MUA Out There Plumping Lip Gloss i Sienna

Hei alle sammen,

Jeg er tilbake med en annen gjennomgang av MUA; dere alle må tenke at jeg har blitt gal for MUA. Og ja, til en viss grad, elsker jeg bare denne glitrende, elegante merkevaren, for deres søte søte emballasje, for deres flotte øyeprodukter og for nyanser, hva er det jeg bare kan motstå meg uten å prøve hendene min på minst 1-2 nyanser av leppestift, øyenskygge eller glans.

detaljer: Lag en uttalelse denne sesongen med disse poutene, perfekt plumping lip glosses. Følg catwalk mani ved å holde sminke nøytral og pust disse leppene med disse pout behagelig produktene fra MUA Professional. Enten du er ute etter en dristig sjokkerende rosa, bang på trend Sienna tangerine tone eller bomull Candy Pink nyanse; disse syv oppsiktsvekkende nyanser dekker utkikk etter mindre denne sesongen. Hver sanselig nyanse inneholder maksi lip © plumping agenter for en naturlig utseende pout med en ikke klebrig formel!

Pris: £ 2.

emballasje: Glansen kommer i en lang og tynn gjennomsiktig glansflaske, med en lang fotfot applikator, som letter applikasjonen på leppene. Applikatoren plukker veldig liten glans, som bare er nok til å dekke en leppe. Emballasjen ser veldig flippert ut med de store skriftene 'Out there plumping lip gloss' skrevet på flasken. Over hele emballasjen er iøynefallende og reisevennlig.

Jeg tar MUA der ute, Plumping Lip Gloss i Sienna

Shade, Texture & Pigmentation: 'Sienna' er ren en oransje korallskygge, med meget konsentrerte, mykule gyldne shimmers i den, noe som gir glansen en varm gylden glans. Fargen ser mye tonet ned og nøytral korallskygge på leppene. Shimmers er synlige på leppene også, men vises ikke høyt.

Lipglossen har en veldig kremaktig, jevn tekstur til den, og glir lett på leppene med applikatoren. Formelen føles veldig kremaktig på leppene. Mange av oss er kjent med den tinte følelsen som glansen gir på leppene, når du søker for aller første gang, det brenner som noe, følelsen varte på meg i 7-8 minutter, og så tror jeg dette er hva som skjer med leppepumpingprodukter. Det gir deg virkelig effekten av fullere og klumpete lepper. Glansens overflate er veldig glanset. Det føles ikke klissete og føles ikke tungt på leppene.

Glansen i seg selv er mye pigmentert, men fargen blir virkelig tone ned på leppene. Men det dekker mangler av lepper veldig bra, men da applikatoren ikke plukker riktig mengde glans, må du dyppe svampen på flasken i 2-3 ganger for å få den ugjennomsiktige fargen på leppene.

Oppholdsstyrke: Jeg vet at det er en glans, men jeg kan ikke fortsette uten å si dette, at jeg hater glansens oppholdsstyrke. Det forblir i bare 2 timer, i den første timen vil du legge merke til at den fargede fargen fader bort, men fortsatt vil fargen forblir i 1 time. Vel, det etterlater ikke noe skinnende rot og fader seg jevnt. Å være en glans overfører det, men vil ikke bløde.

Pros av MUA Out There Plumping Lip Gloss i Sienna:

• En veldig ekte korallskygge, ikke for lys eller for mørk. • Perfekt hver hudtone og kan brukes hver dag. • Tekstur er veldig kremaktig og glatt, glider over leppene veldig enkelt. • Emballasje er ganske attraktiv og reisevennlig; det lange håndtaket letter applikasjonen. • Formelen er ikke klebrig og vil ikke veie leppene. • Å være en glans, det er pent pigmentert. • Gir lipplumping effekt. • Glansen svimmer bort jevnt uten å stikke på shimmerne bak. • Glansen bløder ikke.

Cons av MUA Out There Plumping Lip Gloss i Sienna:

• Du vil sikkert hate den prikkende følelsen på lepper, som vil leve på lepper i minutter. • Tilgjengelighet av alle nyanser lett i India. • Noen kan ikke like de gyldne shimmerne i den. • Applicator plukker liten mengde glans. Du må dyppe applikatoren 2-3 ganger i flasken for god farge på leppene.

Anbefaling: Ja, definitivt likte jeg skyggen og håper alle vil elske det til. Men vær så snill å forberede deg på ubehag det gir deg for første gang du bruker det, men det skjer bare for første gang. Det er en nydelig korallskygge, kan brukes hver dag, vil ikke vaske deg ut, så ikke gå glipp av denne.

IMBB Rating: Nydelig glans for prisen, men fortsatt ville jeg gi det 3,8 / 5.

MUA Out There Plumping Lip Gloss - sjokkerende rosa MUA Out There Plumping Lip Gloss - Buff MUA Out There Plumping Lip Gloss-Pink Sugar MUA Power Pout Lip Tint i uerstatteligMUA Intense Color Lipliner i Pink Me UpMUA leppestift - skygge 13MUA leppestift i skygge 15 - saftigMUA leppestift - skygge 1MUA leppestift - skygge 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: