Colorbar True Gloss i Pink Peony

Hei dukker

I likhet med fløyelsmatte leppestifter ønsket jeg å gjennomgå "Colorbar True gloss" også, og til slutt gav denne nyansen meg en sjanse til å se på den sanne glansen på IMBB. Min plukke er "rosa pion". La oss se hvordan denne glansen gikk på meg.

Produkt detaljer: Innovativ ekstra holdig flytende leppestift med High Shine Gloss. True Glosses glir på ekstra glatt og falt ahh-mazingly silkeaktig og luksuriøst. Gi leppene et tredimensjonalt utseende med høy fargeavlønning, slik at de blir fullere og sensuelle. Med høy glans og super mykningsmiddel holder leppene myke og glatte.

Pris: INR 550 for 3,5 ml.

emballasje: Glansen kommer i en lang, gjennomsiktig glansflaske, med en stålhett. Applikatoren er en fotfot og velger riktig glans for en enkelt applikasjon. Flasken kommer trygt pakket i en stålfarge kartong, du finner skyggenavnet som er nevnt både på ytre pakken og på bunnen av glansflasken. Emballasjen synes å være fin, reisevennlig og solid også.

Jeg tar på Colorbar True Gloss i Pink Peony:

Shade, Texture & Pigmentation: Ærlig, jeg er en pigmentert glans person. Og jeg liker ikke klissete, for mye glitrende glans også. For min slags mennesker er denne glansen et passende valg. Skyggen 'rosa pion' er en nøyaktig farge på en "Peony" -blomst. I enkle ord er det en veldig lys dyp slags rosa, uten blå undertoner eller noen form for shimmers i den. Denne typen rosa vil øyeblikkelig lyse opp hudfarge og er også perfekt til å ha på seg hver dag eller i fester, det er en veldig glatt lyserød farge. Den rosa vil passe rettferdige hudtoner pent; Dusky hudtoner kan hoppe over denne typen lys rosa.

Tekstur av denne glansen er som en flytende krem, den er tykk, men ikke klebrig; Den er så glatt og kremaktig på leppene, glir lett og veier ikke ned leppene. De er veldig hydratiserende. Jeg liker faktumet hvordan disse glossene fungerer som en flytende leppefarge og glans også. I utgangspunktet er finishen virkelig pigmentert og glanset.

Glansen er veldig mye pigmentert; fargen er veldig intens og rik på en sveipe. Og gir ugjennomtrengelig dekning og skjuler mangler av lepper veldig bra.

Oppholdsstyrke: Glansen har fantastisk oppholdskraft, det kremete glanslaget forblir i 2,5 - 3 timer på meg, med å spise og drikke. Deretter går det kremete laget bort og det etterlater seg en sterk flekk som varer i mer 2 -3 timer lett. I stedet er leppelyset veldig intenst pigmentert, men fargenes uigennytning svinner litt etter tunge måltider, selv om glansen fortsatt vil være der på leppene dine. Det er behov for berøringer for pigmenterte lepper, fordi det gjør at de mørkere områdene blir synlige etter den tiden.

Pros av Colorbar True Gloss i Pink Peony:

• En veldig fin, lys rosa farge. Det er sant til navnet "Pink peony". • Tekstur er veldig glatt og kremaktig. • Glir lett på lepper, som en smørkrem. • Glansens farge er slik at den umiddelbart vil lyse opp hele ansiktet. • Ikke-klebrig tekstur. • Emballasje er pen og solid. • Du vil like denne glansen, hvis du liker glansfrie glosser. Fordi denne er helt en glans og frostfri glans. • Til tross for at jeg har en lys rosa farge, finner jeg skyggen som er brukbar for hver dag. Fordi det ikke har en neon-ish eller blå-ish berøring til den. • Glansen er ekstremt pigmentert. • Med tanke på det en glans forblir det veldig bra, selv om glansen forblir i 3 timer, blir flekken også gjenstand for 2 timer. • Det overdriver ikke tørre, flakete lepper. • Glansen overlever lett tunge måltider. Det fader ikke bort i en gang.

Cons av Colorbar True Gloss i Pink Peony:

• Den tøffe flekken det etterlater seg er veldig vanskelig å fjerne.

Anbefaling: Jeg vil absolutt anbefale denne rosa til alle. Jeg elsket fargen veldig mye, og jeg tror det er en av de beste skyggen av dem alle. Det er en veldig lys rosa, så du vil holde hele sminke veldig minimal. Denne skyggen vil virkelig få deg til å skille seg ut og på samme tid vil ikke se kjekk ut.

Jeg skal kjøpe de andre nyanser for å se gjennom.

IMBB Rating: 4.5 /5.

Colorbar True Gloss-Bitten Red, Review, LOTDColorbar True Gloss Lip Gloss-Natural TanColorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink ReviewColorbar True Gloss-Nectar OrangeColorbar Perfect Pout Lip Gloss - 003 RyktetColorbar Perfect Pout Lip Gloss-WickedColorbar Star Metal Lip Gloss Bilder, stikkordColorbar Star Gloss Lip Gloss Arabian Night ReviewColorbar Star Metal Lip Gloss - Seductress 006 AnmeldelseColorbar Star Gloss Lipgloss Ripe Apple ReviewColorbar Star Shine Gloss Mad Cap Review, fargeprøverColorBar Star Shine Lip Gloss Pink Kiss Review, fargeprøver Revlon Colorburst Lip Gloss - 018 FireRevlon Color Burst Lip Gloss - Crystal Water18 Revlon Colorburst Lipgloss Bilder, fargeprøverRevlon Colorburst Lipstick - Peach ReviewRevlon Colorburst Lip Butter - Lollipop ReviewRevlon Colorburst Lipgloss i Papaya Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: