Nuxe Reve de Miel Lip Balm

Hei alle,

Dette er mitt andre innlegg på IMBB. Jeg er så glad for å bli en IMBBian som jeg har lyst til å hoppe og rope og squealing ... SQUEEEEE !!!! Produktet jeg vurderer i dag er Nuxe Reve de Miel Lip Balm. Det er en kult Lip Balm fra merkevaren NUXE og en av sine bestselgende produkter.

Om merket:

NUXE er et fransk merke som er bedre kjent for hudpleieprodukter. NUXE krav: En reparerende, nærende leppebalsam med en rik, deilig tekstur for å gjenopprette smidighet og komfort for tørre og hakkede lepper. Et must-have produkt: en blir solgt hvert 28. sekund over hele verden *! Med sin formel testet i ekstremt kalde forhold i Canada, blir komforten restaurert til hakkede lepper (96% **). De er næret (82% **), reparert (96% **) og beskyttet (91% **).

Pris:

£ 9,50 for 15gms

Min erfaring med Nuxe Reve de Miel Lip Balm

Jeg vet at jeg ikke må avsløre alle hemmeligheter i begynnelsen av anmeldelsen, men jeg elsker absolutt denne leppebalmen. Jeg har ekstremt tørre lepper. Problemet med leppene mine er så sterkt at de blir tynne etter 2-3 timer med leppestiftslitasje. Men denne leppebalmen har blitt min HG-leppebeskytter.

Balsamens emballasje er i en frostet glassburk som ser ganske tykk ut. Jeg vet at mange foretrekker deres leppebalsam i pinneform. Men for meg har ingen av dem jobbet så langt, så jeg er fornøyd med eventuelle emballasjer hvis produktet fungerer. Å være en glassburk, det er ikke veldig reisevennlig.

Balsamens tekstur er litt tykk. En liten mengde er nødvendig for å dekke leppene. Det smelter noen minutter etter påføring og føles ikke tungt på leppene i det hele tatt. Balsammen i krukken har gulaktige undertoner, men når den er påført, er den helt gjennomsiktig. Den har en mild duft av en kombinasjon av oransje og honning, som forsvinner så snart det blir brukt (jeg personlig elsker lukten). Det gjør ikke leppene skinnende etter påføring og har en matt overflate på leppene.

Jeg har brukt det både som en dag og natt balsam, og det er så perfekt at jeg ikke finner en eneste feil med den. Effekten er veldig langvarig, rundt 8-10 timer. Som en dagbalsam holder det min lepper myk, glatt, fuktig og fri for flakiness i flere timer. Drikker og måltider påvirker ikke sin nærvær mye. Som en nattbalsam er det den beste balm noensinne. Uansett hvor grov leppene mine får på grunn av ikke-bruk av balsam eller langvarig matt leppestift slitasje, det gjør mine lepper myk, glatt og fornøyd etter bare en natt med søknaden. Dermed har det også reparasjonsegenskaper. Det gjør helt hva det hevder og mer. Siden effekten er langvarig, og dermed reduserer antall re-applikasjoner og en liten mengde per bruk er tilstrekkelig, burde børsen vare 6-8 måneder. Det er en total verdi for pengene produkt.

Pros av Nuxe Reve de Miel Lip Balm

• Vakker, luksuriøs emballasje • Tro mot kravet, det er ultra fuktighetsgivende • Har en matt effekt • Reparer tørre og tynne lepper • Langvarig effekt • Brukes som både dag og natt balsam • Mengde som brukes per søknad er liten • Krukke varer i 6-8 måneder, selv med hyppig bruk

Ulemper med Nuxe Reve de Miel Lip Balm

• Glassburk er ikke veldig reisevennlig • Kan være dyrt for noen • Tilgjengelighet i India

Ville jeg tilbakekjøre / anbefale Nuxe Reve de Miel Lip Balm?

Jeg elsker absolutt alt om dette produktet, fra emballasjen til resultatene sine, og jeg vil definitivt tilbakekjøp det hvis jeg kan. Jeg vil anbefale det til alle de skjønnhetene som lider av tørre og utjevne lepper for å gi dette et forsøk og la resultatene blunke 😉

IMBB Rating: 4,8 / 5 (minus 0,2 for begrenset tilgjengelighet i India)

Nuxe Sun SPF 30 Delicious Cream For Face High Protection Review Burt's Bees Honey LipBalm Review Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Photos and Swatches Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: