak eller lukt til det.
  • Kommer i et stort utvalg av farger. To av dem er dekket på IMBB - Real Red and Pure Pinky
  • Jeg vet ikke jeg burde skrive dette som en pro eller en con, men siden blyanten er så liten vil jeg gjøre det til helt til slutt. 😛

Samlet elsker jeg abssooolutely denne leppepennen. Jeg motstår hardt for ikke å plukke flere farger siden jeg ikke bruker leppepennetter som ofte. Veldig gode blyanter. 🙂

Vurdering : 4.5/5

Størrelse sammenlignet med en vanlig størrelse blyant. NYX-blyantpenningen i Sephora er for Rs 380, noe som er ganske lengre. Men oh så søtt er Sephora blyanten. 😀

Swatch:

Sephora Collection Cream Lip Stain - Endless Pink Sephora Cream Lip Stain - Strawberry Kissed Sephora Vanntett Eye Makeup Remover Sephora Perfecting Cover Foundation i medium Sephora Blockbuster Palette 2010 Sephora Jumbo Liner 12 Hr Wear #Purple Sephora glatt neglelakkfjerner Sephora Kabuki Pensel Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig Beige Maybelline Colorshow Crayon - Skinnende Beige Maybelline Color Sensational Lip Liner Velvet Beige Review Yves Saint Laurent Rouge Volupte Leppestift Skygge Beige Ultimate Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: