Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

DIY Sitron Peel Face Pack for klar og glødende hud - HUDPLEIE 2023
DIY Sitron Peel Face Pack for klar og glødende hud - HUDPLEIE 2023
Anonim

Av Surabhi Singh

Hei alle sammen!

Jeg er tilbake med en annen DIY. Det er min vanlige ansiktspakke. Denne er interessant, enkelt og effektivt. Denne ansiktspakken er spesielt for akne, akne og ujevn hudtone. Denne ansiktspakken ble foreslått av min mor. Hun fortalte meg en gang om å bruke sitronskall i pakken. Denne ansiktspakken renser huden din veldig godt og etterlater en glødende effekt. Med vanlig bruk av denne pakken, vil du også se en reduksjon i akne og akne merker i stor grad. Så, la oss komme inn i detaljene!

Image
Image

Ingredienser og deres fordeler:

 Viktige ingredienser som brukes er sitron og melk. Sitron er kjent for sine blekeegenskaper og melk er kjent for å gi super fuktet og smidig hud.
Viktige ingredienser som brukes er sitron og melk. Sitron er kjent for sine blekeegenskaper og melk er kjent for å gi super fuktet og smidig hud.

1. Sitron: Her trenger vi en sitron. Vi vil bruke sitronskall samt sitronsaft i denne ansiktspakken. Sitron er en rik kilde til vitamin C. Sitronsaft er kjent for sin bleking og antibakterielle egenskaper. Det hjelper med å redusere akne og akne arr. Det bidrar også til hudfarging. Sitronskall vil hjelpe til med eksfoliering og inneholder mer antioksidanter og C-vitamin enn sitronsaft. Derfor vil det gi to måter fordeler.

2. Melk: Rå melk inneholder melkesyre og appelsinsyre. Råmelk vil bidra til å redusere arr og vil holde huden din full av fuktighet.

3. Gurkemeiepasta eller pulver (valgfritt): Gurkemeie er også kjent for å lette arrene. Den har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Det forbedrer kollagenproduksjonen som gjør huden din glødende og sunn.

4. Multani Mitti: Multani mitti er kjent for å absorbere alt overflødig olje og smuss fra ansiktet ditt og gjøre det ser rent og glødende ut.

5. Besan: Besan eller grammel har en rensende effekt over huden og er populært kjent for å jevne ut hudtonen.

Hvordan forberede:

Trinn 1: Ta 1 sitron. Gris citronen slik at bare skelen blir revet.

Image
Image

Steg 2: Klipp den sitronen i halv og kram halvparten av sitronen.

Image
Image

Trinn 3: Legg til 1 ts multani mitti og 1 ts besan.

Image
Image

Trinn 4: Legg til halv teskje gurkemeie. Legg til melk for å få riktig konsistens. Ansiktspakken bør ikke være tykk i det hele tatt.

Image
Image

Hvordan å bruke:

Image
Image

Trinn 1: Rens ansiktet ditt riktig minst 15 minutter før. Steg 2: Ta damp i 7-8 minutter for å åpne porene slik at pakken kan fungere skikkelig. Trinn 3: Etter dampen, påfør ansiktspakken jevnt over de berørte områdene og la den sitte i rundt 20 minutter. Trinn 4: Etter 20 minutter masser forsiktig pakningen i sirkulær bevegelse og vask av med lunkent vann ved å starte og avslutte det med kaldt vann. Trinn 5: Ikke glem å fukte.

resultater:

Etter vask av pakken vil du merke en veldig ren og glødende hud. Hvis du har hvite og svarte hoder, vil du ikke kunne se dem. Noen dype rotte vil bli oppdaget, men de vil være borte med neste bruk. Dine porer vil se jevnere og klarere ut. Denne ansiktspakken vil forhindre ytterligere akneutbrudd og ingrediensene vil hjelpe til med å lette huden. Din hud vil også være helt oljefri.

Merk:

1. Ikke la denne pakken tørke. Vask det når det begynner å tørke. 2. Bruk denne ansiktspakken tre ganger i uken for å få maksimalt ut av det. 3. Det vil stikke litt i starten hvis du har sensitiv hud. 4. Hvis du har ekstra tørr hud, legg til honning for ekstra fuktighet. 5. Hvis du vil, kan du legge til noe essensielt olje.

Tamarind ansiktsmaske for lys og glødende hud: Gjør det selv DIY enkle trinn for å fjerne Blackheads og Nose Pigmentation raskt DIY Wild gurkemeie og melk hud Whitening Pack Hjemmelaget Face Pack for øyeblikkelig lys og glødende hud Egg hvit og appelsinskall pulver ansiktsmaske for vinter: DIY DIY 10 minutter hånd og neglepleie hjemme Himalaya Herbals Tan Removal Orange Peel-Off Mask Lotus Herbals Orange Peel & Alpine Salt Whitening Skin Polisher

Populært emne