Hjem Remedies for dårlig ånde

Dårlig ånde kan være et resultat av sterke luktende matvarer, røyking, tørr munn, tannkjøttproblemer eller sinusblokker. Vanligvis er bakterier som bygger opp i munnen årsaken til dårlig ånde. Det er viktig å utelukke underliggende medisinske forhold for dårlig ånde, men noen hurtige hjemmemekanismer hjelper alltid, slik at dårlig ånde ikke ville ta en toll på vår selvtillit.

Vanninntak:

8 glass vann er passé nå, vi trenger tre liter vann daglig utover vårt væskekonsum. Vanninntaket vil friske opp munnen etter måltider og unngå at maten blir sittende fast mellom tennene, og dermed unngår det en avl for bakterier.

Sitron vann:

På samme måte som sitron fungerer på underarm lukt-forårsakende bakterier, ville det høye sure innholdet bidra til å dempe bakteriene i munnen som forårsaker dårlig ånde. Kryss halvkalk i en kopp på vann og swish rundt munnen i løpet av dagen og natten før sengetid .

eple:

Skarpe epler styrker tannkjøttet og deres høye vanninnhold øker spyttproduksjonen. Spyttproduksjon bidrar til å fjerne dårlig ånde, da tørr munn er en årsak til ubehagelig pust.

nellik:

Krydderolje kan hjelpe som en antiseptisk, bremse bakterier i munnen. Bare tygge to hele krysder for å få frisk pust raskt.

Meti frøvann:

Soak methi frø i en kopp vann og la det suge over natten. Forbruke dette om morgenen for å holde vondt ånde i sjakk lenger.

Kardemomme:

Elaichi er noe du alltid kan bære i vesken din for å tygge på, det fersker umiddelbart munnen og hjelper også med fordøyelsen.

Kanel:

Tug på en liten kanelstang for å friske pusten umiddelbart. Du kan også koke kanel, nelliker og løvløv og konsumere dette vannet når du føler at dårlig ånde kryper inn.

Saunf / fennikel:

Dette er en klassiker i India, som serveres etter måltider hele tiden. Denne ferske friske frø bidrar til å friske munnen raskt og også hjelpe til med fordøyelsen. Tyggebevegelsen gir også spytt som hjelper til med å fjerne dårlig ånde.

Persille:

Tygge på noen persillepinne etter måltider, den er rik på klorofyll som har bakteriekampkvalitet.

På noen viktige notater, ikke hopp over måltider, da tørr munn er et perfekt avlsmiljø for bakterier. Unngå å røyke, løk, alkohol og hvitløk og andre sterke luktholdige matvarer som sikkert gir et uhyggelig pust.

Bildekilde 1 2 3

Hvordan unngå dårlig ånde Hvordan kurere dårlig ånde Behandle dårlig ånde eller muntlig malodor

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: