Essie Nail Lacquer - Det er Genius

Hei damer,

Jeg vet ikke hvor mange av dere husker topp 7 neglelakker for høstpost, jeg hadde lastet opp for noen dager siden. Noen av dere elskede, hadde bedt om en NOTD med noen farger, og så bestemte jeg meg for å skrive en anmeldelse av en av fargene på listen. Dette er Essies - det er geni! Og faktisk har jeg på seg denne fargen for tiden mens jeg skriver og kan ikke få øynene mine fra neglene mine, hvis jeg er helt ærlig med deg.

Produktkrav- En violet kvarts skimmer med beige undertoner. glitrende intellekt. violett kvarts glimmer polert med beige undertoner er fet og vakker. denne strålende neglelakk tjener rett A-er for stil. så smart.

Pris– £10.99

Min erfaring med Essie Nail Lacquer - Det er geni

Som du vet, presenterte jeg dette i etteråret neglelakkpost, jeg bestemte meg for å endelig piske det ut og ha det i går for denne uken. Spikerlakken kommer i Essies standardemballasje. Jeg elsker absolutt deres emballasje og har raved om det i hvert innlegg jeg har vurdert tidligere for en annen neglelakk skygge. Det er en klar flaske, med Essie preget i glasset så vel som hvitt farget skrift. Penselapplikatoren er hvit i farge, som er så søt å se på. Når det gjelder funksjonene til penselapplikatorene, er det ikke nok ord i engelskspråklige ordboken som faktisk kan beskrive min kjærlighet for det. Jeg vil bare satt dette, hvis du ønsker å prøve Essie neglelakk, prøv det for penselen hvis ingenting annet. Fordi det er så perfekt det egentlig er! Maleri mine høyre hender har aldri vært så lett!

Fargen i seg selv er en nydelig, vakker, imponerende rød druefarge med kobberskimmere. Det er den perfekte farge for fall i all ærlighet og shimmers i formelen er definitivt kirsebær på toppen. Fargen glir helt på neglene dine, uten å måtte fylle den hele tiden fra flasken. Tekstur er slags semi-gelé og fortsetter helt ugjennomsiktig med en kappe, til tross for at den har shimmers i formelen. Forsøk å forsøke å bruke to strøk for en vakker salong som finish. Hvis du vil ha det litt mørkere, gå til 3 strøk! Spikerfargen gjelder ikke strikk på neglene med en kappapplikasjon heller, så det er ganske bra. Jeg elsker bare måten neglens farge ser ut når solen skinner på den. Det lyser helt opp dagen min. Shimmeren skaper en veldig fin glans til neglens farge og ser nydelig ut på rettferdige skinnede tonede damer. Og fargen er ganske sann i forhold til emballasjen, men det ser mer nydelig ut når du tørker på neglene dine! Også neglen maling tørket veldig bra og raskt på neglene mine, det tok ikke mye tid i det hele tatt og det var perfekt, var utålmodig jenter!

Når det gjelder oppholdskraften, ville jeg si at jeg ikke skuffet en bit av den. Etter å ha brukt denne neglen maling, gikk vi en tur i parken og min far gjorde meg klatre en høy tre logg som ble kuttet! Han var fast bestemt på at jeg klatret det bare for å vise min søster at jeg var tøff, til tross for min konstante cribbing om fysiske aktiviteter. Og jeg var grundig bekymret for at mine nymalte negler ville bli ødelagt. Jeg ble stått rettet, det gjorde ikke engang chip i det hele tatt! Jeg var så veldig fornøyd med dette som det betydde at jeg ikke måtte bruke på nytt og bruke litt mer tid på neglene mine hjemme. Jippi!

Alt i alt, jeg er helt glad i denne fargen og kan ikke få nok gå det. Jeg ville ikke bli overrasket om jeg hadde på seg det mye denne sesongen og også på julen, på grunn av sin skinnende sjarm.

Pros av Essie Nail Lacquer - Det er geni

- Nydelig rød drue farge, så det er egentlig litt på mauve-ish siden av fargepaletten. - Den gyldne glitteren i formelen gir den en nydelig kobbereffekt. - Har en vakker skinnende overflate og ser nydelig ut når solen faller på neglene dine. - Formelen er ikke rennende eller for tykk, bare den perfekte konsistensen. - Glides veldig enkelt på applikasjonen. - Er ekstremt holdbar. - Ikke lang tid å tørke, var veldig rask og enkel. - Nydelig høstfarge, flott for høytiden. - Veldig søt emballasje og fantastisk penselapplikator. - Har ikke funnet dupes av denne fargen så langt.

Ulemper med Essie Nail Lacquer - Det erGeni

Ærlig talt, kan ikke tenke på noen! Det er en nydelig unik farge, og jeg elsker det så langt.

Vil jeg tilbakekjøp Essie Nail Lacquer - Det er Geni?

Ja, det er et klart ja!

IMBB rating- 5/5

Essie Nail Lacquer i evig optimist Essie Nail Lacquer - Hun er bortskjemt Essie Head Mistress Nail Polish Essie neglelakk i Butler Vennligst Essie Nail Lacquer - Sunday Funday Essie Nail Polish - Fair Game Essie Smooth Trick Deep-Conditioning Cuticle Oil Essie Mirror Metallics - Penny Talk Nail Polish Hvordan skjemme deg bort på et budsjett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: