MUA Pro-Base Conceal & Brighten Kit i Natural-Medium Rose

detaljer: Det nye Pro-Base Conceal & Brighten Kit er et perfekt blendbart kamuflasjonspungestørrelsessett som skjuler misfarging, ufullkommenhet og rødhet. Det håndterer selv de fryktede under øye sirkler! Det høye pigmentnivået innebærer at bare en liten mengde produkt er nødvendig for å oppnå perfekt dekning. Oljefri og langvarig, den passer til alle hudtyper, selv de mest sensitive.

Veibeskrivelse:

1. Bruk baksiden av hånden som en palett med en MUA concealer børste for å varme og bland de to fargene til du finner skyggen som passer til din egen hudtone.

2. Påfør Pro-Base Conceal & Brighten Kit til de mørkede områdene av ansiktet spesielt rundt nesen, indre hjørne av øynene og skyggene under underleppen og eventuelle ufullkommenheter som du kan ha som flekker eller arrdannelse.

3. Legg forsiktig og blend Pro-Base Conceal & Brighten Kit med fingertoppene under øyet og på utsiden av øynene.

Pris: £ 3.50

emballasje: Concealer kommer i en rektangulær boks, med et gjennomsiktig deksel. De tre concealer sitter i en panne og i ryggen er det merke, skygge og ingredienser er skrevet på den. Alt i alt er det et veskerettpakke, men emballasjen er virkelig veldig stilig, jeg mener at du virkelig kan knuse hetten og skille skjulene bare på ett høst.

Jeg tar på MUA Pro-Base skjult og lysende sett i naturlig og medium rose:

Nyanser, struktur: Jeg har nummerert nyanser, så den første nyansen er en middels nøgen skygge; Den er perfekt for middels til dusk hudtoner. For det andre er en elfenbenskonfigurasjon som fremhever skygge og det er egnet for veldig kult til rettferdsmessige hudtoner, for mørke hudtoner vil det fungere mer som en høylysere enn som en concealer. Tredje er en litt rosa tonet høylys med milde glitrende partikler i den, den kan brukes som highlighter og også som en concealer å skjule og jevne ut hudtone. Concealer er veldig kremaktig glatt, og lett å blande på huden med fingre eller svamper. Concealer er litt kremolje basert, de er veldig fuktighetsgivende på huden, jeg tror denne concealer er egnet for tørr hud skjønnhet. De ser ikke ut til å tette porene eller bryte meg ut; Det føles heller ikke tungt på huden.

Dekning og slutt: Concealer hevder å gi dekning for fødselsmerker og mørke sirkler, men concealer gir middels dekning, jeg har litt fregner i kinnene mine, og det virket ikke bra å skjule dem, jeg har ikke mørke sirkler, men jeg kan si at dette settet perfekt utgjør hudtonen, og gir den dype, sunne glød til ansikt. Men hvis du forventer at den gir tung dekning, vil jeg si at dette settet ikke er ment for det, jeg mener at det skjuler ansiktsfeil, gir ut hudton, og flott for å markere jobb, men egentlig ikke egnet for tung dekning . Concealer gir dugg matte slags ferdig til ansikt.

Oppholdsstyrke: Jeg ble avstått fra tung sminke i flere dager, så jeg er den perfekte personen å dømme lang levetiden til disse kremete skjulerne på meg. Jeg bruker tre farger sammen på ansiktet, concealer vil vare (jeg mener å si sunn glød) på meg i 6-7 timer, jeg var ikke i klimatisert klima, og heller var jeg ute for å shoppe under ettermiddagssolen og svetter mye og generelt blir ansiktet mitt brent og blir rødt i varmt klima, men med denne concealeren ble huden min jevne glødseffekt ikke bleknet bort. Det er godt nok for en kremaktig concealer, og skjulerne er vanntette, de blir ikke kakeete på olje.

Fordeler med MUA Pro-Base Skjul og Lysende Kit i Natural-Medium Rose:

• Perfekt nyanser for å skjule og fremheve. Alt i ett sett. • Virkelig veldig kremaktig rik concealer. • Skjulerne er lite oljebaserte, så det er veldig egnet for tørr hud skjønnhet. • Meget fuktighetsgivende på huden. • Utmerker hudtonen veldig pent. • Den farget rosa concealer er virkelig fantastisk å jevne ut hudtonen. • Med tanke på at de er kremskjulere, er strømmen god 6-7 timer. • Det vil ikke tette porene og bryte meg ikke ut. • De er vanntette og glir ikke ned på en gang, og blir ikke kaker.

Ulemper med MUA Pro-Base Conceal & Brighten Kit i Natural-Medium Rose:

• Emballasje er veldig flair; lokket bryter lett om ett høst. • Oljebaserte skjønnheter vil ikke like concealer, som det er oljebasert. • Hvis du er på utkikk etter en tung dekningskonfigurator, er dette settet ikke for deg. • Pris og tilgjengelighet i India.

Anbefaling: Ja, hvis du ikke har blemmer og for mye av arr i ansiktet ditt, er dette concealer-kit virkelig ment for deg. Det vil legge til glød og jevn hudton veldig pent, og er også egnet for å fremheve.

IMBB Rating: 4.3 /5.

MUA Power Pout Lip Tint i uerstatteligMUA leppestift - skygge 13MUA leppestift i skygge 15 - saftigMUA leppestift - skygge 1MUA leppestift - skygge 3MUA Blusher - Shade 5MUA Blusher in Shade 6MUA Blusher Shade # 3MUA Cream Blush BlossomMUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge PaletteMUA Matte Perfect Loose Translucent PowderMUA Pressed PowderMUA leppestift - skygge 7MUA Pro Base Fixing MistMUA Pressed PowderMUA 24 Shade Immaculate Collection PaletteMUA (Makeup Academy) Bronzer i skygge 1MUA Matte Perfect Foundation - NaturligMUA (Makeup Academy) Matt EyeshadowMUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow KitClarins BB Cream ReviewClinique Age Defense BB Cream med SPF 30 ReviewGarnier B-B CreamMaybelline Clear Smooth Minerals Instant Skin Perfekt BB CreamMissha M Perfect Cover BB CreamBB Cream: Topp 20 Blemish Balm Creams

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2020