Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Yoga for glødende hud - UTSEENDE 2023
Yoga for glødende hud - UTSEENDE 2023
Anonim

Yoga for glødende hud

Image
Image

"Speil speil på veggen der, Hvem er den vakreste av dem alle? "

Vi er indianer, for det meste lider av WSS (hvitt hud syndrom). Vi håper på en god hudfarge alle våre liv. Og for det går vi hele veien fra å kjøpe importerte kremer til å søke ubtans og hva ikke. Ja, vi har allerede gjort disse tingene på et tidspunkt i våre liv 😛

Det er imidlertid ikke noe galt med det, men vi har en tendens til å glemme betydningen av "glødende" hud. Kompleksjon ville ikke gjøre noen forskjell uten den nydelige gløden.

Jeg har praktisert yoga i over tre år nå. Jeg lider av noen få hudproblemer tidligere, og hadde også svært følsom hud, noe som gjorde det enda vanskeligere for meg å bruke noen concoctions. Min instruktør gjorde at jeg trente noen asanas og pranayam og forsikret meg om at jeg ville merke en synlig forandring i huden min. På den tiden trodde jeg det ikke helt, men jeg fulgte hennes instruksjoner ordentlig. Innen seks måneder begynte min hud å oppføre seg selv - akne var forsvunnet, oiliness var litt redusert og kinnene mine hadde en subtil, rosenrød farge. Jeg ble dusjet med komplimenter som fikk meg til å holde meg til min yoga rutine enda strengere.

Den glød som jeg snakker om kommer imidlertid sammen med tiden. Du ville definitivt begynne å se endringer som du trodde aldri kunne skje innen noen få måneder, men for konsekvente resultater, må du også sette inn konsekvent innsats. Den viktigste fordelen med yoga er at når du gjør det til en del av rutinen, selv om det er en halv time, blir disse endringene en del av kroppen din. Å være en sminke og skjønnhetsmisbruker selv, pleide jeg å falle til bleking og lysende produkter også, men det var bare etter noen strenge måneder med å øve yoga som jeg skjønte hvor dum jeg har vært.

Her er noen asanas som skal hjelpe deg å forandre huden din for alltid:

1. Kapalbhati Kriya

Image
Image

- Sitt i komfortabel holdning - Hold ryggen og nakken rett - Pust ut kraftig gjennom neseborene dine og mens du exhalerer, trekk magen kraftig - Inhalere normalt - Gjenta dette kriya i 5 til 10 minutter - Denne kriya er også nyttig i å kaste overvekt rundt magen

2. Varun Mudra

Image
Image

- Dette kan utføres hvor som helst - Bli med på fingerpinnen med tommelens tommel - Pass på at de andre fingrene er rette - Neglene bør ikke trykkes, da det kan føre til tørrhet i huden - Denne mudraen renser blodet som igjen gjør huden bedre - Det forhindrer også dehydrering

Image
Image

3. Dhanurasana

- Legg deg på magen med hendene langs siden av torso med håndflatene oppe - Pust ut og bøy knærne slik at de kommer så nær baken som mulig - Kom tilbake med hendene og ta anklene (ikke tærne dine) - Avstanden mellom knærne skal ikke være mer enn bredden på hoftene dine - Inhalere og løft dine hæler bort fra rumpen. Løft også lårene dine fra gulvet - I virkeligheten blir øvre torso og hode løftet av gulvet - Prøv å løfte dine hæler og lår høyere og trykk skulderbladene dine godt mot ryggen din - Med magen presset mot gulvet, sørg for å fortsette å puste normalt - Hold denne posen i ca 20 sekunder eller til du er komfortabel

4. Shitli Kumbhak Pranayam

Image
Image

- Fold tungen slik at den stikker litt ut av munnen - Inhalere gjennom munnen - Lukk munnen og hold luften i magen i noen sekunder - Pust ut gjennom nesen - Denne pranayam forbedrer blodsirkulasjonen og forbedrer dermed huden. Det forsinker også utseendet på rynker.

Disse asanas er enkle å utføre og er ikke veldig tidkrevende. Du bør prøve å gjøre det til en del av rutinen din for å se de ønskede resultatene. Husk at yoga fungerer sakte, men sikkert. Hvis du er tålmodig og konsistent, kan du sikkert forbedre huden uten kjemikalier eller skadelige stoffer. Vel, den eneste tommelfingerregelen er å holde stress i sjakk og være glad!

Ønsker alle IMBBians bli velsignet med glødende hud 🙂

Yoga Øvelser Under Graviditet 8 fordeler med yoga 4 Yoga Asanas å miste vekt 10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylle Glødende Hudreparater Hvordan lage hudglød Surya Namaskar (Sun Salutation)

bilder: 1, 2, 3, 4, 5

Populært emne