Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Conditioner

Hei skjønnhet,

Hvordan går det med deg? Navratri kommer opp en jeg lærer å designe klær; så jeg er opp med katha kjole materialer med speil og alt. Jeg liker virkelig å lage slike tradisjonelle klær. Kommer til dagens valg, er det en ny lansering fra Garnier fructis. Jeg har allerede vurdert sjampoen her, og det fungerte bra for meg, og det gjorde også balsammen. La oss gå inn for en detaljert gjennomgang.

Pris: 135 for 175 ml

Produktbeskrivelse av Garnier: Detangle og glatt håret med Garnier Fructis Triple Nutrition Conditioner. Dette er infundert med godheten til tre nærende oljer av oliven, kokos og mandel. Vitamin E fra disse oljene bidrar til å fuktige hodebunnen og bli kvitt tørrheten.

Jeg tar på Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Conditioner:

Sjampoen fra dette området virket veldig bra for meg, men det fungerer også bra når det er parat med denne balsammen. Balsammen kommer også i en solfylt gul flaske. Hetten er en flip åpen en og balsammen kommer i en omvendt flaske. Flasken er ikke så tung, så vi kan bære den sammen. Pluss for reiser, har de kommet opp med en mindre variant også. Balsammen er ganske tykk og føles som en spa-behandling når den påføres. Konsistensen er som et krembad for hår. Det er tykkere enn de vanlige balsamene. Jeg holdt balsam i 1 minutt på det meste fordi jeg ikke tror jeg er tålmodig nok. Etter å ha skyllet balsamet, følte håret mitt utrolig mykt og glatt. Jeg kunne ikke føle skaden i håret mitt i det hele tatt. Balsammen gir mye fuktighet og fuktighet til håret.

Kombinasjonen av trippeloljer fungerer best jeg antar. Kombinasjonen av disse oljene gjorde en veldig god jobb med å ta bort all tørrhet fra håret mitt. Som jeg sa i forrige gjennomgang, følte jeg ikke behovet for å bruke et serum etter bruk av sjampo og balsam. Håret mitt føltes friskere etter hver bruk, men du vil bare se forskjellen hvis du bruker den regelmessig. Split-endene var fortsatt der, men de var mindre synlige. Jeg ønsker virkelig at de kommer opp med et serum for området, og det ville virkelig hjelpe doble effekten. Jeg anbefaler virkelig dette området som det er rimelig og et apotek merkevare også; så tilgjengeligheten ville ikke være et problem også.

Fordeler med Garnier Fructis Triple Nutrition Styrkende Conditioner:

-En lett tilgjengelig og rimelig - Balsammen kommer i god mengde, siden bare en myntstørr mengde er behov for hele håret -Det er veldig tykt i konsistens, slik at effekten er mye mer enn de vanlige balsamene -Min håret følte seg umiddelbart glatt og fjær mykt -De var veldig myke etter tørking og glatt også -Det tok bort all tørrhet fra håret mitt og ga fuktighet som håret mitt trengte -Det reduserte skaden ser ut og gjorde splittene mindre merkbare -Det ga så mye fuktighet at jeg ikke trengte et serum

Cons av Garnier Fructis Triple Nutrition Styrkende Conditioner:

-Det kontrollerer ikke frizz eller tørrhet etter en dag; så du må sjampo igjen

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale det?

Ja, selvfølgelig, vil jeg. Jeg vil få en neste så snart jeg fullfører dette og vil helt anbefale det. Folk har hatt blandet følelse mot fructis, men dette er verdt å ta en sjanse til. Kokosolje, mandel og olivenolje, ville det være en bedre kombinasjon enn dette?

Vurdering: 4.7/5

Konklusjon: Jeg har alltid hatt en smak mot fructis-serien, og dette var igjen en dunk opp for meg!

Garnier Fructis Styrker Sjampo Farvel SkaderGarnier Fructis Anti Dandruff ShampooGarnier Fructis Silky Straight 24/7 Smoothing SerumGarnier Fructis Fall Fight Fortifying ShampooGarnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampoGarnier Fructis Fortifying Shampoo + Olje 2 i 1Garnier Fructis Styrkende Conditioner Farvel SkadeHudpleie Rutine Normal til tørr hud6 Vanlige hudpleie tipsVichy Essentielles Facial Emulsion For Normal Til Kombinasjon SkinHvordan ta vare på kombinasjon hudMatrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende MasqueClairol Herbal Essences Break er overforsterkende sjampoTresemme Keratin Glatt Sjampo og ConditionerUrte Essenser Touchably Glatt SjampoL'Oreal Smooth Intense Smoothing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: