Dolce Gabbana Desert (123) Eyeshadow Quad

PRODUKT DETALJER

Dolce & Gabbana Smooth Eye Color Quad tilbyr en jevn byggbar farge med utvidet 8-timers slitasje. Paletter er tilgjengelige i et spektrum av nyanser og overflater som kan påføres våt eller tørr.

Pris : $ 60 / Rs 3600 ca.

• ANBEFALT FOR Designet for kvinnen som elsker å øke øynene, uansett anledning.

• FORDELER

 • En kombinasjon av høypigmenterte matte og skimrende øyenskygger
 • Kan påføres vått eller tørt for allsidig utseende
 • Lett tilpassbare farger gir utvidet 8 timers slitasje
 • Hver kompakt tilbyr et dag-til-natt-utseende
 • Glatt lett applikasjon
 • Duftfri
 • Tilgjengelig i 19 nyanser.

Min erfaring med Dolce Gabbana Desert Eyeshadow Quad

Jeg er noen som aldri kan få nok nøytral øyenskygge. Jeg manglet en nøytral eyeshadow quad i min samling, så jeg trodde jeg kunne gi det en tur. Ærlig, jeg forventer ikke at disse øyeskyggene skulle vise seg å være så gode. Disse er bare strålende, og jeg kan ikke slutte å bruke dem nå og da.

De 4 nyanser inkluderer:

 • matt kremaktig hvit.
 • en skinnende gul brun basert
 • matt myk rødbrun
 • matt dyp rødaktig chocolatey brun

Alle de 4 nyanser er på den varmere siden og er perfekte for hver dags bruk. Bortsett fra den hvite skyggen, som jeg finner litt krittete, er resten 3 nyanser perfekt. Infact den letteste nyansen ser også bra ut når den er blandet. Det ser ikke godt ut mot min varme skintone og legger til akkurat den rette mengden høydepunkt. Pigmenteringen av alle 4 øyeskyggene er strålende. De blander seg lett. De holder seg hele dagen / natt lang og de har ingen faller ut som sådan. De går bare sømløst.

Du kan bruke en vask med skimrende skygge over lokket eller bruke det i krøllen.

Den mørkeste nyansen kan brukes til å sette kajal eller å lage en full på røykende øyne.

Den letteste skyggen kan brukes på lokket eller som høylys for øynene.

Og den middels skyggen fungerer perfekt for hver dag, hele fargevask.

Du kan ta fargene enkelt fra dag til dag med noen få børster.

Kan vi ta et øyeblikk å sette pris på den nydelige gullemballasjen. 😀 Selv om jeg må innrømme at applikatorene er ubrukelige. Men jeg ville ignorere at vurderingen av alt om denne paletten er så bra.

Selv om fargene kanskje ikke er unike, men jeg vil fortsatt si at det er verdt hver krone. Og hvis du eier det, ville du ikke slutte å bruke den. 🙂

Loveeee disse completley og sterkt anbefalt. Dessverre, ikke tilgjengelig i India for øyeblikket.

Vurdering : 4.6/5

Fargeprøver:

Øye sminke utseende : Jeg har brukt den letteste fargen på lokket og pannebenet. De to mellomstore fargene er blandet i krøllen og den mørkeste nyansen jeg har brukt bare på ytre hjørnet. Jeg har også brukt mediet brunt på den nedre lash linjen. Og lett peasy hverdagens utseende. 🙂

Full sammenbrudd av dette utseendet:

Guerlain Parure Gold Foundation, MAC Select Moisture Cover Concealer, Chanel Les Beiges Pudder, Tom Ford Black Liquid Eyeliner, Tom Ford øyenbryn blyant, Dolce Gabbana Eyeshadow Quad Desert, MAC Lipstick Rebel, MAC Blush Desert Rose.

Dolce av Dolce og Gabbana Review Dolce og Gabbana Light Blue For Women Eau De Toilette Dolce og Gabbana L'eau The One Eau de Toilette Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum Review Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Review Bobbi Brown Lipstick Desert Rose, MAC Blush Desert Rose, MAC Lipglass Girl ABout Town, MAC Lipstick Saint Germain Maybelline Moisture Extreme leppestift Desert Bloom Review Revlon Colorstay 16 Hour Eyeshadow Quad - Decadent Review Faces Go Chic Eyeshadow Quad i sjokoladeanmeldelse Clinique Color Surge Eyeshadow Quad Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: